• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۶۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت‌های هوشمند صنایع کشور

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، گفت: با سرمایه‌گذاری در حوزه هوشمندسازی، زیرساخت‌های هوشمند کشور توسعه خواهد یافت و این زیرساخت‌ها می‌توانند در آینده به عنوان پایه و اساس توسعه سایر فناوری‌ها استفاده شوند.

بسته جدید حمایتی ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات برای توسعه هوشمندسازی در صنایع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از بسته جدید حمایتی این ستاد در راستای هوشمندسازی به عنوان موتور محرک اقتصاد و حمایت از کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان برای جهش تولید خبر داد.

در راستای توسعه فناوری‌های هوشمند و ارتقای کسب و کار‌های دانش‌بنیان، نشست تخصصی کارگزاران توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی در سالن شیخ بهایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

در این نشست که با حضور کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، مدیران و فعالان حوزه هوشمندسازی برگزار شد، آخرین دستاورد‌های فناوری بررسی و راهکار‌هایی برای توسعه کسب و کار‌های دانش‌بنیان در این حوزه ارائه شد.

سید محمد کرباسی با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی در توسعه کشور از حمایت این ستاد از کارگزاران حوزه هوشمندسازی، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست، شناسایی چالش‌های صنایع مختلف و تسهیل ارتباط میان شرکت‌های کوچک و بزرگ برای رفع این چالش‌ها و توسعه هوشمندسازی در کشور است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به قانون جهش تولید، بیان کرد: با سرمایه‌گذاری در حوزه هوشمندسازی، زیرساخت‌های هوشمند کشور توسعه خواهد یافت و این زیرساخت‌ها می‌توانند در آینده به عنوان پایه و اساس توسعه سایر فناوری‌ها مورد استفاده قرار گیرند.

وی در ادامه از ارائه تسهیلات ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومانی به منظور توانمندسازی کارگزاران منتخب این فراخوان جهت تسریع در فرآیند هوشمندسازی خبر داد و افزود: به ازای ارائه و عقد هر قرارداد هوشمندسازی که به واسطه به‌هم‌رسانی کارگزار رقم خورده باشد به میزان ۵٪ از مبلغ آن قرارداد تا سقف ۵۰ میلیون تومان از محل تسهیلات ارائه شده تبدیل به بلاعوض خواهد شد.

در این نشست، مدیران عامل شرکت‌های حاضر، ضمن بررسی چالش‌های حوزه فناوری بر اهمیت هم‌افزایی شرکت‌ها با دانشگاه‌ها برای رشد زیست‌بوم فناوری در بخش صنعت و تمرکز روی توسعه فناوری‌های بومی و رفع چالش‌ها و راهکار‌های برون‌رفت از آن تأکید کردند.

آنها همچنین خواستار اصلاح قوانین و مقررات موجود در حوزه فناوری بودند که این موضوع ممکن است مانع رشد و توسعه کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان شود. شرکت‌کنندگان در پایان نشست، راهکار‌هایی همچون ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد تسهیلات بیشتر در این حوزه و حمایت از شرکت‌های نوپا تأکید داشتند.

همچنین ایجاد بازار‌های داخلی برای محصولات دانش‌بنیان و حمایت از آنها را پیشنهاد کردند. دبیر ستاد اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان این نشست عنوان کرد: تلاش کردیم گام مهمی در جهت توسعه هوشمندسازی در صنایع مختلف کشور برداشته شود. انتظار داریم با ادامه این روند و همکاری همه بازیگران این حوزه، شاهد تحولات چشمگیری در اقتصاد دیجیتال کشور باشیم.

در پی فراخوانی که اردیبهشت ماه سال جاری برای جذب کارگزاران توسعه کسب‌وکار در حوزه هوشمندسازی منتشر شد، نشستی تخصصی با حضور فعالان مرتبط برگزار شد. محور‌های اصلی این فراخوان، هوشمندسازی در صنایع کلیدی مانند حمل و نقل، معدن، انرژی، کشاورزی و داروسازی بوده است. با توجه به نقش محوری این صنایع در اقتصاد کشور، توسعه هوشمندسازی در آنها می‌تواند به افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و بهبود کیفیت محصولات و خدمات منجر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)