• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹
بین الملل » غرب آسیا

رژیم صهیونیستی در راس جبهه کفر قرار دارد

سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن گفت: رژیم صهیونیستی با تجاوز به نوار غزه در راس جبهه کفر قرار دارد و صهیونیست‌ها پرچم طاغوت را در عصر کنونی برافراشته اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی خود درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و تحولات منطقه گفت: رژیم صهیونیستی با تجاوز به نوار غزه در راس جبهه کفر قرار دارد  صهیونیست‌ها پرچم طاغوت را در عصر کنونی برافراشته اند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سید عبدالملک بدرالدین افزود جبهه کفر و نفاق تلاش می‌کنند تا جوامع بشری را به سمت و سوی منحرف شدن از پیام و رسالت الهی و آموزش‌ها و تعالیم ارزشمند الهی سوق دهند. کشور‌های عربی خود را به عنوان حامی جهان عرب معرفی می‌کنند در حالی که بزرگ‌ترین و تاثیرگذار‌ترین این کشور‌ها در مسیر حمایت از دشمن و تامین کالا‌های مختلف مورد نیاز آن حرکت می‌کنند. روابط برخی از کشور‌های عربی با دشمن دوچندان و قویتر شده است و در حالی از رژیم صهیونیستی حمایت و پشتیبانی می‌کنند که در قبال گرسنگی و قحطی ملت فلسطین فقط تماشاچی هستند.
دبیرکل انصارالله یمن اظهار داشت هیچ مردمی در جهان وجود ندارد که مانند غزه ساکنانش از شدت گرسنگی با مرگ دست و پنجه نرم کنند. کشور‌های همسایه فلسطین منابع مالی و امکانات زیادی دارند و به جای این که به مردم فلسطین کمک کنند مواد غذایی و کالا در اختیار رژیم اسرائیل قرار می‌دهند. حمایت از رژیم صهیونیستی علیه منافع مردم فلسطین، خیانت به خدا و رسولش و نوعی نفاق است. مردم فلسطین که از گرسنگی رنج می‌برند وقتی متوجه می‌شوند کشور‌های بزرگ و تاثیرگذار عربی صد‌ها دستگاه کامیون حامل مواد غذایی برای اسرائیل ارسال می‌کنند از آسیب شدید روحی به سر می‌برند. وحشی گری رژیم صهیونیستی در نوار غزه تصویر روشنی از راه و مسیر جنایتکارانی است که خداوند به ما دستور جهاد با آنان را داده است. ده ماه می‌گذرد و رژیم صهیونیستی همچنان به نسل کشی مردم فلسطین در نوار غزه ادامه می‌دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
وی خاطرنشان کرد رژیم صهیونیستی شنبه گذشته مرتکب نسل کشی در منطقه المواصی خانیونس شد و در آن از هشت بمب ویرانگر و مرگبار آمریکایی استفاده کرد و آوارگان را در حالی که در چادر‌های پارچه‌ای بودند هدف قرار داد. وحشی گری وحشتناک و هولناک رژیم صهیونیستی برای او یک حالت روانی و رفتار مستمری شده است که مرتکب می‌شود.

سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی خود درباره تازه‌ترین تحولات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و تحولات منطقه گفت: خداوند منزه و بلندمرتبه کافران را به مجازات فوری و عذاب ابدی در آخرت وعده داده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سید عبدالملک بدرالدین افزود خداوند سبحان به بندگان مومنش دستور داد با کافران مقابله کنند و به آنان (بندگان مومن) وعده پیروزی و یاری داد.
صد‌ها مورد از آیات مبارک قرآن درباره جهاد در راه خدا سخن گفته و آن را به عنوان یک فریضه واجب و لازم معرفی کرده است. خداوند متعال بحث جهاد در راه خود علیه کافران را به شکلی عالی، جذاب و تأثیرگذار ارائه کرده است. خداوند ما را به جهاد در راهش ترغیب و اهمیت آن و نتایج و دستاورد‌های بزرگ و عظیمش را تبیین کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
منافقان سرنوشتی مانند کافران دارند
سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی خود درباره تازه ترین تحولات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و تحولات منطقه ای گفت: کافران در شرارت شان ، خصومت شان و بیعتشان با شیطان ، برای جامعه بشری خطرافرین هستند. شر کافران و ضلالت و گمراهی شان همان خصومت و دشمنی و جنایتی است که بهعنوان یک رفتار و رویکرد در دستور کار قرار می دهند. 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره ، سید عبدالملک بدرالدین افزود، اگر این گونه نبود که خداوند برخی از مردم را به سوی برخی دیگر هل و پیوند دهد ، هر آیینه کافران زندگی و حیات جامعه بشری را به فروپاشی و تباهی کامل کشانده بودند. کافران به علت شرارت شان و کینه توزی شان و سرکشی شان حتی به مردم اجازه نمی داند که حتی خداوند را با وجود مقدس بودنش عبادت کنند. جبهه کفر همواره علیه رسالت الهی ، اصول این رسالت و ارزش های گرانقدر آن که به سود حیات بشریت است حرکت می کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیر کل جنبش انصارالله یمن اظهار داشت منافقین به پیام الهی وابسته هستند اما حرکت آنان در مسیر خدمت به شر و کفر و طاغوت است. تاسف شدید من از این بابت است که در عرصه و جامعه اسلامی ، یک توصیف و مفهوم قرانی واقعی برای کسانی که منافق هستند وجود ندارد. نقش تخریبی منافقان ترکیبی از خدمت به جبهه کفر و فتنه گری در داخل و منحرف کردن مردم از توجهات و دغدغه های واقعی است. منافقین تلاش می کنند مردم را به سود دشمنان رام کنند و برای اجرای توطئه ها و نقشه های دشمنان نیز تلاش می کنند. خداوند منافقین را در آیه ها و سوره های زیادی لعن می کند و به آنان هشدار می دهد که سرنوشت مشابهی مانند کافران دارند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
تماشاچی بودن برخی کشورهای عربی در قبال جنایت صهیونیست ها مایه شگفتی است
سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی خود درباره تازه ترین تحولات مربوط به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و تحولات منطقه گفت: آنچه که در وضعیت رسمی در جهان و نزد عرب ها و مسلمانان بسیار شگفت انگیز است، تماشاچی بودن آنان در قبال جنایات کشتار و نسل کشی در نوار غزه است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سید عبدالملک بدرالدین افزود، هیچ تحرک عربی و اسلامی جدی در سطح رنج بشری برای حمایت از مردم فلسطین صورت نگرفته است. رسانه ها در توجه و تمرکز به بخش انسانی و بشری غزه کوتاهی و تعلل کرده اند و درد و رنج زخمیان و بیماران در نوار غزه بسیار زیاد و هولناک است. سازمان های مربوطه کاملا در سکوت قرار دارند و به رغم رجز خوانی و جسارت سران رژیم صهیونیستی به خاطر جنایاتی که مرتکب شده اند هیچ تحرکی یا فشاری (علیه رژیم صهیونیستی) از خود نشان ندادند. توهین و هتک حرمت مسجد الاقصی و حرم ابراهیمی همچنان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی یک جنگ واقعی در کرانه باختری رود اردن آغاز کرده است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیرکل جنبش انصارالله یمن اظهار داشت آمریکای شریک عملی و اساسی رژیم صهیونیستی در همه جنایات و اقدامات ظالمانه این رژیم است. مقاومت در نوار غزه بسیار فراتر از حد انتظارات و پیش بینی ها است و ملت فلسطین نیز به رغم حجم زیاد مصیبت ها و دردها، همچنان ثابت قدم است. رژیم صهیونیستی و آمریکا از دکترین جنگی و قدرت بازسازی توانمندی گردان های قسام شوکه شده اند. هر روز بر شدت جنگ افزوده می شود در زمانی که رژیم صهیونیستی پیش بینی می کرد جنگ را نهایتا به سود خودش تمام خواهد کرد. گردان های قسام و گردان های قدس و سایر گروه های مبارز فلسطینی در نوار غزه توانستند با میدان نبرد سازگاری پیدا کنند. شمار زیادی از مبارزان فلسطینی به خدمت گرفته شده اند و تولید مهمات به رغم محاصره شدید و ممانعت از ورود سلاح به نوار غزه ادامه دارد. سطح تاثیر عملیات در غزه به جایی رسیده است که دشمن را از مستقر شدن در هر محوری که می خواهد استقرار یابد باز می دارد. حملات موشکی (از غزه به فلسطین اشغالی) همچنان ادامه دارد همانگونه که این هفته شاهد تصاویری از حملات موشکی گردان های قدس بودیم. ما در حال مشاهده شکست آشکار رژیم صهیونیستی در نابودی مقاومت هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی تاکید کرد هدف قرار دادن رهبران فلسطینی یکی از علل اصلی و اهداف اصلی دشمن در تجاوز به نوار غزه بود که در این خصوص نیز ناکام ماند. سران رژیم صهیونیستی با این بهانه (هدف قرار دادن رهبران مقاومت) در صدد سرپوش گذاشتن بر جنایات شان در هدف قرار دادن گروهی آوارگان و مردم فلسطین برآمدند. رژیم صهیونیستی تلاش می کند تا برخی از فلسطینیان را علیه مبارزان فلسطینی در نوار غزه به خدمت بگیرد. همه فرزندان فلسطین باید در خصوص افتادن در دام دشمن و بهره برداری از آنان در جهت هرگونه اقدام منفی هوشیار و آگاه باشند. رژیم صهیونیستی مسئول کامل همه اتفاقات غزه است و همه مردم فلسطین در هر سطح و مرتبه ای که هستند باید از برادران مبارز و مجاهدشان در نوار غزه حمایت و به آنها کمک کنند. رسانه های برخی از رژیم های عربی حامی اسرائیل به طور گسترده برای منعکس کردن منطق اسرائیل تلاش می کنند. ما سطح بیداری و بصیرت جامعه فلسطینی در نوار غزه را که هدف جنایات نسل کشی قرار دارد می ستاییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)