• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۶۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
بوشهر » اجتماعی

دادگاه صلح در همه شهرستان‌های بوشهر راه‌اندازی می‌شود

سرپرست معاونت توسعه حل اختلاف استان بوشهر از راه‌اندازی ۸ دادگاه صلح در بخش‌های استان خبر داد و گفت: به‌زودی این دادگاه‌ها در همه شهر‌های استان راه‌اندازی می‌شود.

دادگاه صلح در همه شهرستان‌های بوشهر راه‌اندازی می‌شود
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عیسی نوشاد در گفتگو با خبرنگاران از افزایش ۶ درصدی پرونده‌های منجر به صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف استان بوشهر خبر داد و گفت: در حالی که سال گذشته ۱۹ درصد سازش ثبت شده، امسال تا کنون این رقم به ۲۵ درصد رسیده است.
وی از برگزاری ۱۲ همایش داوری، میانجیگری و صلح یاری در شهرستان‌های استان بوشهر خبر داد و افزود: حضور داوران و میانجیگری و صلح یاران در زندان مرکزی بوشهر، دشتستان و کانون اصلاح و تربیت منجر به آزادی ۱۵ زندانی و رهایی ۲ محکوم به قصاص نفس شد.
سرپرست معاونت توسعه حل اختلاف استان بوشهر برپایی ۸۵ میز خدمت در ۴ ماه نخست امسال از سوی حوزه‌های قضایی شورای حل اختلاف در مساجد و مجتمع شورای حل اختلاف استان را از دیگر فعالیت‌ها برشمرد و اضافه کرد: در این راستا شعبه داوری در تمامی حوزه‌های قضایی استان بوشهر برای رسیدگی به تخلفات و اعتراض به داوران تشکیل شده است.
وی از تشکیل هیئت صلح یاری در اداره‌های شهرستان بوشهر و اتاق اصناف استان خبر داد و یادآور شد: شورا‌های حل اختلاف در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شیلات استان بوشهر برای حل و فصل دعاوی بین کارگر، کارفرما و جامعه صیادی تشکیل شده است.
نوشاد از راه‌اندازی ۸ دادگاه صلح در بخش‌های استان بوشهر خبر داد و گفت: این دادگاه‌ها در بخش‌های کاکی، دلوار، آب‌پخش، شبانکاره، سعدآباد، بنادر ریگ و خارگ راه‌اندازی شده است و به‌زودی در همه شهر‌های استان بوشهر دادگاه صلح راه‌اندازی می‌شود و در این زمینه عسلویه به‌عنوان شهرستان آزمایشی این طرح استان بوشهر انتخاب شده که به‌زودی فعالیت دادگاه صلح آن آغاز می‌شود.
وی اظهار کرد: با راه‌اندازی دادگاه‌های صلح، شورا‌های حل اختلاف از این بعد به‌عنوان بازوان توانمند سازش در خدمت دادگاه‌های صلح هستند.
سرپرست معاونت توسعه حل اختلاف استان بوشهر افزایش صلح و سازش در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و افزود: استفاده از احکام جایگزین قضایی، میانجیگری و داوری و صلح یاری در شورا‌های حل اختلاف استان بوشهر افزایش یافته است.
وی کاهش پرونده‌های مسن را از دیگر فعالیت‌های این حوزه اعلام و اضافه کرد: پرونده‌های مسن از ۸۰۰ پرونده در سال ۱۴۰۲ امسال به ۱۲۰ پرونده کاهش یافته است.
نوشاد افزایش تعداد صلح‌یاران از ۵۹۰ به ۳ هزار ۲۰۰ نفر را از دیگر فعالیت‌های معاونت توسعه حل اختلاف استان بوشهر دانست و بیان کرد: ۵ کارگاه آموزشی برای صلح یاران استان بوشهر در سال جاری تشکیل شده است.
وی سرکشی مستمر و دیدار با زندانیان به همراه صلح یاران، تشکیل هیئت صلح یاری در اداره‌های شهرستان بوشهر و اتاق اصناف، نشست هم اندیشی با ۱۸ حوزه قضائی، انعقاد ۱۰ تفاهم‌نامه با سایر اداره‌ها و سازمان‌های استان در راستای صلح و سازش و فضاسازی شهری به‌منظور ترویج فرهنگ صلح سازش را از دیگر فعالیت‌ها برشمرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)