• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۶۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
یزد » اجتماعی

هر اقدام حقوقی و معامله باید در سامانه ثبت شود

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول ابلاغ شد و اعتبار هر اقدام حقوقی و معامله‌ای منوط به ثبت آن در سامانه مربوطه است.

هر اقدام حقوقی و معامله باید در سامانه ثبت شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، گفت: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول از تاریخ سوم تیر ماه لازم الاجرا شده و طبق آن، هر عمل حقوقی از جمله خرید و فروش و معاملات املاک با رعایت شرایط و مهلت‌های مقرر در قانون باید بصورت رسمی صورت گیرد و چنانچه مهلت‌ها پایان یابد، اسناد عادی اعتبار نخواهد داشت.
محمدحسین رحیمی زاده تأکید کرد: آنچه مهم است اینکه اشخاصی که سند تک برگی بعد از تاریخ ۳ تیر سال ۱۴۰۳ برای ملک خود دریافت کرده اند، چنانچه نسبت به این ملک قصد معامله داشته باشند، الزاماً باید بصورت رسمی و از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایند و تنظیم قولنامه ها، مبایعه نامه و موارد مشابه معتبر نخواهد بود.
وی اظهار داشت: شهروندان باید هرگونه انجام معامله، خرید، فروش و واگذاری و هر اقدام حقوقی خویش را ثبت نمایند چراکه طی این فرایند، به تدریج اسناد عادی اعتبار خود را از دست می‌دهند و استناد به آن اسناد امکان پذیر نیست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد، گفت: مشکلات زیادی در حوزه املاک از حیث نقل و انتقالات عادی، املاک فاقد سند باعث بروز مشکلاتی در کشور از جمله افزایش پرونده‌های قضایی، عدم امکان شناسایی مالکین واقعی، عدم امکان اتمام حدنگار، پولشویی، کلاهبرداری و... می‌شد لذا با تاکید مقام معظم رهبری، سلب اعتبار از معاملات غیر رسمی اموال غیرمنقول (معاملات عادی) بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
محمدحسین رحیمی زاده در مورد قولنامه‌ها و اسناد عادی قبلی و املاکی که نسبت به آنها، اقدامات ثبتی کامل انجام نشده، اظهار داشت:، چون هدف قانونگذار، حذف تدریجی اسناد عادی است، مهلت‌های خوبی برای مردم در نظر گرفته و جای نگرانی در این مورد نیست. در قانون جدید دو سامانه در نظر گرفته شده است، یکی سامانه ثبت الکترونیک اسناد و دوم سامانه ساماندهی اسناد غیر رسمی.
رحیمی زاده، تصریح کرد: مردم باید از تاریخ راه اندازی سامانه، ظرف دو سال نسبت به درج اسناد عادی خود در سامانه اقدام نمایند و پس از آن نیز دو سال مهلت دارند، اقدامات حقوقی خود را جهت تنظیم سند رسمی پیگیری نمایند یا چنانچه اختلاف داشته باشند از طریق طرح دعوا در مراجع قضائی موضوع را پیگیری نمایند، در صورت پایان مهلت و عدم اقدام برای تعیین تکلیف وضع ثبتی ملک، اسناد عادی معتبر نخواهد بود و تمام مراجع قضائی و اداری شخصی که در دفتر املاک، ملک به نام او ثبت شده را مالک خواهد شناخت. 
وی در پایان توصیه کرد: مردم جهت تک برگی نمودن املاک خود که سند دفترچه‌ای نسبت به آن دارند در اسرع وقت اقدام نمایند، هم چنین وضعیت ثبتی املاکی که تا کنون نامشخص بوده است را پیگیری نمایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)