• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۲۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
قم » اجتماعی

حمایت کنگره آمریکا از نتانیاهو نشان‌دهنده لابی سنگین صهیونیست‌ها

امام جمعه قم گفت: اعضای کنگره آمریکا در جریان صحبت‌های نتانیاهو ۵۳ بار این مجرم بی آبرو را تشویق کردند که این امر نشان دهنده لابی گسترده رژیم صهیونیستی در آمریکا است.

حمایت کنگره آمریکا از نتانیاهو نشان از لابی صهیونیست‌ها است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی در نماز جمعه این هفته قم که در مصلای قدس برگزار شد بیان داشت: این روز‌ها دو رویداد مهم راهپیمایی مردم آمریکا علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس و سخنرانی نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بودیم.

وی همچنین با اشاره به سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت: اعضای کنگره آمریکا ۵۳ بار از این مجرم بی آبرو حمایت کردند و او را تشویق کردند که این امر نشان از حمایت و لابی رژیم صهیونیستی از آنان و تسط و سیطره رژیم صهیونیستی به منابع مالی آمریکا است.

امام جمعه قم افزود: نتانیاهو در این نطق گفت که اگر با حزب الله و حماس و یمن می‌جنگیم در حقیقت در حال جنگ با ایران هستیم و مردم ایران شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می‌دهند و از آمریکایی‌ها خواست با نگاه ایران اسلامی مقابله کنند.

آیت الله سعیدی در ادامه گفت: اقدام چند روز گذشته برخی مأموران آلمانی در حمله به برخی مساجد این کشور به خصوص مسجد امام علی علیه السلام در شهر هامبورگ و ضرب و شتم عده‌ای از مردم به‌خاطر دفاع از مردم مظلوم غزه نشان دهنده پوچ بودن ادعای آزادی در غرب است.

وی با اشاره به آغاز کار دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس و رئیس جمهور منتخب شاخص‌های انتخاب کابینه را مشخص کردند که اعتقاد و ایمان، نداشتن سابقه سوء، داشتن نگرش ملی، غرق نبودن در مسائل سیاسی و جناحی از جمله شاخص‌های مهمی است و امیدواریم تعامل خوبی بین مجلس و دولت حاکم باشد.

امام جمعه قم با اشاره به برگزاری مراسم تنفیذ رئیس جمهور گفت: در اصل ۱۱۰ قانون اساسی امضای حکم و رأی مردم در ردیف وظایف رهبر معظم انقلاب قرار داده شده است و ایشان نیز همان کسی را منصوب می‌کنند که با رأی مردم انتخاب شده باشند و رئیس جمهور منتخب مورد تأیید ولی فقیه قرار می‌گیرد.

خطیب جمعه قم افزود: تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی رهبر انقلاب مشروعیت بخشیدن وی در راستای اداره قوه مجریه است چرا که در عصر غیبت ریاست عامه و ولایت امر بر عهده ولی فقیه است و همه کارگران به اذن ولی فقیه مشروعیت پیدا می‌کنند و به همین دلیل رئیس جمهور منتخب باید مورد تأیید رهبر معظم انقلاب قرار گیرند.

آیت الله سعیدی با گرامیداشت سالروز اولین نماز جمعه در ۵ مرداد سال ۵۸ به امامت آیت الله طالقانی، گفت: نماز جمعه تبیین کننده مواضع نظام اسلامی برای مردم و خنثی کننده تبلیغات و توطئه‌های دشمنان بوده و هست و این پایگاه قرارگاه روشنگری در زمینه‌های مختلف است.

در پایان خطبه‌های نماز جمعه امروز آیت الله سعیدی به سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد در ۵ مرداد سال ۶۷ بعد از قبولی قطعنامه ۵۹۸  اشاره کرد و گفت: عملیات فروغ جاودان که توسط منافقین و با حمایت و پشتیبانی رژیم بعث طراحی و اجرا شده بود با مقاومت مثال زدنی رزمندگان اسلام طی عملیات مرصاد با شکستی سنگین مواجه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)