• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
خوزستان » اجتماعی

آماده سازی کلیه خدمات برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی در چذابه

فرماندار دشت آزادگان گفت: تمامی تمهیدات لازم برای خدمت رسانی به زوار حسینی در مرز چذابه فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رستم عیدی پور افزود: در جهت ایجاد رفاه برای زائران در مرز چذابه امسال در حوزه افزایش ظرفیت توقفگاه‌های خودرو اقدامات خوبی شکل گرفته و تا روز دوشنبه هفته آینده آسفالت آنها تکمیل می‌شود. ظرفیت توقفگاه‌های خودرو بین ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار است.

 وی ادامه داد: در زمینه افزایش ظرفیت سرمایشی برای زائران، از ابتدای مواکب سایبان‌ها به صورت کامل و جامع در حال نصب هستند و امسال نزدیک به ۱۰۰ کولر صنعتی به گنجایش سامانه‌های سرمایشی در مسیر‌های پیاده رو اضافه شد. از ورودی پایانه چذابه تا شیب عراق نیز همین امکانات گسترش یافتند و ضمن آنکه سایه‌بان‌ها به گونه‌ای توسعه یافتند که حتی تردد خودرو‌های سنگین نیز زیر آنها ممکن است.

فرماندار دشت آزادگان با بیان اینکه با کمک نیکوکاران امسال کارخانه یخ نیز در مرز چذابه راه اندازی شد، گفت: از دیروز نصب آن آغاز شده و از هفته آینده تولید و توزیع یخ برای نیاز مواکب شروع می‌شود. همچنین ۳ سردخانه سیار در چند نقطه متفاوت مستقر می‌شوند تا آب خنک را در اختیار مواکب و زائران قرار دهند.

 عیدی پور با اشاره به اینکه توقفگاه اتوبوس‌ها امسال مجهزتر شده و آسفالت آن نیز تا روز یکشنبه تکمیل می‌گردد، عنوان کرد: یک مکان آسایش برای راننده‌ها راه اندازی و تسهیل در تردد زائرانی که فاقد خودرو هستند، انجام شده است. 

فرماندار دشت آزادگان گفت: پارسال فقط اتباع افغانستان و پاکستان از مرز چذابه عبور می‌کردند، اما امسال اتباع کشور‌های جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و سایر کشور‌هایی که در حوزه شمالی کشور ما قرار دارند، اختصاصا از مرز چذابه تردد می‌کنند.

با توافق با کشور عراق اتباع پاکستانی که به صورت کاروانی و با اتوبوس و ون کشور‌های خود وارد عراق می‌شوند و این تا حد زیادی تردد اتباع را از مرز چذابه تسهیل می‌نماید.

عیدی پور بیان کرد: آسفالت و روکش دوم پل سابله (مسیر ارتباط سوسنگرد با بستان) تا یکشنبه هفته آینده بر اساس قول مدیرکل مسکن و شهرسازی خوزستان صورت می‌پذیرد و زیر بار ترافیک می‌رود. بخش دیگری نیز از پل بستان تا پارکینگ به طول ۳ کیلومتر خط دوم آن آسفالت شده و یک کیلومتر و ۷۰۰ متر آن نیز در حال پایه گذاری است و تا قبل از اربعین آسفالتش به اتمام می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه در بحث راه مشکل زیادی نیست، افزود: یکی از مسیر‌های که تردد به مرز چذابه عبدالخان به سمت کرخه بود و پارسال به خاطر شانه‌های جاده مشکلاتی در مسیر ایجاد شد که الان شانه سازی بخش زیادی از آن صورت پذیرفت تا مشکلات دوره قبل نباشد. گروه ثابت امداد و نجات را در مسیر عبدالخان مستقر خواهیم کرد و ضمن آنکه از ابتدای شهر سوسنگرد تا مرز چذابه نزدیک به ۱۵ گروه امداد و نجات در مسیر مستقر هستند.

عیدی پور گفت: پارسال جمع بندی تردد‌ها تا ۸۰۰ هزار نفر رسید و امسال نیز تا امروز نزدیک به ۴۶ هزار تردد به ثبت رسیده که از این تعداد نزدیک به ۲۰ هزار از اتباع خارجی هستند. در خصوص تردد کامیون‌ها و حوزه تجاری، نگاه استاندار تعطیل نشدن بخش تجاری است، لذا با رایزنی با مالکین اراضی همجوار پایانه و توافقات ضمنی قرار است که از مسیر اراضی همجوار با پایانه تردد صورت گیرد تا حوزه تجاری نیز فعال باشد، البته مشروط به آن است که کشور عراق نیز آن را تعطیل نکند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)