• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
اصفهان » اجتماعی
کاهش تدریجی دما از روز یکشنبه

صرفه جویی ۲۳۰ مگاواتی در مصرف برق در استان

بنابر اعلام مدیر بحران استان با اعمال محدودیت‌های اعمال شده فعالیت اداره ها در روزهای پایانی هفته ۲۳۰ مگاوات در مصرف برق صرفه جویی شد/ گرمازدگی هم ۶۷ نفر را راهی بیمارستان کرد.

صرفه جویی ۲۳۰ مگاواتی در مصرف برق در استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه کاهش تدریجی دما از روز یکشنبه پیش‌بینی شده است، گفت: در هفته آینده دمای هوا دو تا سه درجه نسبت به معمول افزایش خواهد داشت در صورتی‌که افزایش دمای هفته گذشته چهار تا پنج درجه نسبت به معمول ثبت شده بود.

منصور شیشه‌فروش افزود: با اعمال محدودیت‌های اعمال شده فعالیت اداره ها در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به میزان ۲۳۰ مگاوات صرفه‌جویی در مصرف برق گزارش شد.

وی افزود: در اثر ماندگاری توده هوای گرم از روز دوشنبه هفته جاری تا کنون در مجموع به ۶۷ نفر به علت عوارض گرمازدگی و آفتاب سوختگی خدمات امدادی درمانی و اورژانسی در مرکز درمانی و فوریتی ارائه شده است.

وی با بیان اینکه عوامل امدادی در مسیر جاده‌های شهری و روستایی به ۸۱ خودرو که به علت افزایش دما دچار نقص فنی، جوش‌آوردن و ترکیدگی لاستیک شده بود کمک کردند گفت: عوامل شرکت‌های توزیع برق و آب و فاضلاب طی یک هفته اخیر نسبت به اصلاح و بازسازی ۷۴ مورد حادثه ایجاد شده در اثر شدت گرما در شبکه‌های آبرسانی ناشی از ترکیدگی و نشت آب، قطع برق و آتش سوزی در تابلوهای برق، ترانسفورماتورها و شبکه‌های برق اقدام کردند.

وی گفت: با توجه به تداوم شرایط گرما و افزایش دما تا روز یکشنبه، مدیریت بحران استان اصفهان نسبت به اعلام آماده‌باش به شرکت‌های برق آب و فاضلاب، اورژانس، جمعیت هلال احمر و مراکز بهداشتی درمانی در جهت ارائه به موقع خدمات امدادی. فوریتی و کنترل حوادث اطلاعیه صادر کرد.

شیشه‌فروش اظهار گفت: افزایش دمای بی‌سابقه طی تیر و مرداد سال جار، افزایش مصارف و کمبود جدی منابع آب، خشکی قنوات و چشمه‌ها باعث شده است در حال حاضر آب آشامیدنی ۴۳ نقطه شهری و ۳۵۶ روستای سطح استان و ۵۲ نقطه عشایری از طریق تانکر و به صورت سیار تامین شود.

وی افزود: ناترازی ایجاد شده در شرایط افزایش دما در تأمین منابع آب شرب در شهرها و روستاهای واقع در طرح آبرسانی اصفهان بزرگ به میزان ۳ مترمکعب باعث کمبود آب شرب قطعی و کم فشاری در بسیاری از محله‌های شهر اصفهان و شهرستان‌های شهرضا، خمینی شهر، اردستان، نائین، ورزنه، هرند، فلاورجان، شاهین‌شهر، برخوار، زیار، نجف‌آباد و بسیاری از روستاهای محدوده شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: شهرستان‌های غرب و جنوب استان چادگان، فریدن، فریدونشهر، بویین میاندشت، سمیرم و تیران و کرون نیز که در کنار منابع آبی استان هستند نیز بیشتر روستاها با آبرسانی سیار تأمین آب می‌شود و آبرسانی درختان به علت مشکل قطع برق و کمبود منابع آبی با مشکل مواجه است که باید وزارت نیرو در جهت صدور مجوزهای تأمین آب و تسریع در اجرای طرح‌های تأمین آب و نیز آبرسانی سیار اقدام جدی کنند.

وی گفت: راهکار رفع مشکل تأمین آب شرب احیای زاینده رود و تکمیل مرحله دوم طرح آبرسانی به اصفهان بزرگ با تخصیص اعتبار مورد نیاز است که باید وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به انجام تعهدات خود در تأمین منابع اعتباری مورد تعهد برای تکمیل طرح و پیشگیری از تکرار موارد مشابه اقدام کند.

شیشه‌فروش گفت: ثبت دمای بالاتر از ۴۰ درجه طی روز گذشته در ۲۲ ایستگاه هواشناسی استان خور و بیابانک با دمای ۴۷ درجه سانتی گراد، بادرود ۴۹ درجه، زواره و مهاباد با ۴۸ اردستان و چوپانان با ثبت دمای بیشینه ۴۶ درجه، آران و بیدگل ۴۵، کاشان ۴۶، اصفهان با ۴۳ درجه بیشترین بیشینه دما را ثبت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بصیرتی با موضوع بررسی ابعاد اقدامات تروریستی اخیر در سیاهکل
تولید سفارشی ادوات آزمایشگاهی با دستان متخصصان بومی در قزوین
باخت مس کرمان برابر فولاد هرمزگان درلیگ برتر فوتسال بانوان
چند روایت...
ویژه برنامه‌های نهاد امامت جمعه کیش در ماه رمضان
پیشرفت بیش از ۲۰ درصدی ساخت لندینگ‌کرافت ۱۵۰۰ تنی
با مهار حریق یک مجتمع مسکونی در مشهد، ۱۲ نفر نجات یافتند.
راهپیمایی ۲۲ بهمن، پاسخ کوبنده ملت ایران به تهدید‌های آمریکا
بهره برداری از یادمان شهدای گمنام شهر گلگیر مسجدسلیمان
پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت مادر شهیدان علی‌بیگی
ثبت نام بیش از هزار و ۸۵۵ نفر برای حضور در انتخابات شورا‌های روستا‌ها و عشایر گلستان
افزایش حجم انتقال کالا از مسیر خط آهن خواف
ادامه تظاهرات شهروندان سارایوو
دستگیری سارق قاپ زنی در شوش  
ادامه بازرسی از بازار استان تا پایان ماه مبارک رمضان و عید نوروز
افق‌های روشن ایران با خورشید؛ قزوین و سیستان و بلوچستان، پیشگامان انرژی پاک
آمادگی برای سرمایه‌گذاری در ۵۰ فرصت اقتصادی در مرز چیلات
اخبار کوتاه ۲۷ بهمن کردستان
اربعین شهدای اغتشاشات دی در کرمان؛ ۲۹ بهمن
۲۶ هزار متقاضی در استان اردبیل صاحب خانه می‌شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)