• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۱۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
خراسان رضوی » اجتماعی

اختتامیه دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی

دومین جشنواره سرود فجر بسیج با معرفی برگزیدگان در بخش‌های تک‌خوانی و گروه‌های سرود به کار خود پایان داد.

 اختتامیه دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان رضوی، در حاشیه این جشنواره گفت: این جشنواره با حضور بیش از ۲۸۰ گروه و ارائه ۷۰۰ اثر کار خود را آغاز کرد.

 محمد خالقی با بیان اینکه این جشنواره در راستای استعداد یابی، هدایت و جذب هنرمندان در حوزه سرود برگزار شده است، اظهار داشت: در مرحله داوری که در تیر ماه امسال انجام شد، ۲۸ گروه به مرحله فینال راه یافته و از این میان ۷ گروه شامل سه گروه دختران، سه گروه پسران و یک گروه گویش محلی انتخاب و به مرحله کشوری راه یافتند.

وی با اشاره به سطح بالای گروه‌های سرود در استان خراسان رضوی، گفت: از داوران برجسته کشوری در مراحل بازبینی و انتخاب و داوری نهایی این جشنواره استفاده شد و آنها نیز به این موضوع اذعان داشتند که سطح کیفی گروه‌های سرود در این استان بسیار بالا است.

خالقی با بیان اینکه سال گذشته گروه‌های سرود استان خراسان رضوی رتبه‌های دوم و سوم کشور را در جشنواره کشوری سرود بسیج کسب کردند، افزود: تعدادی از گروه‌های منتخب این جشنواره نیز به جشنواره فجر نیز راه پیدا کردند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه پایه و اساس این گروه‌های سرود مساجد هستند، خاطرنشان کرد: تعدادی جوان و نوجوان در مساجد ضمن انجام فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی، در قالب گروه‌های سرود فعالیت می‌کنند و توسط اساتید مجرب راهنمایی و آموزش می‌بینند.

خالقی با تأکید بر اینکه استعداد یابی در حوزه‌های هنری به ویژه سرود از مساجد آغاز می‌شود، گفت: سرود به عنوان یک ابزار قدرتمند می‌تواند در راستای تحقق اهداف تربیتی و فرهنگی مورد استفاده قرار گیرد.

وی در پایان از توسعه فعالیت‌های سرود و تئاتر در مساجد و باشگاه‌های هنری استان خبر داد و گفت: با ایجاد قالب‌های هنری متنوع در مساجد، زمینه را برای توسعه فعالیت‌های هنری و فرهنگی فراهم خواهیم کرد.

در این مراسم گروه های سرود منتخب به اجرا پرداختند.

در پایان مراسم از گروه های منتخب در دو بخش گروهی و تک خوان با حضور محمد حسین زاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان و ابراهیمی پور معاون فرهنگی و هنری سپاه امام رضا(ع) تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

 در بخش تک‌خوانی، مهدی جعفرزاده از گروه سرود موعود، امیرعلی رزم‌خواه از گروه سرود ادواردو آنیلی، بردیا عزیزی از گروه سرود راسخون سرخس و محمدمهدی پراکنده از گروه سرود عشاق المهدی سرخس منتخب این دوره از جشنواره شدند.

در بخش گروه‌های برگزیده مشهد، معصومه میرزایی از گروه سرود سراج مقام اول،  پارمیدا قاسم زاده از گروه سرود دختران خورشید مقام دوم و فاطمه محروقی از گروه سرود دختران فاطمی مقام سوم  را از آن خود کردند.

در بخش گروه‌های سرود برادران، گروه سرود موعود با درخشش حسین صیادی، مقام اول را به دست آورد. برادران جواد موسی‌زاده از گروه سرود ققنوس و نرگس حاجتی از گروه سرود حب الحسین (ع)  به ترتیب دوم و سوم شدند.

در بخش گروه‌های سرود شهرستان‌ها، اکرم ذاکری از گروه ریحانه النبی سرخس، سعید رئوف‌نژاد از گروه عشاق المهدی، مصطفی محمدحسنی از گروه راسخون نیشابور و نرجس چمبریانی از گروه نغمه عشق به ترتیب مقام‌های اول تا چهارم را کسب کردند.

همچنین از استاد جواد حیاتی داور و عضو هیات بازبینی، استاد محمدرضا حق دوست داور، و استاد مهدی حسنی عضو هیات بازبینی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)