• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۹۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آمریکا و رژیم صهیونیستی منفورترین حکومت‌ها در جهان هستند

فرمانده کل سپاه با اشاره به شکست طرح دشمنان در انزوای ایران، گفت: امروز شاهد هستیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان منزوی‌ترین و منفورترین حکومت‌ها در جهان شناخته می‌شوند.

*** آمریکا و رژیم صهیونیستی منفورترین حکومت‌ها در جهان هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرلشکر سلامی در همایش فرماندهان و مسئولان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه مرکزی امام حسین (ع) در مشهد با بیان اینکه حفظ مرز‌های کشورمان امروز صرف یک مرزبانی نیست، اظهار داشت: انسداد مرز در جمهوری اسلامی ایران به معنی سد‌کنندگی سیاست‌های جهانی دشمنان ما علیه ایران است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه برقراری امنیت جمهوری اسلامی به یک نوار کم‌عرض محدود نمی‌شود، بلکه برقراری امنیت در تمام مرز‌های اسلامی است، افزود: عمق دادن به اعتبار و اقتدار در حوزه امنیتی یک کار بزرگ است که با مجاهدت نیرو‌های انقلابی در حال شکل‌گیری است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه هدف دشمن این است تا با برنامه، راهبرد و هزینه به مرور از مرز‌ها عبور کند و مناطق بی‌ثبات کشور را در یک حرکت خزنده و شتاب‌دار به مرکزیت کشور تبدیل کنند، تصریح کرد: در کشور ما هیچ عمل تاکتیکی نیست که الهام‌یافته و مشتق‌شده از یک راهبرد بزرگ نباشد، اما هنر نیروی زمینی ما این است که اجازه به هم وصل شدن اقدامات تاکتیکی و ساختن امتداد توسط دشمن را ندهد.

فرمانده کل سپاه در ادامه با اشاره به عملیات طوفان‌الاقصی گفت: پس از عملیات طوفان‌الاقصی، دشمنان اسلام در یک آرایش جهانی گسترده و با محوریت میدانی یک رژیم غاصب کودک‌کش در مقابل یک ملت محاصره‌شده قرار گرفتند؛ اما مقاومت مردم مظلوم فلسطین و غزه تاریخ جدیدی در دنیا رقم زد و این ملت در قلب همه مردمان جهان نفوذ پیدا کرد که باعث یک اتحاد و ائتلاف دل‌انگیز شد که آثار آن را می‌توان در مقاومت و مقابله مردم یمن نسبت به رژیم غاصب و حامیانش دید.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اقدامات مقاومت عراق، مبارزه حزب‌الله لبنان و انجام عملیات وعده صادق توسط جمهوری اسلامی ایران که عظیم‌ترین تهاجم موشکی و پهپادی به قلب سیاسی استکبار را شکل داد، رویداد‌های بزرگی است که به تدریج نقشه سیاسی جهان اسلام و غرب آسیا را تغییر خواهد داد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ایران نقش تعیین‌کننده‌ای در نظام سیاسی آمریکا از خود نشان داد، اضافه کرد: مهم‌ترین صحبت‌های مناظره دو نامزد سیاسی ریاست جمهوری آمریکا موضوع ایران بود و همه این پدیده‌ها نشان از شکوه شکل‌یافته تمدن اسلام از ایران به عنوان یک قدرت در حال ظهور و ترسیمی از واقعیتی است که در حال شکل یافتن است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ما توانستیم به نقطه‌ای از اقتدار برسیم و در تمام قاره‌های عالم تأثیر قابل قبول و قابل توجهی داشته باشیم، تاکید کرد: بدون تأثیر قدرت‌های مداخله‌گر صادرات و واردات داشته‌ا‌یم و از طرح منزوی کردن ایران که دشمنان به دنبال آن هستند، خارج شده‌ایم و امروز شاهد این هستیم که اسرائیل و آمریکا به عنوان منزوی‌ترین و منفورترین حکومت‌ها در جهان شناخته می‌شوند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)