• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۷۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
فارس » اقتصادی

بهره‌برداری از ۵ پارک محله‌ای در منطقه ۶ شیراز

در ۲ سال گذشته ۵ پارک محلی در خیابان‌های شهید کسایی، شهید گودرزی، شهید رمضانی و محله آفتاب شهرک جوادیه منطقه ۶ شهرداری شیراز به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از ۵ پارک محله‌ای در سطح منطقه ۶ شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، منطقه ۶ شیراز گفت: در ۲ سال گذشته ۵ پارک محلی در خیابان‌های شهید کسایی، شهید گودرزی، شهید رمضانی و محله آفتاب شهرک جوادیه در این منطقه به بهره‌برداری رسید.

مسعود قادری با اشاره به اینکه یک پل مکانیزه در این منطقه اجرا شد، تصریح کرد: در این حوزه همچنین یک پل عابرپیاده در شهرک دینکان در محور کمربندی به بهره‌برداری رسید.
شهردار منطقه ۶ شیراز افزود: در محور کمربندی از سوی شهرداری منطقه ۶ و ۱۰ دو مخزن بزرگ ساخته شده است تا در فصل زمستان و در بارندگی جمع‌آوری آب‌ها صورت گیرد و پس از آن در تابستان که با مشکل کم‌آبی برای فضای سبز مواجه هستیم، فضای سبز دو منطقه با این مخزن آبیاری شود.
قادری با اشاره به ساخت باغ خانواده در این منطقه گفت: این باغ در مساحتی افزون بر دو هکتار دارد ساخت آن در هفته دولت آغاز می‌شود و انتظار می‌رود تا اواسط سال آینده به بهره‌برداری برسد.
وی اظهار کرد: یکی از پروژه‌های اجرایی شهرداری شیراز در سطح این منطقه، پروژه باغ پرندگان است که در موقعیت قرارگیری این باغ در انتهای بلوار شهید چمران پیش‌بینی شده است و اقدامات اجرایی آن را معاونت سرمایه‌گذاری دنبال میکند تا عملیات اجرایی آن سریع‌تر آغاز شود.
قادری افزود: یکی دیگر از پروژه‌های شاخص این منطقه، پارک سه هزار هکتاری است که در محل ارتفاعات بام سبز شیراز در حال اجراست و برای این پروژه با همکاری شهرداری مناطق ۳، ۱ و ۶ و معاونت عمرانی شهرداری شیراز احداث یک مسیر ۳۰ کیلومتری دوچرخه‌سواری در حال انجام است و می‌توان گفت این مسیر که شروع آن از منصورآباد تا اکبرآباد و ارتفاعات دروازه قرآن کوه نور است به عنوان بزرگترین مسیر دوچرخه سواری کشور است.
شهردار منطقه ۶ شیراز همچنین با اشاره به پروژه‌های ورزشی منطقه ۶ تصریح کرد: دو سالن ورزشی در سطح این منطقه اجرا خواهد شد که یک سالن ورزشی ویژه بانوان در محل باغ ارکیده احداث می‌شود و یک سالن ورزشی در محل خیابان شهید آرش رضایی اجرا می‌شود.
اجرای عملیات پیاده‌رو سازی در سطح منطقه، اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی و ساماندهی آب‌راه‌های سطح منطقه، طرح اصلاح هندسی معابر منطقه، آرام‌سازی معابر، بهره‌برداری از باغ کودکانه در محور شهید رمضانی در ۲ ماه آینده از دیگر موضوعات مورد اشاره شهردار منطقه ۶ شیراز بود.
عضو و ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در شهرداری منطقه ۶ شیراز گفت: در برنامه امسال طرح تعریض خیابان معالی‌آباد و تملک‌های این خیابان به عنوان مهم‌ترین طرح منطقه در دستور کار است که در این راستا تملک ۲۰ مغازه و تخریب و روند تعریض خیابان اجرا می‌شود.
مسعود زارعی افزود: یکی از طرح‌های اجرایی دیگر در منطقه ۶، تقاطع قصردشت است که به دلیل مسائل تملک، اجرای کار این طرح متوقف شده بود که در این خصوص اقداماتی انجام شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تصفیه خانه محلی در این منطقه توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری شیراز احداث می‌شود، شهرداری منطقه ۶ موظف است تقویت شبکه‌های آب‌رسانی ۱۰۰ لیتر بر ثانیه باغات را پیگیری کند.
عضو و ناظر شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: متخلفین بدانند که هزینه تخلف در گروه یک باغات بسیار سنگین است و به شدت با این موضوع برخورد می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)