• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۶۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
خوزستان » اجتماعی

تلاش برای تکمیل طرح های نیمه تمام آبفای خوزستان

مدیرعامل آبفای خوزستان با اشاره به طرح‌های متعدد نیمه کاره در استان گفت: تمرکز بدنه اجرایی و کارشناسی این شرکت تکمیل طرح‌های نیمه تمام با اثربخشی بالا است که در این راستا از آغاز طرح‌های جدید پرهیز خواهد شد.

تلاش برای تکمیل طرح های نیمه تمام آبفای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  صابر علیدادی بیان کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های کاری شرکت آب و فاضلاب خوزستان، تقویت بدنه و ساختار سازی این مجموعه خدمات‌رسان است و معتقدیم بهره‌گیری از توان نیرو‌های شرکت در بهبود خدمات دولت به مردم تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب خوزستان برابر قانون در زمینه‌های مختلفی به مردم استان خوزستان تعهد دارد که مهمترین آن، تامین آب شرب سالم و همچنین اجرای پروژه‌های فاضلاب است.

مدیرعامل آبفای خوزستان در ادامه به وضعیت منابع انسانی موجود در آبفای استان اشاره کرد و افزود: آبفای استان دارای هفت هزار نیرو بوده که ماهیانه سه هزار میلیارد ریال بابت حقوق و دستمزد آنها پرداخت می‌شود؛ همچنین مطالبات معوقه یکی از چالشی‌ترین موضوعات کاری پیشروی مجموعه مدیریتی آبفا است.

علیدادی گفت: برای اجرای طرح‌های جدید، باید رضایتمندی و تاب‌آوری مردم منطقه مدنظر باشد همچنین اجازه نمی‌دهیم هیچ نقطه‌ای از استان بدون آب بماند اگرچه در استان از خطوط انتقال آب شرب برای آبرسانی به باغات، نخیلات و احشام استفاده می‌شود که از لحاظ علمی قابل قبول نیست.

وی افزود: متاسفانه ساخت و ساز‌های متعدد خارج از طرح هادی اهواز و در مناطق غیرمجاز همچنان ادامه دارد که در امر آبرسانی خلل ایجاد می‌کند لذا تا زمانی که حد توسعه شهر اهواز مشخص نشود، نمی‌توانیم خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشیم.

مدیرعامل آبفای خوزستان به تدوین دستورالعمل گردش کار در این شرکت برای جلوگیری از خرید‌های بی‌رویه اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف مهم این شرکت، مدیریت تنش آبی در فصل تابستان بوده تا مردم استان در تامین آب دچار مشکل نشوند.

وی در ادامه به موضوع ماند آب‌های باران در شهر اهواز اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون جمع‌آوری آب‌های سطحی بر عهده شهرداری‌ها است، اما در طول سال‌های گذشته دفع آب‌های سطحی در اهواز از طریق شبکه فاضلاب انجام می‌شود. فاضلاب اهواز بیش از ۲ هزار کیلومتر طول دارد که سالانه هزینه‌های بسیار زیادی همچون لایروبی، ریزش خطوط، سوختن پمپ مکنده و ... متحمل می‌شود.

علیدادی با اشاره به اینکه آبفای استان همواره با تمام وجود و امکانات آماده کمک رسانی به مردم است گفت: در آخرین بارندگی اهواز، تمام ۱۵۷ منهول پمپ و ایستگاه فاضلاب در حال دفع آب‌های سطحی بودند و همین امر موجب شد تا ۸۵ درصد آب گرفتگی‌ها بعد از گذشت چند ساعت رفع شود.

وی با بیان اینکه دفع آب‌های سطحی در هیچ جای کشور برعهده آبفا نیست افزود: آب باران به دلیل پاک بودن، باید به رودخانه برگردد، اما متاسفانه این رحمت الهی از طریق فاضلاب دفع می‌شود. تا زمانی که برای اهواز و به ویژه مناطق جدید الاحداثی مثل مهرشهر و کیانشهر، جوی‌های رو باز احداث نشود مشکل آب گرفتگی‌ها برطرف نمی‌شود.

مدیرعامل آبفای خوزستان در خصوص سلامت آب شرب استان گفت: قدمت شبکه‌های آبرسانی در استان بسیار بالا بوده و این موضوع باعث شکستگی لوله در برخی نقاط می‌شود که بلافاصله کار اصلاح و تعمیر خطوط صورت می‌گیرد، اما در حاشیه شهر‌ها به دلیل ایجاد انشعاب غیرمجاز شاهد ورود آب‌های زیرزمینی و نشت فاضلاب در شبکه آبرسانی هستیم که در نهایت منجر به بوی تعفن در آب می‌شود.

