• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۴۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
فارس » اقتصادی

صنایع کوچک پیشران تحقق جهش تولید با مشارکت مردم

با راه اندازی صنایع کوچک از یکسو مردمی‌کردن اقتصاد و مشاركت مردم در زمينه جهش توليد رخ می‌دهد و از سوی دیگر مسئله اشتغال و تولید در کشور هم حل خواهد شد.

صنايع كوچك پيشران تحقق جهش توليد با مشاركت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به اینکه بر اساس آمار موجود در شهرک‌ها و نواحی استان از مجموع ۳۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی بیش از ۹۰ درصد را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند گفت: این موضوع بیانگر اهمیت و جایگاه ویژه صنایع کوچک در اقتصاد، توسعه صنعتی و اشتغال استان است و از این رو هرگونه برنامه ریزی برای توسعه صنعتی و اقتصادی، اشتغالزایی، توسعه صادرات غیرنفتی و نوآوری، بدون حمایت و پشتیبانی از صنایع کوچک و متوسط میسر نخواهد شد.

سید مسعود عظیمی افزود:شرکت شهرک‌های صنعتی فارس به عنوان مجموعه‌ای توسعه‌ای و تخصصی در بخش صنعت استان مهمترین نهاد حاکمیتی تامین کننده زیر ساخت‌های لازم برای استقرار و فعالیت واحد‌های تولیدی و صنعتی بویژه صنایع کوچک و متوسط در استان فارس محسوب می‌شود که با ایجاد زیر ساخت‌ها درقالب ۶۴ شهرک و ناحیه در گستره وسیع جغرافیایی فارس ظرفیت جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال پایداردر بخش صنعت را در تمامی شهرستان‌های فارس فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه این شرکت علاوه برخدمات زیرساختی و توسعه و ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی، ماموریت دارد از صنایع کوچک نیزحمایت کند گفت: این شرکت خدمات حمایتی در ۲۵ سرفصل شامل طرح حمایت از پایان نامه‌ها توسعه خوشه‌های کسب و کار بسته بیمه صنایع کوچک، تور‌های صنعتی، استارت آپ‌ها، طرح‌ها و اولویت‌های پژوهشی، توسعه نظام پیمانکاری فرعی، مراکز خدمات فناوری و کسب و کار، مراکز نوآوری، کلینیک‌های کسب و کار، فن بازار‌های منطقه ای، حمایت از شناسایی و رفع نیاز‌های فناورانه، و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان خدمات حمایتی را به منظور تقویت واحد‌های صنعتی ارائه می‌دهد
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس مهمترین اقدامات حمایتی از صنایع کوچک در یک سال گذشته را واگذاری ۳۴ دفتر در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی شیراز به مجموعه‌های دانش بنیان و گروه‌های مشاوره‌ای صنایع کوچک -استقرار ۳۵ مشاور در مرکز خدمات فناوری و کسب- کار، کمک به راه اندازی مجدد ۱۲۷ واحد غیر فعال و راکد در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی در یک سال اخیر آموزش ۳۵۰۰ نفر از شاغلین واحد‌های صنعتی مستقر در استان در قالب ۸۷ دوره آموزشی -برگزاری ۱۰ تور صنعتی با شرکت ۲۰۱ نفر وحمایت از ۳۰۴ واحد صنعتی کوچک شرکت کننده در نمایشگاه‌های داخلی و خارجیبیان کرد.
وی انعقاد تفاهم نامه‌های داخلی با سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف استان به منظور گسترش همکاری‌ها و استفاده بهینه از منابع ظرفیت‌ها و امکانات موجود با هدف تسهیل ارائه به صنایع کوچک -کمک به دانش بنیان شدن ۸ واحد صنعتی- ایجاد و راهبری فن بازار منطقه‌ای فارس در راستای تامین نیاز‌های فناوری صنایع- ایجاد کلینیک خدمات کسب و کار به منظور توانمندسازی کسب و کار‌های کوچک- برگزاری ۵ رویداد استارتاپی در استان و شناسایی ۱۳ ایده برتر به منظور تقویت ایده‌های نو و خلاق در صنایع کوچک- حمایت از پایان نامه‌های تحصیلی و توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه و مراکز عالی کشور با واحد‌های صنعتی اشاره کرد. در زمینه آموزش بعنوان مهترین زیربنای واحد‌های صنعتی امسال هدف گذاری برگزاری دوره‌های آموزشی رایگان برای ۳۵۰۰ فعال صنعتی را از دیگر برنامه‌های حمایتی بیان کرد که در یک سال اخیر انجام شده است.
عظیمی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "سال جهش تولید با مشارکت مردم" و برنامه این شرکت برای تحقق شعار سال گفت:تقویت و حمایت از صنایع کوچک و رفع موانع و مشکلات آنها با هدف حفظ و ایجاد اشتغال وارتقای ظرفیت تولید واحد‌های صنعتی و احیای واحد‌های راکد وهمچنین فعال کردن ظرفیت‌های خالی صنایع بعنوان اولویت‌های ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
نامگذاری ۲۱ مرداد ماه در تقویم رسمی کشوربه عنوان روز ملی حمایت از صنایع کوچک، نشان از اهمیت توجه به جایگاه این نوع صنایع در رشد صنعت کشور دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)