• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
خراسان جنوبی » اجتماعی

کمبود پروازها به دلیل نبود فضای رقابتی در شرکت‌های هندلینگ پرواز

مدیرکل فرودگاههای خراسان جنوبی: یکی از مشکلات پیش رو در کمبود پرواز‌های هواپیمایی در بیرجند، تک شرکت هندلینگ بودن آن و نبود فضای رقابتی است

کمبود پروازها  به دلیل نبود فضای رقابتی در شرکت‌های هندلینگ پرواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  طهماسبی  امروز در برنامه رادیویی میز خبر صدا و سیمای استان گفت: در مورد لغو پرواز‌ها آخرین مکاتبه‌ای که با شرکت پارس ایر داشتیم اعلام کردند که به دلیل هندلینگ و افزایش قیمت، پرواز روز چهارشنبه خود را از هفته آینده تا اطلاع ثانوی لفو می‌کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی افزود: برهمین اساس با شرکت ایران ایر تور صحبت کردیم که قرار شد پرواز‌های خود را از یک روز در هفته به سه روز در هفته در روز‌های شنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه در مسیر تهران و بیرجند افزایش دهند.

وی با بیان اینکه  با شرکت‌های هواپیمایی دیگر نیز صحبت کردیم ، گفت: یکی از مشکلات ما این است که در بیرجند تک شرکت هندلینگ بوده و فضای رقابتی در اینجا نیست و تنها شرکت ایران ایر فعالیت می‌کند.

مدیر کل فرودگاه‌های خراسان جنوبی گفت: البته شرکت ایران ایر شرکت دولتی است که قیمت‌های مصوب و ثابتی دارد که این خود نکته مثبتی برای استان به حساب می‌آید و همیشه در شرایط حساس به کمک استان آمدند. 

طهماسبی با بیان اینکه از مسئولین استانی می‌خواهیم که در خصوص ایجاد هندلینگ در فرودگاه استان که با رقمی نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان می‌شود آن را راه‌اندازی کرد اقدام کنند تا با ایجاد فضای رقابتی و افزایش پرواز‌ها بتوانیم مشکل کمبود پرواز‌های استان را جبران کنیم، گفت: با آقای نخعی نماینده مردم در مجلس هم صحبت شده تا از شرکت هواپیمایی کارون درخواست ایجاد پرواز برای استان را داشته باشند. 

وی همچنین  از سرمایه‌گذاران  یا بومی‌های استان که در استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری کرده‌اند خواست تا  نسبت به تأسیس شرکت هواپیمایی و خرید هواپیما برای استان اقدام کنند، گفت: اِستاندارد آن خرید ۲ تا ۳ هواپیما است، اما می‌توانند در شروع یک هواپیما تهیه کرده و آن را به شرکت هواپیمایی دیگر تحویل دهند و از آنها بخواهند که نیاز استان به پرواز را برطرف کرده و باقی زمان‌های خالی را به استان‌های دیگر اختصاص دهند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی همچنین از هماهنگی  با آقای اسحاقی نماینده مردم شهرستانهای قائنات و زیرکوه در مجلس خبرداد و گفت: درخواست شده  تا جلساتی با شرکت‌های بزرگتر در خصوص بهبود وضعیت پروازها  با شرکتهای هواپیمایی همچون ایران ایرتور، ماهان و ایران ایر  برگزار کنند و تمام تلاشمان را در بحث کمبود می‌کنیم تا بتوانیم بخشی از پرواز‌ها را برای رفع مشکل مردم به استان بیاوریم، البته که امیدواریم سرمایه‌گذاران به کمک ما در این بحث بیایند. 

وی گفت: در مورد طبس نیز قبلاً در روز‌های یکشنبه و دوشنبه پرواز‌هایی از شرکت ماهان داشتیم که شرکت پارس ایر با توجه به شرایط ورود کرده و حدود ۴ پرواز برقرار کرد که با این اقدام شرکت ماهان یکی از پرواز‌های خود را لغو کرد؛ اما در زمان‌های بعدی شرکت پارس ایر به دلیل محدودیت تمام پرواز‌های خود در فرودگاه طبس را لغو کرد و الان تنها یک پرواز از شرکت ماهان در فرودگاه طبس داریم 

مدیرکل فرودگاههای استان با بیان اینکه از آنجایی که بالای ۷۰ درصد از پرواز‌های این شهرستان به خاطر بحث معادن است از نماینده این شهرستان در مجلس می‌خواهیم تا وارد گود شده و بخشی از نیاز این شهرستان به پرواز‌ها برطرف شود.

 مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی نیز دراین برنامه درخصوص مرمت بناهای تاریخی گفت: قبلاً در حوزه میراث فرهنگی اعتبار بسیار پایینی داشتیم که عدم وجود آن باعث ایجاد مشکل شد، اما در حال حاضر این اعتبار برای استان چند برابر شده و دستمان برای مرمت بنای تاریخی بازتر است.

شاهوردی افزود: در سال ۱۴۰۱ و پارسال رتبه یک کشوری در شاخص‌های تخصصی مرمت بنا‌های تاریخی را کسب کردیم.

وی با بیان اینکه  در بحث گردشگری استان نتوانستیم کار موثر برای شناساندن آن انجام دهیم، افزود: در صورتی که تلاش‌های لازم را کرده‌ایم، اما کافی و مثمر ثمر نبوده، به همین دلیل با درخواست مان از سمت استانداری اعتبار میلیاردی اختصاص داده شد که آن را صرف تولید محتوا کردیم.

مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: همچنین خط گردشگری استان را با توجه به ظرفیت‌ها و زمان‌هایی که پذیرش گردشگر داریم مشخص کردیم که در آن پاییز را فصل گردشگری استان معرفی کردیم.

وی با بیان اینکه  یکی از مسئله‌هایی که داریم این است که اداره کل ما پیرترین اداره کل استان است و ۱۱ سال می‌شود که چارت آن تغییر نکرده و اجازه جذب نداشتیم ، گفت: این امکان در برنامه هفتم ایجاد شده و در وزارت نیاز‌های اداره کل به نیرو را دریافت کرده اند که با جذب نیرو کمبود ما در این مسئله نیز جبران می‌شود. 

شاهوردی افزود: بیش از ۴۰ هکتار بافت تاریخی در شهر بیرجند داریم که از بخش خصوصی می‌خواهیم که پای کار آمده و در این موضوع که حتماً بنا‌ها را خودمان مدیریت کنیم اصراری نداریم بلکه در چهارچوب ضوابط و قوانین از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)