• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۰۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
آذربایجان غربی » سیاسی

نخستین نشست کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت :امنیت پایدار استان حاصل تعامل و تفاهم مجموعه های انتظامی و قضایی است.

نخستین نشست  کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی   نخستین جلسه کمیته راهبری قضایی - انتظامی آذربایجان غربی با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اعضای شورای قضایی و فرماندهان انتظامی و نیز حضور ویدیو کنفرانسی روساء، دادستان ها و فرماندهان انتظامی حوزه‌های قضایی استان در محل سالن جلسات مجتمع الغدیر فرماندهی انتظامی برگزار شد.

  رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان بیان داشت: ویترین ایجاد، تولید و ارتقاء امنیت دو مجموعه قضایی و انتظامی هستند و باید این دو مجموعه برای ایجاد امنیت در میدان باشند و دیگر مجموعه ها را پای کار بکشند.

 

عتباتی با اشاره به اهمیت کمیته راهبری قضایی - انتظامی گفت: در جلسات کمیته راهبردی است که مباحث و مشکلات در قالب آمار به صورت ریز مطرح و با تعامل و توافق و پیگیری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی جلوگیری می گردد از این رو می بایست این جلسه هر دو ماه یکبار برگزار گردد خصوصاً در موضوع پیشگیری از جرایم علیه اموال و مالکیت که رو به گسترش است تدبیر گردد.

رئیس کل دادگستری استان در ادامه به سازش ۵۸ درصدی موضوعات ارجاع شده به واحد‌های مددکاری کلانتری ها در سه ماهه اول سال اشاره و بیان داشت: در سه ماهه اول سال ۸۵۵۸ مورد اختلاف مردم به واحد‌های مددکاری کلانتری ها ارجاع شده که از این تعداد ۵۰۰۵ مورد با سازش خاتمه یافته است و این سازش ها کمک بزرگی هم برای مجموعه قضایی و هم انتظامی است چرا که باعث می شود تحقیقات و رسیدگی در پرونده‌های مهم با دقت بیشتری صورت پذیرد.

 

مقام ارشد قضایی استان در ادامه به موضوع تعیین تکلیف خودروهای رسوبی و توقیفی در پارکینگ ها نیز پرداخت و گفت: یکی از دغدغه های مهم دستگاه قضایی استان خودروهای رسوبی و توقیفی در پارکینگ های استان است که از مهرماه سال گذشته به این موضوع ورود جدی داشته و اقدامات مهمی برای  تعیین تکلیف این خودروها انجام داده است از جمله این اقدامات تعیین تکلیف بیش از ۱۰۰۰ دستگاه خودرو و ۴۰۰۰ دستگاه موتورسیکلت رسوبی از طریق فروش توسط بنیاد تعاون فراجا و ترخیص ۲۰۰۰ دستگاه خودرو با مشارکت پلیس تخصصی بوده است.

 

وی افزود: باید در توقیف وسائط نقلیه تجدیدنظر و بازنگری جدی به این امر داشت و در این روند حتماً توقیف ها قاعده مند و با رعایت تمامی دستورالعمل ها و قوانین بوده و دارای پیوست قضایی باشند و همچنین در تعیین تکلیف خودروها اولویت وسائط نقلیه فرسوده و خارج از چرخه باشد.

عتباتی در پایان تاکید کرد که مردم از مجموعه های قضایی و انتظامی برقراری و حفظ امنیت را می خواهند از این رو باید به مانند همیشه تلاش کرد با غیرت و تعهدی که کارکنان این دو مجموعه دارند امنیت پایدار را در جامعه برقرار کرد تا مردم به مانند همیشه احساس امنیت داشته باشند.

 

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به دستورالعمل ساماندهی خودروهای توقیفی و رسوبی ابلاغی از قوه قضائیه بر ضرورت قاعده مند سازی و ایجاد فرایند واحد در این خصوص تاکید نمود.

مجیدی همچنین با اشاره به رشد ۴ درصدی جلب محکومین به اهمیت جلب ها نیز پرداخت و بیان داشت: اثبات یک رفتار مجرمانه پیچیدگی های خاصی داشته و زمان بر می باشد و زمانی که پس از طی فرایند دادرسی به حکم قضایی ختم می شود، زمانی احقاق حق اتفاق می افتد که این حکم اجرا شود و لازمه آن دستگیری مجرم است از این رو باید تمام تلاش در راستای جلب محکومین صورت پذیرد.

 

سردار جهانبخش فرمانده انتظامی استان نیز در این جلسه   تاکید کرد که مجموعه های قضایی و انتظامی دو مجموعه در هم تنیده از لحاظ ساختاری برای جلوگیری از هنجار شکنی هستند و با همراهی خوبی که بین دو مجموعه ایجاد شده، با اقدامات مجموعه انتظامی و پشتیبانی های دستگاه قضایی، استان آذربایجان غربی در سال ۱۴۰۲ یکی از بهترین رتبه های کشوری را در انضباط بخشی کسب نموده است.

 

در ادامه این جلسه شش دستور جلسه که سه مورد مربوط به دستگاه قضایی و سه مورد مربوط به مجموعه انتظامی بود مطرح که مسئولان و فرماندهان مربوطه گزارشی در مورد آنها ارائه و پس از ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای اعضاء، مصوباتی به تصویب رسید.

در پایان این جلسه تفاهم نامه ای بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان با موضوع بهره مندی از ظرفیت موجود طرفین به منظور پیشگیری، کنترل و کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی، همچنین اصلاح و باز اجتماعی کردن مجرمان و کنترل مجرمین حرفه ای و سابقه دار به امضاء رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلع ید ۱۲ میلیاردی در ایجرود
مجازی شدن مدازس نوبت صبح ۶ شهرستان خوزستان
اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
آسمانی شدن پدر شهید در جونقان
افزایش ۴۵ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
دانشجویان میراث‌داران آینده کشور و مایه افتخار ملت ایران هستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
زبان معیار (نشست خبری مدیرعامل شستا با حدود شصت واژه فرنگی)
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۷ قربانی گرفته است
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
انتشارِ نخستین بارِ غزلی از رهبر انقلاب در قالب نماهنگ «صبح است جانا»
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)