• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۹۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
بین الملل » اروپا

سیاست های اعلامی دولت جدید انگلیس

دولت جدید کارگری در انگلستان که درپی انتخابات عمومی پنج‌شنبه گذشته در این کشور بر سر کار آمد، به تدریج سیاست‌های داخلی و خارجی اش را اعلام می‌کند.

سیاست های اعلامی دولت جدید انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ دولت جدید کارگری در انگلستان که درپی انتخابات عمومی پنج‌شنبه گذشته در این کشور بر سر کار آمد، به تدریج سیاست‌های داخلی و خارجی اش را اعلام می‌کند.
سخنگوی کایر استارمر، رهبر حزب کارگر و نخست وزیر انگلستان اعلام کرد وی این هفته با محمود عباس، رئیس حکومت خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، برضرورت آتش بس فوری در غزه و تشکیل دو کشور مستقل تاکید کرد.

نخست وزیر جدید انگلستان در گفت و گو با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بر ادامه "هماهنگی حیاتی" با اسرائیل، بازگشت اسرا و ضرورت کمک رسانی انسان دوستانه به غزه، تاکید کرده است. استارمر که با نامزدی شماری از هواداران فلسطین در انتخابات، به عنوان نامزد حزب کارگر مخالفت کرده بود، پس از ماه‌ها مخالفت با آتش بس در غزه، در ماه فوریه امسال، درباره آتش بس در غزه سخن گفت. بیش از ۳۸ هزار فلسطینی در ۹ ماه اخیر به دست صهیونیست ها کشته و بیش از ۸۷ هزار نفر نیز مجروح و معلول شده اند. دفتر نتانیاهو، درباره گفتگوی تلفنی روز یکشنبه وی با نخست وزیر انگلستان، بیانیه‌ای منتشر نکرد. 
خبرگزاری وفا در فلسطین اعلام کرد در گفتگوی تلفنی با استارمر، محمود عباس بر اهمیت شناسایی دولت فلسطین تاکید کرد. بیش از ۱۴۰ کشور جهان، دولت فلسطین را به رسمیت شناخته اند.

دفتر نخست وزیری انگستان اعلام کرد در گفتگوی نخست وزیران انگلیس و اسرائیل، تشدید درگیری‌ها در مرز میان اسرائیل و لبنان نیز مذاکره شد و استارمر از امکان گسترش جنگ در منطقه، ابراز نگرانی کرد. این هفته در سفری چهار روزه به آمریکا، نخست وزیر جدید انگلستان قرار است علاوه بر شرکت در نشست سران کشور‌های عضو آتلانتیک شمالی، ناتو، با روسای جمهوری کشور‌های آمریکا، اوکراین، فرانسه و دیگر همتایان خود ملاقات و گفت و گو کند. کایر استارمر، برخلاف جرمی کورین، رهبر پیشین حزب کارگر، هوادار ناتو، حامی جنگ در اوکراین و بمب اتم است. 
دیوید لامی (David Lammy)، وزیر امور خارجه جدید انگلستان نیز قرار است در نخستین سفر خارجی به عنوان وزیر امور خارجه، راهی اروپا شود و از آلمان، سوئد، فرانسه و لهستان دیدار و با وزرای امور خارجه این کشور‌ها گفت و گو کند. انتظار می‌رود دولت کارگری انگلستان، پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا، روابط با این اتحادیه را بهبود بخشد و بدون بازگشت به اتحادیه اروپا، قرارداد همکاری جدیدی با این اتحادیه امضا کند. 
"ریچل ریوز" (Rachel Reeves)، نخستین زن وزیر خزانه داری در تاریخ ۸۰۰ ساله انگلیس هم امروز دوشنبه، اهم سیاست‌های خود را اعلام کرد. براساس سخنان وزیر خزانه داری انگلستان، دولت جدید بدترین شرایط را از زمان جنگ جهانی دوم، به ارث برده و او در صدد است: طرح‌های نیمه تمام را به انجام برساند؛ در نظام دادن مجوز ساخت و ساز، تجدید نظر می‌کند؛ ممنوعیت افزایش محل‌های نصب توربین‌های بادی را رفع می‌کند؛ از افزایش بیش‌تر مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر درامد و نیز افزودن بر سهم بیمه و بازنشستگی شاغلان، خودداری می‌کند.

وزیر خزانه داری جدید انگلستان همچنین گفت در ۵ سال آینده، ۱.۵ میلیون مسکن در این کشور ساخته خواهد شد و اگر مستاجران در پرداخت مبلغ اجاره، کوتاهی نکرده باشند، موجران حق نخواهند داشت آنان را بیرون کنند. 
جان هیلی (John Healey)، وزیر دفاع جدید انگلستان، ۴۸ ساعت پس از انتصاب به این سمت، در سفر به اوکراین، با رئیس جمهور و وزیر دفاع آن کشور گفتگو و بر ادامه حمایت لندن از اوکراین، در برابر روسیه تاکید کرد. وی وعده داد کمک‌های بیش تری را روانه کیف خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)