• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۵۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۱
قزوین » اجتماعی

سه هزار هکتار زمین اوقافی برای مسکن ملی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گفت: مساحت زمین‌های اوقافی در استان قزوین که در اختیار نهضت ملی مسکن قرار گرفته به سه هزار هکتار رسیده است است.

سه هزار هکتار زمین اوقافی برای مسکن ملی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان از تخصیص ۴۰ هزار قطعه زمین وقفی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و اعطای مسکن ایثارگری و جوانی جمعیت خبر داد ه بود.
حجت الاسلام مجیدی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: یکی از تکالیف سازمان اوقاف و امور خیریه شکل گرفته کمک به آسان سازی سکونت مردم در سکونت گاه‌های روستایی وشهری است. این سازمان در کنار سایر دستگاه تلاش کرده نقش خود را ایفا کند. قریب یک سال گذشته پروژه طرح ملی مسکن در حیطه امور اوقافی هم شکل گرفت. یکی از اتفاقاتی که در حوزه مسکن در قزوین شکل گرفته بود در حوزه اوقاف بود و متولیان امر برای تبری از اتهامات مطرح شده مسئولان به سمت زمین‌های اوقافی گام برداشتند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گفت: در این راستا صاحبان وقف و نسق‌ها با تغییر کاربری‌ها بهره مند می‌شوند. از طرفی نهضت ملی مسکن هم در خصوص جوانان و ایثارگران و ... شکل می‌گیرد و به ثمر می‌رسد. مساحت زمین‌های اوقافی در استان قزوین به سه هزار هکتار رسیده است که در اختیار نهضت ملی مسکن قرار گرفته است. تکلیف استان بیش از ۶۰ هزار واحد بود، اما این اراضی در دل این آمار قرار دارد. باتوجه به تقاضای زوج‌های جوان از اراضی موقوفه مستثنی شدند.
وی تصریح کرد: همه خانواده‌های طرح جوانی جمعیت از زمین‌های اداره کل راه و شهرسازی بهره‌مند خواهند شد و در بقیه موارد اداره کل اوقاف در خدمت مسکن دار شدن مردم است. در رشتقون سه و نیم دانگ از ششدانگ پلاک رشتقون موقوفه است. در رشتقون ۲۴۱ هکتار که در اواخر دهه ۶۰ به عنوان موات اعلام شده و مستثنیات نبوده است. اراضی موقوفه با کشاورزی کردن حقی برای کسی ایجاد نمی‌شود و این بر اساس شرع و قانون است. قانون اصلاحات ارضی در انقلاب اسلامی باطل شده است، اما حقی به مردم به عنوان نسق داده شده است. این ۲۴۱ هکتار جزو مستثنیات قرار نگرفته است و تا امروز سه مرحله در دادگاه تا دیوان عالی کشور رفته است و در دیوان عالی رای گرفته است و عرصه و اعیان آن موقوفه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گفت: مجموعه اوقاف استان بر اساس حکم قضائی موظف به برگرداندن ۲۴۱ هکتار به اوقاف بوده است. در کل اراضی رشتقون ۱۶ واحد مسکونی برای اداره کل اوقاف بوده که ۱۱ واحد آن به مردم واگذار شده است. ۳۰۵ فرد با اداره کل اوقاف سند اجاره تنظیم کرده اند و تعداد اختلافات با تعداد معدودی بوده است و ۷۰ مورد آن سند رسمی اخذ کرده اند.
مجیدی گفت: بخشی که اداره کل راه و شهرسازی ادعا می‌کنند دارای سند کشاورزی دیم بوده است. شرکت تعاونی با اوقاف سند اجاره داشته است. به شرکت مذکور اعلام شده است که با پرداخت حقوق دولتی و موقوفه می‌توانند زمین مذکور را تبدیل به مسکونی کنند که آن هم با نظر کارگروه هاست. اراضی ۹۰ هکتار که در اختیار شرکت خوشه چینان بوده جزو منابع ملی بوده و جزو مستثنیات نبوده و کشاورزی نیز نبوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)