• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۰۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
سمنان » علمی فرهنگی
دانستنی های سلامت؛

شیرینی های مجاز برای رژیمی ها

از موارد مهمی که توصیه می‌شود برای رژیم به حداقل‌ترین میزان ممکن برسد، شیرینی‌ها هستند، اما یکسری شیرینی‌ها وجود دارند که با خیالی آسوده می‌توانید میل کنید.

شیرینی های مجاز برای رژیمی هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  چای یکی از پر مصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در ایران است. اغلب ما ایرانی‌ها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می‌خوریم. شیرینی و کیک از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های موجود در جهان هستند، اما دارای کالری فراوان و قند مصنوعی می‌باشند و برای سلامتی افراد بسیار مضر هستند. مصرف چای بدون هیچ شیرینی برای برخی افراد بسیار سخت است، این افراد می‌توانند به جای شیرینی های‌تر و خشک و انواع کیک و کلوچه‌های مضر، چای خود را با شیرینی‌های طبیعی بنوشند.

مویز
مویز از خشک کردن حبه‌های انگور سیاه شاهانی به دست می‌آید و از جمله شیرینی هاییست که دارای قند طبیعی فروکتوز است. کارشناسان طب سنتی توصیه می‌کنند افراد چای خود را با مویز بنوشند چرا که مویز دارای طبع گرم و‌تر است و به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو کمک می‌کند. مویز حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای بدن می‌باشد، اما زیاده روی در مصرف آن موجب افزایش وزن و چاقی می‌شود.

کشمش
کشمش یکی از خوراکی‌های شیرین است که قند طبیعی فروکتوز در آن موجود است. مصرف کشمش سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود. اگر کشمش به اندازه کم مصرف شود برای بیماران مبتلا به دیابت مناسب است، زیرا کشمش دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسط و شاخص انسولین کم است. مصرف کشمش سبب کاهش استرس، تقویت و رشد حافظه شده و غنی از فسفر، آهن، منیزیم و کلسیم است.

توت خشک
توت خشک از بهترین جایگزین‌های قند است، زیرا دارای مزه شیرینی بوده و همچنین فیبر بالا و قند کمی دارند. توت حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و اسید‌های چرب و پروتئین است. می‌توانید از توت خشک پس از انجام فعالیت‌های ورزشی همراه با چای استفاده نمایید. یک وعده مصرف توت خشک می‌تواند تقریبا ۲۰ درصد از میزان فیبر توصیه شده را برای بدن فراهم کند. توت حاوی ۳۰ درصد ارزش روزانه آهن و ۱۰ درصد ارزش روزانه کلسیم است و برای مبتلایان به دیابت مناسب می‌باشد.

خرما
اگر می‌خواهید میل به شیرینی ها را در خود کم کنید و همزمان دیگر مواد مغذی سودمند را برای بدن خود فراهم کنید، به جای مصرف شیرینی جات مختلف، خرما مصرف کنید. خرما منبع فوق‌العاده‌ای از فیبر، پتاسیم، آهن و ترکیبات گیاهی سودمند است که شیرینی مورد نیاز شما را تامین می‌کند. در مصرف خرما زیاده روی نکنید و در روز ۱ تا ۳ عدد خرما بخورید و برای رفع میل به شیرینی می‌توانید خرما را با آجیل‌هایی مانند بادام مصرف کنید.
همچنین می‌توانید از خمیر خرما برای شیرین کردن انواع کیک ها، حلوا و شیرینی‌های مورد علاقه خود استفاده کنید، به این روش که خرما را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود. مقداری از آبی که خرما را در آن خیسانده اید، نگه دارید، سپس خرمای خیس خورده را به همراه یک قاشق غذاخوری از آن به غذاساز اضافه کنید.

انواع میوه‌های خشک
میوه‌ها در سه شکل میوه تازه، میوه یخ زده و میوه خشک قابل جایگزینی با قند هستند. میوه‌ها حاوی فروکتوز که قند ساده‌ای است هستند و می‌توانند فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز شما را فراهم آورند. به جای استفاده از شیرینی جات مصنوعی می‌توانید میوه‌ها را به صورت تازه مصرف کنید و یا برای شیرین کردن غذا و نوشیدنی‌های خود از میوه‌های تازه یا منجمد استفاده نمایید. میوه‌های خشک نیز مملو از عناصر ریز مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
برگ زردآلو و دیگر میوه‌های خشک دارای قند فروکتوز است و برای دیابتی‌ها مناسب است، اما در تهیه میوه خشک به این نکته توجه کنید که طبیعی تولید شده باشند. از میوه خشک به دلیل کالری بالا باید کمتر از میوه تازه استفاده نمود.

شیره میوه‌ها
قند موجود در شکر و قند، ساکاروز و گلوکز است که قند خون را به سرعت افزایش می‌دهند. به جای مصرف قند و شکر و شیرینی‌ها می‌توانید از شیره‌های میوه استفاده کنید. قند موجود در شیره‌ها فروکتوز است که جذب کندتری دارد؛ شیره انگور، خرما، توت و... دارای قند کمتر و انرژی بیشتر و منبع فیبر و آهن هستند، بنابراین شیره میوه‌ها جایگزین مناسبی برای قند و شکر است.

عسل
عسل طبیعی و خالص از دیگر خوراکی‌های مناسب جایگزین قند و شکر است. عسل مملو از آنزیم ها، آنتی اکسیدان ها، آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، ویتامین B۶، ریبوفلاوین و نیاسین است و دارای کالری، فروکتوز و گلوکز کمتری می‌باشد. بیماران دیابتی باید در میزان مصرف عسل احتیاط کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)