وی ادامه داد: شبکه آبرسانی اهواز ۱۰ هزار کیلومتر بوده که رسیدگی به تمام نقاط آن، کار بسیار گسترده‌ای است، اما با این وجود تیم‌های واکنش سریع آبفا در حال رصد شبکه هستند تا آب باکیفیتی در اختیار شهروندان قرار گیرد.

علیدادی بیان کرد: یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های این شرکت در سه سال گذشته طرح آب شیرین‌کن آبادان است که با ظرفیت تصفیه ۲۵ هزار مترمکعب آب در شبانه روز به مرحله بهره‌برداری رسیده است. تصفیه‌خانه فاضلاب آبادان دیگر طرح بزرگ آبفا بوده که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد همچنین طرح تصفیه فاضلاب خرمشهر، ماهشهر و بندر امام از دیگر طرح‌های استان بوده که امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در استان و پایدار شدن آب یک هزار و ۵۵۰ روستا، افزود: طرح جهاد آبرسانی از پیشرفت فیزیکی ۴۲ درصدی برخوردار است. همچنین طرح آبرسانی شهرستان دزپارت ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تاکنون بیش از ۶ هزار میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: طرح جامع فاضلاب اهواز پیش از دولت سیزدهم ۳۰ درصد پیشرفت داشت که با گذشت سه سال، این میزان به ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی رسید و برای ادامه آن نیاز به اعتبار است.

وی در ادامه به برنامه ریزی‌های انجام شده برای حذف ورودی‌های فاضلاب به رودخانه کارون اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۲۴ نقطه از فاضلاب اهواز وارد این رودخانه می‌شود که ۱۴ مورد آن در شرق و ۱۰ مورد در غرب رودخانه قرار دارد و برنامه و هدف اصلی شرکت آبفا از اجرای طرح فاضلاب اهواز حذف این نقاط است. کار احداث تصفیه‌خانه شرق روبه اتمام است؛ همچنین تصفیه‌خانه غرب ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا اردیبهشت سال آینده فاز اول آن راه‌اندازی خواهد شد.

علیدادی گفت: در حال حاضر کار آبرسانی به مناطقی همچون ملاشیه، عین دو و بخشی از پردیس توسط تصفیه خانه شرکت گروه ملی و آبرسانی به منطقه مهدیس از طریق تصفیه‌خانه صنایع فولاد انجام می‌شود که با راه‌اندازی تصفیه‌خانه جنوب، مشکل افت فشار این مناطق برطرف خواهد شد.

وی گفت: مسئولیت ایمنی طرح‌های آبرسانی و شبکه فاضلاب استان برابر با تدوین دستورالعمل‌های اجرایی بر عهده مجریان و پیمانکاران است و این اقدام در راستای افزایش ضریب ایمنی و مسئولیت پذیری مجریان طرح‌های عمرانی آبفا انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانویی در خط مقدم علم ژنتیک
دستگیری عاملان آتش سوزی کامیون خدماتی شهرداری در لنگرود
اوسمار: پرسپولیس کار سختی دارد
شتابگر روی آنتن شبکه قزوین
آشنایی دختران یزدی با رویداد‌های انقلاب 
بهره‌ برداری و آغاز عملیات اجرایی طرحهای برق‌ رسانی در خراسان رضوی
اجتماع بزرگ منتظران ظهور در زاهدان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
حمایت استادان دانشگاه های استان از رهبر معظم انقلاب اسلامی
برگزاری جشن نیمه شعبان در حسینیه علیای شهر کدکن
پایان کار تیم ملی اسنوکر با دو مدال برنز در قهرمانی آسیا
روایتی از زندگی شهید مدافع امنیت قاسم کردلو یگانه
بهره برداری از چهار طرح بزرگ صنعتی و محیط زیستی در خوزستان با مشارکت وزارت دفاع
افتتاح واحد تولید روغن موتور در شهرک شکوهیه قم
بارش برف در شهرستان کوهرنگ
کارخانه سیمان سفید ازنا آماده افتتاح
پیام تسلیت استاندار یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
نیمه شعبان یاد آور ایثار سربازان گمنام امام زمان (عج)
رضایت دشمنان ایران، فقط با نابودی ملت ایران ممکن است
کاهش دما و پدیده مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)