• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۵۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
آذربایجان غربی » سیاسی

مستندسازی نقش آذربایجان‌غربی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی

  استاندار آذربایجان غربی با اشاره به نقش ویژه مردم استان در دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی گفت: نقشی که مردم آذربایجان غربی و بزرگان آن در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشتند، مستندسازی شود.

مستندسازی نقش آذربایجان‌غربی در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ،  محمدصادق معتمدیان امروز در حاشیه بازدید از موزه دفاع مقدس استان و در جمع خبرنگاران، با اشاره به جایگاه آذربایجان غربی در قرن اخیر و در مبارزات قبل و بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، افزود: علما، بزرگان و اقشار مختلف مردم این استان در این مبارزات و دفاع از کیان اسلامی نقش بی بدیلی داشتند.

 وی با اشاره به نقش مردم آذربایجان‌غربی در ادوار مختلف در دفاع از کیان اسلامی، خاطرنشان کرد: مردم آذربایجان غربی در ابتدای پیروزی انقلاب و در دورانی که کشورمان مورد طمع دشمنان این مرز و بوم از جمله رژیم بعثی قرار گرفت، به مبارزه پرداختند.

استاندار آذربایجان غربی افزود: ناامنی‌های مختلف از همان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی به وجود آمد و گروهک‌های تروریستی و تجزیه طلب در ارومیه و شهرستانهای مختلف حضور یافته و به دنبال ناامنی بودند که اقدامات وسیعی از سوی مردم استان صورت گرفته و این توطئه‌ها نقش بر آب شد.

 معتمدیان همچنین با اشاره نقش مردم آذربایجان‌غربی در دوران دفاع مقدس، اضافه کرد: تجاوزی که توسط صدام و گروهک‌ها انجام گرفت و جنگ هشت ساله ای که به وجود آمد، مردم این استان نقش ویژه ای در مقابله با آنها ایفا کردند؛ چنانکه نگاهی به آمار شهدای آذربایجان‌غربی نشان می دهد این استان محل شهادت ۳۶ هزار شهید والامقام است که نشان از دفاع و صیانتی بوده که از انقلاب اسلامی و از کشور عزیزمان در این خطه از کشور صورت گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به نقش مردم اهل سنت استان در دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، افزود: از براداران و خواهران اهل سنت نیز بیش از سه هزار شهید تقدیم شد که نشان می‌دهد قومیت های مختلف این استان با مذاهب مختلف، دل در گرو انقلاب و نظام خودشان دارند.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به امنیت پایدار در استان، تصریح کرد: با اقتدار و از جان‌گذشتگی نیروهای مسلح اعم از بسیج، ارتش، سپاه و نیروی‌های انتظامی و امنیتی، شاهد امنیت مثال زدنی در سراسر استان هستیم.

معتمدیان همچنین با اشاره به تلاش های بنیاد حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و نگاه ویژه دولت سیزدهم به برنامه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: اقدامات خوبی صورت گرفته و با رویکرد دولت سیزدهم به ویژه شهید آیت الله رئیسی و تخصیص اعتبارات لازم در سفر استانی این شهید عزیز، توجه ویژه ای به اتمام باغ موزه های دفاع مقدس و یادمان‌های راهیان نور در استان صورت گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت راهیان نور و همچنین احیا، مرمت و احداث یادمان‌های شهدا در سطح کشور، اظهار داشت: در آذربایجان غربی به صورت ویژه و با پیگیری های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سپاه شهدا، اعتبارات خوبی به این مهم تخصیص داده شد و همین مکان (مورزه دفاع مقدس آذربایجان غربی) در حال تکمیل است.

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر اجرای برنامه های تبیینی در راستای آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان استان با رشادت ها و از جان‌گذشتگی‌های مردم استان در دفاع از اسلام و انقلاب، افزود: ساماندهی زیرساخت‌های لازم برای راهیان نور با هماهنگی سپاه شهدای استان انجام می گیرد تا از سراسر کشور نسل جوان، دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف از این محل بازدید کرده و در جریان رشادت ها و مبارزات و ایثارگری های مردم آذربایجان غربی و رزمندگان این خطه از کشور قرار گیرند.

معتمدیان همچنین تاکید کرد: تلاش بر این است در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تثبیت اقدامات و مبارزات مردم این استان در تاریخ انقلاب و دفاع مقدس، با همکاری دستگاه‌های ذیربط کار ماندگاری صورت گیرد.

وی در پایان تولید محتوای مناسب از جمله کتاب، فیلم، مستند و آثار مختلف فرهنگی و هنری از تاریخ تکرار نشدنی رشادت های مردم آذربایجان‌غربی در دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی را در راستای ماندگاری این رشادت‌ها و انتقال به نسل جدید، مورد تاکید قرار داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)