• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۰۸۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵
اصفهان » اجتماعی

برگزاری رویداد شبکه‌سازی ظرفیت‌های اصفهان و سواحل مکران

رویداد «مکرانو» با هدف شبکه سازی و به هم رسانی ظرفیت‌های اصفهان و سواحل مکران در اصفهان برگزار شد.

برگزاری رویداد شبکه‌سازی ظرفیت‌های اصفهان و سواحل مکران
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دبیر کارگروه توسعه دریامحور اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با اشاره برگزاری پیش رویداد «مکرانو» توسط اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با همکاری مجموعه پیشرفت منطقه‌ای رویش نوین نصیر ایرانیان گفت: خدمات فنی و مهندسی مرتبط با دریا، کشاورزی و شیلات، تجارت و بازرگانی و آب و محیط‌زیست از مهمترین محور‌ها و پنل‌های تخصصی این رویداد بود.
علی وطن دوست افزود: آشنایی با ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و مطالعاتی در سواحل مکران، ارائه طرح‌های برگزیده به سرمایه‌گذاران، معرفی طرح‌های برگزیده جهت پذیرش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برگزاری تور تجاری به سواحل مکران برای برگزیدگان و حمایت مادی و معنوی از هسته‌های نوپا و ایده‌های نوآورانه از جمله مزایای برگزاری این رویداد محسوب می‌شود.
وی گفت: کارگروهی بنام توسعه دریا محور در اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان قرار دارد که جمعی از فارغ التحصیلان و متخصصان حوزه توسعه منطقه‌ای و توسعه اقتصاد منطقه‌ای در آن مشغول به فعالیت هستند.
وطن دوست افزود: با توجه اینکه مساله خشکی زاینده رود و آلودگی هوا از جمله مسائل مزمن استان و بطور مشخص شهر اصفهان محسوب می‌شود که بطور عمده ناشی از تراکم و تمرکز اقتصادی و جمعیتی در اصفهان است و از طرفی با توجه به اینکه محدودیت توسعه در اصفهان وجود دارد، اما نباید توسعه این کلانشهر متوقف شود این کارگروه بنا بر آن دارد که این استان را با ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که در دریا و سواحل و بطور مشخص در سواحل مکران وجود دارد، آشنا کند.
دبیر کارگروه توسعه دریا محور اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه سواحل مکران از فرصت‌ها و ظرفیت‌های بسیار با ارزشی برخوردار است ادامه داد: این سواحل به عنوان منطقه استراتژیک و بسیار مهم برای کل کشور محسوب می‌شود.
وی افزود: در صورتی که استان اصفهان و شرکت‌های اصفهانی و مدیران و کارشناسان اصفهانی به عرصه دریا توجه داشته باشند نه تنها به رشد، توسعه و تحول اصفهان کمک می‌کنند بلکه یک نقش آفرینی ملی هم برای توسعه اقتصاد کل کشور ایفا می‌کنند که به نوعی یک بازی بُرد بُرد برای اصفهان، کشور و مردم بومی آن مناطق در شهر‌های استان هرمزگان و جنوب استان سیستان و بلوچستان است.
وطن دوست با اشاره به اهداف رویداد شبکه سازی فعالان و به هم رسانی ظرفیت‌های استان اصفهان و سواحل مکران، اضافه کرد: اعضای این کارگروه سفری به منطقه مکران داشتند و با ظرفیت‌های آن منطقه آشنا شدند و از طرفی با ظرفیت‌های اقتصادی، انسانی و فنی و مهندسی استان اصفهان آشنایی کامل دارند که در نهایت به تعیین راهبرد‌ها و رسیدن به طرح‌هایی که قابلیت اجرا شدن در منطقه هدف و سواحل مکران را داشته باشند منجر خواهد شد.
سواحل راهبردی مکران در جنوب شرق ایران، سواحلی اقیانوسی متصل به اقیانوس هند از جاسک هرمزگان در غرب تا گواتر سیستان و بلوچستان در نقطه صفر مرزی در شرق است. سواحلی که به گواه بسیاری اکسیژن توسعه ایران است و از این رو دولت در سال‌های گذشته گام‌های بلندی را برای ارتقای این منطقه از طریق توسعه زیرساخت‌های عمرانی و حمل و نقل بویژه در بندر چابهار برداشته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)