• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۸
خراسان رضوی » اجتماعی

درآمد‌های اختصاصی دانشگاه فردوسی مشهد به ۲۲۰ میلیارد افزایش یافت

درآمد‌های اختصاصی این دانشگاه از طریق ارتباط با صنعت از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۲۰ میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال‌های گذشته رشد جهشی داشته است.

درآمد‌های اختصاصی دانشگاه فردوسی مشهد به ۲۲۰ میلیارد افزایش یافت

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این در حالی است که مبلغ قرارداد دانشگاه با صنعت پارسال سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بوده است و این رقم در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال و ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال ثبت شده است.

دکتر مسعود میرزایی شهرابی افزود: با این حال همچنان ارتباط دانشگاه و صنعت ضعیف است و باید با صاحبان صنایع و حتی مدیران استانی و فرا استانی ارتباط قوی تری را ایجاد و دنبال کنیم.

وی در بخشی از سخنانش افزود: بودجه عمومی این دانشگاه در سال جاری حدود پنج هزار میلیارد ریال است و تلاش می‌شود تا بودجه اختصاصی دانشگاه از درآمد‌های به دست آمده، به حدود نیمی از درآمد عمومی دانشگاه افزایش یابد.

وی ادامه داد: بدهی انباشته دانشگاه فردوسی مشهد در گذشته نزدیک به چهار هزار میلیارد ریال بود که این رقم اکنون به ۷۰۰ میلیارد ریال کاهش یافته است.

مسئولان استانی با گسترش رشته‌های هنری مخالفت نمی‌کنند

میرزایی شهرابی در بخشی از سخنانش با اشاره به توسعه رشته‌های هنری در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مسوولان استانی و از جمله نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی هیچ مخالفتی با توسعه رشته‌های هنری در این دانشگاه ندارند و از توسعه رشته‌های دانشگاهی حمایت می‌کنند.

وی اظهار کرد: دلیل گسترش نیافتن رشته‌های هنری در دانشگاه فردوسی را تمرکز بر ایجاد رشته‌های جدید است که امکان جذب منابع مالی را برای دانشگاه فراهم کند.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی حمایت‌های ویژه‌ای از این دانشگاه داشتند و حتی با پیگیری آیت الله علم الهدی بودجه دانشگاه فردوسی مشهد در سال جاری با افزایش مناسبی رو به رو شد و این امر موجب افزایش سرمایه اجتماعی در محیط دانشگاه شده است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در مدیریت جدید گفت: به دنبال آن بودیم تا نقش دانشگاه در حل مسائل جامعه و داشتن محوریت در این امر و کم کردن فاصله با مردم را دنبال کنیم تا بتوانیم وظیفه خود را به عنوان نسل چهارم دانشگاه در جامعه ایفا کنیم.

میرزایی گفت: با کمال تاسف با نگاه و ساختار دهه ۶۰ و با درآمد نفتی نمی‌تواینم مطالبات نسل z و جدید را در سال ۱۴۰۳ و پاسخ به جامعه پیگیری کنیم و از این رو باید نگاه‌ها تغییر پیدا کند و راه‌های جدیدتری را به وجود آوریم.

پذیرش دانشجو در رشته مهندسی معدن

عضو هیات علمی دانشگاه همچنین در خصوص ایجاد رشته‌های جدید دانشگاهی ادامه داد: با توجه به مزیت نسبی استان خراسان رضوی و داشتن معادن بسیار تاکنون رشته معدن در این دانشگاه وجود نداشت که با پیگیری صورت گرفته، بدون ایجاد بار مالی از مهرماه سال جاری پذیرش دانشجو در رشته معدن آغاز می‌شود.

به گفته وی، این در حالی است که استادان متخصصی در رشته‌های زمین شناسی، متالوژی و شیمی در این دانشگاه مشغول به فعالیت علمی هستند.

میرزایی گفت: همچنین در حال پیگیری برای ایجاد دانشکده‌های علوم و فناوری‌های راهبردی و همچنین حکم رانی از دیگر برنامه‌هایی است که در دست اقدام است، زیرا برای ثروت آفرینی باید به دنبال توسعه فناوری باشیم و پیچیدگی فنی را در صنایع افزایش دهیم.

دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۲۸ تاسیس شد. این دانشگاه ۸۰۰ عضو هیات علمی دارد و ۲۵ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که حدود ۲ هزار نفر از آنان دانشجوی بین‌المللی هستند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)