• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
آذربایجان غربی » اجتماعی
با هدف دسترس پذیری خدمات مشاوره و روانشناسی؛

افتتاح مرکزمشاوره «راه زندگی» در کتابخانه مرکزی آذربایجان‌غربی

در اجرای تفاهم‌نامه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و کمیته امداد امام خمینی(ره)، مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره «راه زندگی» در کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی افتتاح شد.

افتتاح مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره «راه زندگی» در کتابخانه مرکزی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی  در اجرای تفاهم‌نامه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و کمیته امداد امام خمینی(ره)، مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره «راه زندگی» با حضور جمعی از مسئولین در کتابخانه مرکزی آذربایجان غربی افتتاح شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی با اشاره به اهداف راه اندازی این مرکز و مسئولیت های اجتماعی کتابخانه‌های عمومی  گفت: این مرکز، پیرو وبینار سراسری و انعقاد تفاهم نامه همکاری کمیته امداد  امام خمینی (ره) و نهاد کتابخانه های عمومی کشور با هدف ترویج سبک زندگی سالم و با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی افتتاح شد و امید است منشأ خیر و برکت برای جامعه باشد.

معصومی با اشاره به اینکه این خدمات در سطح استان و در کتابخانه هایی که فضای لازم را دارند ارائه خواهد شد، تصریح کرد: در این طرح، خدمت دهی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) کاملاً رایگان بوده و برای اعضای کتابخانه‌های عمومی ۳۰ درصد و کارکنان نهاد ۴۰ درصد تخفیف اعمال می‌شود.

معصومی ادامه داد: عضویت رایگان مددجویان تحت پوشش امداد و تخفیف ۴۰ درصدی برای کارکنان کمیته امداد و خانواده هایشان، حمایت از کتابخانه‌های واجد شرایط امداد امام (ره) در قالب کتابخانه‌های عمومی مشارکتی در کلیه شهرستان ها، پذیرش کتابداران کتابخانه های مشارکتی امداد در دوره های آموزشی کتابداران نهاد، ارسال اقلام تبلیغی-ترویجی، پوستر اقلام فرهنگی تبلیغی نهاد به مراکز درخواستی امداد، مشارکت در برگزاری مسابقات کتابخوانی، نشست های کتابخوان، جلسات نقد و بررسی کتاب و سایر برنامه های فرهنگی درمراکز امداد با اولویت موضوعات آسیب های اجتماعی، همکاری در برگزاری تورهای فرهنگی و سیاحتی برای اعضای فعال کتابخانه‌های مشارکتی امداد و عمومی نهاد، همکاری در نصب صندوق صدقات در کتابخانه ها و ... از دیگر تعهدات اداره کل کتابخانه های عمومی در راستای این تفاهم نامه است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌غربی ضمن تقدیر از اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی در همکاری در اجرای این طرح فرهنگی گفت:  بحث مشاوره و روانشناسی، از ملزومات کار امداد و جزء لاینفک این نهاد است که با هدف توانمندسازی افراد انجام می شود و اولین مرحله از توانمندسازی، توانمدسازی فکری و ذهنی است.

مهرافروز ضمن ارائه گزارشی آماری از وضعیت خانوارهای تحت پوشش این نهاد گفت: با اجرای این طرح، فضایی برای ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره  و حل دغدغه های فکری و ذهنی برای مددجویان و اعضای کتابخانه های عمومی ایجاد شد؛ همچنین با گسیل مددجویان به این مرکز فرهنگی، راهکاری برای انس بیشتر مددجویان و خانواده هایشان با این مرکز فرهنگی می باشد.

 

مسئول کلینیک تخصصی راه زندگی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این مرکز گفت: یکی از معضلات جهان کنونی، آسیب های روانی و اجتماعی هستند که در جنبه های دیگر زندگی نیز تاثیرگذار بوده و کل جامعه متأثر از آن خواهد بود.

مهران سلیمانی ادامه داد: خدمات روانشناسی و مشاوره درخصوص  مددجویان کمیته امداد  امام خمینی (ره) به خاطر مشکلات و تجربیات زیستی افراد، ضرورت بیشتری دارد و  در دسترس بودن این خدمات، یک اصل اساسی در روانشناسی است؛ افتتاح این مرکز اقدامی در راستای دسترس پذیری خدمات روانشناسی و ارتقا سطح سلامت روانی و اجتماعی در جامعه است و تحقق این مهم، نیازمند همگرایی سازمان مرتبط و ایجاد زیرساخت های قوی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)