• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
سیاسی » دولت
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی:

مبارزه با مفاسد اقتصادی از اولویت‌های رئیس جمهور شهید بود

سید محمود حسینی پور گفت: دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تلاش کرده تا نقاط تاریک را در ساختار‌های اداری و اقتصادی کشور شناسایی کند. 

مبارزه با مفاسد اقتصادی از اولویت‌های رئیس جمهور شهید بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمود حسینی پور، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در جمع خبرنگاران گفت: دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی برای دستیابی به اهداف مصرحه در فرمان هشت ماده‌ای رهبر انقلاب اسلامی و سیاست‌های دولت سیزدهم، با سه رویکرد "هماهنگی"، "پیگیری و مطالبه‌گری"، " رصد و نظارت" اقدامات متعدد و موثری را در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام داده است. 

سید محمود حسینی پور افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی یکی از اولویت‌های جدی رئیس جمهور شهید و معاون اول رئیس جمهور بعنوان رئیس ستاد بوده و این دبیرخانه تلاش کرده تا با برقراری هماهنگی میان سه قوه با بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت نهاد‌های اجرایی، نظارتی، تقنینی و قضایی و فرهنگی، نقاط تاریک را در ساختار‌های اداری و اقتصادی کشور شناسایی کند و با آسیب شناسی این نقاط در جهت رفع آسیب‌ها با همکاری سه قوه گام‌های موثری بردارد. 

وی با اشاره بر اینکه در سه سال گذشته، دبیرخانه ستاد مفاسد اقتصادی در حوزه گزارشات مردمی، بیش از ۴۰۰ گزارش را رسیدگی کرده است، اظهار داشت: در این دبیرخانه بنا بر اهمیت موضوع یک کمیته فرادستگاهی تحت عنوان رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانک‌ها به ریاست بانک مرکزی و یک کارگروه مبارزه با زمین خواری با محوریت وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می‌کنند. 

رئیس دبیرخانه هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، با اشاره بر اینکه کمیته فرادستگاهی مطالبات غیرجاری بانک‌ها به تدبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، باهدف ساماندهی وضعیت اعتباری بانک‌ها، کاهش آثار و پیامد‌های زیانبار ناشی از افزایش مطالبات غیرجاری، با عضویت نمایندگان قوای سه‌گانه تشکیل شده است، افزود: آسیب‌شناسی پدیده مطالبات کلان معوق، کمک به جلوگیری از انباشت مطالبات غیرجاری و کمک به وصول مطالبات از جمله اهداف مهم این کمیته است که تاکنون با هم‌افزایی اعضای این کمیته، پرونده بسیاری از بدهکاران کلان بانکی رسیدگی شد و مبالغ قابل توجهی از مطالبات وصول شد. 

حسینی پور، گفت: یکی دیگر از کارگروه‌های مهم دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی، کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری است که با محوریت وزارت جهاد کشاورزی ماموریت ایجاد هم‌افزایی بین دستگاهی را برای مقابله با زمین‌خواری بر عهده دارد. 

رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مفساد اقتصادی با اشاره بر اینکه پیشنهاد دستگاه‌ها و رسیدگی به مصادیق و گزارشات ارسالی در خصوص پدیده شوم زمین خواری در کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین خواری انجام می‌شود و جهت تصمیم‌گیری نهایی به ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ارسال خواهد شد، اظهار داشت: این کارگروه تاکنون ۱۰۹ مصوبه کاربردی در حوزه مبارزه با زمین خواری داشته است.

وی افزود: ادراک وجود فساد اقتصادی در جامعه بیش از خودِ فساد است، بنابراین برای مواجهه هوشمند و فعالانه با تهاجمات نرم در حوزه افزایش حسِ فساد اقتصادی که از سوی رسانه‌های ضدایرانی برای ناامیدسازی در افکارعمومی ایران انجام می‌شود، برای اولین مرتبه در دولت سیزدهم این دبیرخانه بخشی را برای مقابله با جنگ نرم در این حوزه اختصاص داده است. 

حسینی پور با اشاره بر پرونده شرکت چای دبش گفت: چای دبش یکی از موضوعاتی بوده که بنابر تاکیدات معاون اول رئیس جمهور از روز‌های اول کشف این فساد توسط دبیرخانه مبارزه با فساد به طور جدی و مستمر پیگیری شده است. 

او افزود: تخلفات چای دبش توسط دستگاه‌های نظارتی داخل دولت کشف شد و با هم‌افزایی بین دولت و قوه قضاییه اقدامات موثر و متعددی برای رسیدگی به تخلفات و بازگشت وجوه تضییع شده انجام شده است. 

سید محمود حسینی‌پور افزود: با توجه بر اینکه در این پرونده بسیاری از اسناد صوری ارائه شده از سوی چندین شرکت خارجی بوده، با تلاش‌های بی‌وقفه وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات تمامی این شرکت‌ها مورد بررسی و پیگیری قرار گرفتند و نتیجه اقدامات صورت گرفته در خارج از کشور از سوی این دو وزارتخانه در روند رسیدگی قضایی پرونده بسیار موثر بود. 

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه، دولت در مواجهه با هرگونه فساد هیچ خط قرمزی ندارد گفت: در جریان رسیدگی به تخلفات چای دبش، بیش از ۱۰۰ عدد کارپوشه و مهر جعلی که متعلق به شرکت‌های خارجی بود کشف شد و این پرونده با جدیت از سوی قوه قضاییه و دستگاه‌های نظارتی مجموعه دولت در حال پیگیری است و بخش اعظمی از آن با هم‌افزایی ایجاد شده بین دو قوه و تلاش‌های ضابطین به نتیجه رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل اورژانس زنجان برای نوروز و ماه رمضان
بهبود معیشت کارگران از اولویت های مجلس است
درخواست توقف واردات زغال‌سنگ تا تسویه بدهی فولادی‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
اصلاح نظام اداری در زنجان وارد مرحله اجرا شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۵ اسفند ۱۴۰۴
مهر و موم ۲۰ واحد صنفی متخلف در اهر 
دعای هر روز و روز ششم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
مهر و موم کلینیک زیبایی متخلف در صومعه‌سرا
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
برنامه‌ریزی برای استقرار نظام رتبه‌بندی کیفی مشاغل خانگی
افت فشار یا قطعی آب فردا سه شنبه ۵ اسفند در برخی مناطق قم
کشف گوشت‌های بدون مجوز در رودبار
بازگشت یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون وجه کلاهبرداری شده به حساب مالباخته
مهلت استفاده از کالابرگ الکترونيکي دی ماه تا پایان فروردین 1405
ورود سامانه بارشی به سمنان از فردا
عزم ملی برای بازسازی بازار سوخته رشت
تخصیص اعتبار بیش از ۷۰ درصد مصوبات استانی کرمانشاه در سال ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۴ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۴ اسفند ماه ۱۴۰۴
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
بقائی: ادعای توافق موقت ایران و آمریکا؛ بی مبناست
واردات خودرو در منطقه آزاد اردبیل به شرکت‌های خصوصی واگذار می‌شود
المپیک زمستانی ۲۰۲۶
هوای اصفهان در دو منطقه و سه شهر قرمز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
حضور ناوشکن دنا در مرحله آغازین رزمایش میلان ۲۰۲۶ هند
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۸ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۶ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
نتایج بررسی صلاحیت‌ داوطلبان انتخابات شورا‌ها درهمدان  (۱ نظر)