• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۰۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
سیاسی » مجلس

ابراز امیدواری برای اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری در دولت چهاردهم

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری موجب رضایتمندی مردم و کاهش تورم می‌شود و امیدواریم در دولت چهاردهم به تحقق بپیوندد.

ابراز امیدواری برای اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری در دولت چهاردهم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها شهرام دبیری در نشست جمعی از اعضای شورا‌های اسلامی سراسر کشور با دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب ضمن خیر مقدم به رئیس‌جمهور منتخب و محبوب از طرف جامعه شورایی کشور به وی تبریک گفت و اظهار داشت: انتخاب شما دل مردم ایران را شاد کرد و امید را به جامعه به ویژه جوانان تزریق کرد.
وی خطاب به پزشکیان، گفت: جامعه شورایی در اکثر نقاط کشور از جنابعالی حمایت کرده و آنها هم که حمایت نکردند شما رو دوست دارند و مردم و نظام شورایی، امیدوارند با حضور شما در رأس قوه مجریه، در کشور تحول ایجاد شود. جامعه شورایی کشور با ۱۲۷ هزار عضو، ظرفیت بزرگی برای دولت است و واگذاری امور اجرایی دولت در شهر‌ها به مدیریت شهری و شوراها، موجب رضایتمندی بیشتر مردم، کاهش هزینه‌ها، سبک‌سازی دولت و کاهش تورم خواهد شد و شورای عالی استان‌ها موظف است طرح لازم جهت واگذاری امور به مدیریت شهری را تهیه و به دولت یا مجلس شورای اسلامی ارائه دهد که در همین راستا این اقدام انجام شده است.
دبیری افزود: با عملیاتی شدن طرح مدیریت یکپارچه شهری، قدم بزرگی برای خدمت به مردم برداشته می‌شود و این موضوع در دنیا هم اینگونه است و تجربیات موفقی در این زمینه وجود دارد. دولت‌های قبل هم قول مساعد برای انجام این طرح داده بودند، اما عملی نشده و مقاومتی در بدنه دولت‌ها شکل می‌گیرد و امیدواریم در دولت چهاردهم این خواسته با نظر مثبت شما عملیاتی شود و اجرای آن در واقع به نفع همه است.
 
دبیری خطاب به رئیس‌جمهور منتخب، عنوان کرد: شما را به عنوان شخصیتی شوراباور و شورایاور می‌شناسیم و از شما خواستاریم حضور رئیس شورای عالی استان‌ها به عنوان دستیار ویژه جنابعالی در امور استان‌ها در هیئت دولت را جامه عمل بپوشانید که این امر، خواسته جامعه شورایی است. 
رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است یک نسخه از برنامه بودجه سالانه و برنامه پنج ساله توسعه را در اختیار شورای عالی استان‌ها قرار دهد، گفت: این موضوع برای آن است تا شورای عالی استان‌ها پیشنهادات اصلاحی خود را به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهد، اما اکنون این تکلیف به درستی انجام نمی‌شود که امیدواریم در دولت چهاردهم به آن عمل شود.
دبیری تصریح کرد: مجلس یازدهم دوره چهار ساله شورا‌ها را برای دوره هفتم به سه سال کاهش داد تا همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۷  انتخابات جدید برگزار شود، اما خواسته ما این است که مجلس دوازدهم، دوره فعلی را تا آن زمان تمدید کند تا مدت زمان فعالیت دوره شورا‌ها کاهش پیدا نکند.
رئیس شورای عالی استان‌ها با تأکید بر اینکه جامعه شورایی کشور با تمام قوا در کنار شماست، بیان داشت: مردم به شجاعت، صداقت و پاکدستی شما رأی داده‌اند و طرح شما برای تشکیل دولت وفاق ملی و حضور کارشناسان و متخصصین از جناح‌های مختلف سیاسی باعث امیدواری فراوان شده و برای حضرتعالی در جایگاه خطیر ریاست جمهوری آرزوی موفقیت دارم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)