• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۴۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

برگزاری همایش پیشکسوتان ایثار و شهادت در شهریور ماه امسال

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: همایش پیشکسوتان ایثار و شهادت شهریور ماه امسال در یاسوج برگزار می شود.

برگزاری همایش پیشکسوتان ایثار و شهادت  در شهریور ماه امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کهگیلویه و بویراحمد، نماینده ولی فقیه در استان نیز با بیان اینکه دفاع مقدس یاد ارزش‌ها و به نوعی پشتیبان عظیم کشورمان است، گفت: ما امروز هر چه داریم به برکت خون شهداست و این مبالغه نیست بلکه اگر امروز نفوذ جهانی داریمم و مقابل استکبار ایستادگی می‌کنیم نتایج آن است.
آیت الله حسینی افزود: امروز اقتدار و امنیت ما مربوط به ایثارگران و شهداست که این کار را رزمندگان ما انجام دادند.
وی ادامه داد: همانطور که کربلا برای ما ارزشمند و یادواور حماسه شمشیر و خون است، دفاع مقدس نیز یادآور از خودگذشتگی رزمندگانی است که برای اسلام و وطن خود خون دادند و این ماندگار می‌ماند.
آیت الله حسینی همچنین با انتقاد از وضعیت یادمان‌های شهدای گمنام در برخی از شهر‌های استان نیز گفت: باید وضعیت این المان را سامان دهیم؛ و همه ادارات باید در این زمینه همکاری کنند.

 مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمددر نخستین جلسه شورای هماهنگی حفظ و آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان افزود: این جلسه امروز با چند دستور کار برگزاری همایش ایثار و شهادت، یادمان‌های شهدای گمنام و موزه دفاع مقدس برگزار شد.
سرهنگ خواست خدایی ادامه داد: همایش پیشکوستان ایثار و شهادت امسال با حضو رزنان و مردان و به صورت برخط با سخنرانی مقام معظم رهبری در ۳۰ شهریور ماه برگزار می‌شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با بیان اینکه هشت مکان جدید برای تشییع شهدای گمنام در استان مشخض شد، گفت: در بخشنامه جدید برای تشییع شهید گمنام باید ۷۰ درصد زیرساخت المان آماده باشد تا بتوانیم مجوز تشییع شهید را در استان دریافت کنیم.
وی افزود: خوشبختانه اقدامات و تایید‌های نخست انجام شده و منتظر تصویب نهایی آن هستیم.
سرهنگ خواست خدایی با بیان اینکه همه یادمان‌های شهدای گمنام هیات امنا دارند، گفت: در مکان‌های عمومی فرماندار رئیس هیات امناء و در مراکز دولتی نیز رئیس آن سازمان این مسئولیت را بر عهده دارد.
وی به باغ موزه دفاع مقدس استان در شهر یاسوج نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون این موزه در فاز نخست ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر اعتبارات دیگر تخصیص پیدا کند می‌توانیم بخشی از کار‌های دیگر را به اتمام برسانیم.
فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان نیز با اشاره به اقدامات فرهنگی در راستای دفاع مقدس گفت: برنامه فصل شیدایی با حضور ۳۰۰ هنرور در پارک مهرورزی یاسوج نمایش از خلق آدم تا دفاع مقدس و ظهور آمام زمان (عج) و شبیه سازی عملیات کربلای هشت را به تصویر می‌کشاند.
وی با بیان اینکه این برنامه از ۱۲ مرداد آغاز و تا ۲۶ مرداد ادامه دارد، افزود: هر شب این برنامه از ساعت ۲۰ آغاز و با استقبال پنج هزار نفری مواجه شده است.
سردار حکمتیان ادامه داد: اجلاسیه شهدای هزار و ۵۲۰ شهید تیپ ۴۸ فتح نیز بعد از پایان برنامه فصل شیدایی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام خرم روز سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز با اشاره به ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به استان گفت: انتظار می‌رود سازمان‌ها از آزادگان نیز تجلیل کنند.
هاشمی معاون سیاسی امنیتی استاندار نیز بر ضرورت اهمیت دادن به برنامه‌های ایثار و شهادت و تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام در استان تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۵۲ هزار نفر تماشاگر نمایش‌های مرکز تئاتر کانون
۷۰هزار دانش آموز در شهرستان اردبیل در طرح نماد غربالگری شدند
برگزاری جشن نسل آینده ساز در بیارجمند
تسریع در مهار تب برفکی با واکسن‌های جدید
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
باند کلاهبردارن ۱۸۰۰ میلیاردی در دام پلیس آگاهی کرمانشاه
افزایش سرعت باد و کاهش محسوس دما در سیستان و بلوچستان
قهرمانی بانوان خراسان رضوی در مسابقات دوومیدانی کشور
گرامیداشت روز پرستار و تجلیل از پرستاران درشاهیندژ
پروژه‌های معاونت علمی به قوت خود ادامه می‌یابد
افزایش بهره وری صنایع فلزی با هوش مصنوعی
اجرای مسابقات سنگ نوردی طبیعت قهرمانی کشور در ارتفاعات انجدان
کشف ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نی ریز
بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری
اجرای طرح عملیاتی مقابله با سارقان منزل در خراسان جنوبی
آغاز فرایند تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در استان
پرستاران نماد مهربانی، ایثار و مسئولیت‌پذیری هستند
ممنوعیت مانع تراشی در اجرای طرح های مسکن
کاخ موزه باغچه‌جوق ماکو، جلوه‌ای زیبا از تاریخ و فرهنگ
عارف: طرح ارتقاء جایگاه عشایر به خوبی در حال انجام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)