• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۸۳۳۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۷
بین الملل » آمریکا

ترامپ: پیش از تیراندازی هیچ هشداری به من داده نشده بود

دونالد ترامپ در نخستین مصاحبه خود پس از توطئه ترور نافرجامش، اظهار کرد که پیش از حادثه هیچ هشداری درباره وجود یک مشکل دریافت نکرده بود.

ترامپ: پیش از تیراندازی هیچ هشداری به من داده نشده بود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دونالد ترامپ در نخستین مصاحبه خود با شبکه خبری فاکس نیوز پس از توطئه ترور نافرجامش در تاریخ ۱۳ جولای در پنسیلوانیا، اظهار کرد هیچکس پیش از آغاز گردهمایی و پیش از حادثه، هیچ اخطار و هشداری درباره وجود یک مشکل به او نداده بود.

وی افزود: هیچکس به من هشدار نداد، هیچکس نگفت که مشکلی وجود دارد. من ۱۵ دقیقه منتظر ماندم، آنها گفتند که من ۱۵ دقیقه، ۲۰ دقیقه، ۵ دقیقه و یا هر چقدر منتظر بمانم. اما کسی درباره وجود یک مشکل چیزی نگفت.

ترامپ خاطرنشان کرد من فکر می‌کنم اشتباهی رخ داد. چگونه یک نفر می‌تواند به آن سقف برود و چرا این موضوع گزارش نشد؟

در همین حال، نشریه نیویورک تایمز به نقل از یک سخنگو فاش کرد سرویس مخفی آمریکا، درخواست‌های امنیتی دونالد ترامپ برای اختصاص منابع بیشتر در دو سال اخیر منتهی به توطئه ترور نافرجام وی در یک گردهمایی انتخاباتی در پنسیلوانیا را رد کرده بود.

این نشریه افزود: این خبر، دقیقا در نقطه مقابل اظهارات قبلی مسئولان سرویس مخفی آمریکاست. سرویس مخفی آمریکا که وظیفه حراست و محافظت از سران سابق و فعلی کشور را بر عهده دارد، طرح هر گونه درخواست از سوی ترامپ برای اختصاص منابع انسانی بیشتر را رد کرده بود. این نهاد بار‌ها اعلام کرده که دچار کمبود منابع است.

هفته گذشته ۱۳ جولای، دونالد ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی در شهر باتلر در ایالت پنسیلوانیا، هدف ترور نافرجام قرار گرفت و از ناحیه گوش راست مجروح شد.

تصاویر منتشرشده از لحظه حادثه نشان می‌دهد که ترامپ در حالی که مشغول سخنرانی بود صدای شلیک چندین گلوله به گوش رسید و ناگهان رئیس جمهور آمریکا پشت تریبون محل سخنرانی زانو زد، لحظاتی بعد، وقتی دوباره ترامپ روی پاهایش ایستاد، تصاویر رد خون را روی صورت او نشان می‌داد. او همچنین در آن لحظات دست‌هایش را مشت کرده بود و فریاد «بجنگید، بجنگید، بجنگید» را سر می‌داد.

این در حالی است که قرار است کمیته نظارت و پاسخگویی مجلس نمایندگان آمریکا، جلسه استماعی را در تاریخ ۲۲ جولای در راستای تحقیقات مربوط به ترور نافرجام دونالد ترامپ با دعوت از کیمبرلی چیتل مدیر سرویس مخفی برگزار می‌کند.

گردهمایی شهر باتلر در فضای باز برگزار شد و با ضعف اطلاعاتی و امنیتی سرویس مخفی، ضارب توانست ترامپ را هدف قرار دهد گرچه خود بلافاصله کشته شد. در حال حاضر تحقیقات در مورد انگیزه ضارب از این تیراندازی آغاز شده است.

اف‌بی‌آی اعلام کرد: توماس متئو کروکس ۲۰ ساله اهل باتلر پنسلوانیا، عامل تیراندازی به‌سمت ترامپ بوده است، اما انگیزه فرد ضارب مشخص نشده است.

