• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۶۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
مازندران » اجتماعی

ضرورت همت مسوولان در مردمی سازی مناسبتهای ملی مذهبی

نماینده ولی فقیه در مازندران: همه دستگاه‌ها باید در مسیر مردمی سازی مناسبت‌ها و برنامه‌های ملی مذهبی همت کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌نماینده ولی فقیه در مازندران در نشست با اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به نقش اثربخش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در برپایی مناسبت‌های مختلف، خواستار هم افزایی دستگاه‌ها با این شورا شد.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی به مناسبت سالروز تاسیس این شورا با محکومیت ترور رذیلانه ،جنایتکارانه و تسلیت شهادت اسماعیل هنیه سردار مجاهد حماس و مقاومت اسلامی فلسطین و محافظ دلاور وی، گفت: ایجاد نهادی انقلابی و ولایی با عنوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ۱۲ مرداد ۱۳۵۹نشان از اهمیت بزرگداشت و تعظیم ایام الله در جمهوری اسلامی دارد.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید در قالب سند تحول تدوین و عملیاتی شود، افزود: بسیج تمامی دستگاه‌ها برای تعظیم شعائر دینی و انقلابی یکی از ماموریت‌های این شوراست.

وی با اشاره به اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان تریبون محکم، استوار و مستمر برای بیان مواضع رسمی ملت در صحنه‌های بزرگ و مهم بشمار می‌رود و علاوه بر برگزاری با شکوه مراسم و مناسبت‌های ملی همچون یوم الله ۲۲ بهمن، روز قدس و ... حماسه‌های ماندگاری نظیر ۹دی را خلق می‌کند، گفت: مردمی کردن بزرگداشت غدیر نیز یکی از اقدامات شایسته این شورا در سال‌های اخیر است.

نماینده ولی فقیه در مازندران برلزوم هم افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تاکید کرد و افزود: اعضای این شورا در عملیاتی شدن ماموریت‌های محوله در مناسبت ها، میدانی و جهادی ورود کنند.

آیت الله محمدی لائینی با تاکید براینکه اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید وظیفه شناس و عملگرا باشند، خاطرنشان شد: همگان برای تقویت این شورا در دیارعلویان تلاش کنند

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید اسماعیل هنیه و اعلام انزجار از ترور رذیلانه رئیس دفتر سیاسی حماس به سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ۱۲مردا دسال ۵۹به فرمان و تدبیر معمارکبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) اشاره و خاطرنشان کرد: این شورا به عنوان یکی از نهاد‌های انقلابی کشور مسئول و متولی برگزاری مراسم و مناسبت‌های ملی، مذهبی، سیاسی و انقلابی است که به امر خطیر سیاست گذاری، برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت، راهبری و همکاری در برگزاری مراسم و مناسبت‌های ملی و مذهبی می‌پردازد.

حجت‌الاسلام علی اصغر اصغری ولوجایی با اشاره به برخی اقدامات  پارسال شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، افزود: سال گذشته بیش از ۴۳ جلسه استانی و ۵۷ جلسه شهرستانی و نشست با کارگروه‌های مختلف در زمینه ایجاد هماهنگی و جلب مشارکت نهاد‌ها و دستگاه‌های مؤثر فرهنگی و تبلیغی و مخصوصاً تشکل‌های مردمی برای برگزاری هرچه بهتر مراسم و مناسبت‌ها صورت گرفت.
حجت الاسلام اصغری همچنین به نقش اثرگذار این شورا در برپایی اجتماع و راهپیمایی حمایت از عملیات طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با هدف اعلام انزجار از نسل کشی در غزه و فلسطین نیز جمعه‌های خشم را در هفته‌های متمادی بعد از اقامه نمازعبادی سیاسی جمعه برگزار کرده است.

وی به برنامه ریزی برای برگزاری راهپیمایی نمازگزاران جمعه در حمایت از عملیات وعده صادق نیز اشاره کرد و یادآورشد: هماهنگی و برنامه ریزی جها برگزاری باشکوه جشن‌های خیابانی دهه امامت و ولایت و عید غدیر به همراه برپایی مواکب نیز مورد توجه این شورا در استان بوده است.

حجت الاسلام اصغری با اشاره به اهمیت مردمی سازی بزرگداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی، گفت: هر چه برنامه‌ها مردمی‌تر شود، زیبایی و اثرگذاری بهتری خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)