پس از این حادثه شماری از جمهوری خواهان کنگره خواستار برکناری مدیر سرویس مخفی شدند.

اما در این میان شبکه فاکس نیوز به نقل از منابع مطلع، خبر داد که نهاد امنیتی سرویس مخفی (مسئول حفاظت از ترامپ) ۱۰ دقیقه پیش از آغاز سخنرانی او از وجود تهدید آگاه شده بود، اما به ترامپ اجازه حضور در جایگاه را داد.

همچنین «جان باراسو» سناتور ایالت وایومینگ پس از حضور در جلسه توجیهی با سرویس مخفی و اف. بی. آی به فاکس نیوز گفت: «نیرو‌های مجری قانون یک ساعت قبل از حادثه به فردی که قصد ترور ترامپ را داشت مشکوک شده بودند، چرا که او یک وسیله تخمین مسافت و همچنین یک کوله‌پشتی به همراه داشت، آنها نباید این مورد را نادیده می‌گرفتند، هر کسی باید به این چیز‌ها حساس باشد».

وی افزود: «دادستان منطقه‌ای که شاهد سوءقصد به ترامپ بوده است، می‌گوید که سرویس مخفی فاقد منابع انسانی کافی برای تامین امنیت ساختمان‌های اطراف بود».

او در ادامه خواستار استعفای «کیمبرلی چیتل»، مدیر سرویس مخفی آمریکا شد.

در این راستاسناتور «مارشا بلکبرن» نیز پس از جلسه توجیهی با سرویس مخفی و FBI به فاکس نیوز گفت: «از اینکه متوجه شدم سرویس مخفی قبل از ترامپ روی صحنه برود، از تهدید مطلع شده بود، بسیار متحیر شدم».

این در حالی است که دونالد ترامپ، پنج روز پس از سوءقصد نافرجام، در همایش ملی حزب جمهوری‌خواه به طور رسمی نامزدی این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را پذیرفت. در حالی که تصور می‌شد ترامپ در نشست ملی جمهوری خواهان شرکت نکند، اما وی با گوش باندپیچی شده در نشست شرکت کرد و بار دیگر بر ضرورت حمایت از خود برای شکست جو بایدن در انتخابات ۵ نوامبر تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشگر برتر کشوری شد
برگزاری نشست پیشگیری و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی کردستان
پایان مسابقات شنای جام ولایت با قهرمانی تیم استخر شهید حججی مشهد
جلد اول کتاب «امامت الهی» منتشر شد
ماهانه تا سه رام قطار به ناوگان مترو وارد می‌شود
«نجات انار»؛ آموزش مهندسی هوافضا برای کودکان در شب یلدا
میلیا، آکنه و اگزما، عوارض پوستی شایع در نوزادان
توقیف خودروهای حامل کود شیمیایی قاچاق در پلدختر
ورزشکاران توان یاب نیازمند حمایت بیشتر هستند
تعیین شعبه ویژه جرایم انتخاباتی در شهرستان گچساران
سنت قدیمی، هزینه‌های جدید؛ گلایه مردم از گرانی بازار شب یلدا
محاسبه تعرفه‌های آب، برق و گازمدارس غیردولتی و کودکستان‌ها مشابه مراکز آموزشی دولتی
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
اعتبار ویژه برای بهبود کیفیت آموزشی خراسان جنوبی
بازگشایی مسیر‌های نزدیک به ۳۰۰ روستا در عملیات راهداری استان یزد
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
معرفی ۳۹ کتاب و ۹ مقاله علمی پژوهشی طلاب خواهر در مازندران
برای واردات کالا در مقابل صادرات توسط وزارتخانه‌ها محدودیت ایجاد نشود
برای نخستین بار ؛ از دوربین نجات هوشمند آتش‌نشانی مشهد رونمایی شد
مدارس و دانشگاه‌های استان فردا حضوری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)