• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۰۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲
سیاسی » مجلس
وزیر پیشنهادی ارتباطات:

تحقق عدالت ارتباطی را در کشور به طور جدی پیگیری می‌کنیم

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات ، توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات، توسعه زیرساخت‌های ثابت، جبران ناترازی بین زیرساخت ارتباطی همراه و ثابت و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی روستاها را از جمله برنامه‌های خود برای اداره این وزارتخانه برشمرد.

* وزیر پیشنهادی ارتباطات: تحقق عدالت ارتباطی را در کشور به طور جدی پیگیری می‌کنیم
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی در جریان تشریح برنامه‌ها و سوابق خود از نمایندگان درخواست کرد رضای الهی و منافع ملت را در دادن رأی اعتماد به وی ملاک قرار دهند.

ستار هاشمی گفت: بنده در سال ۵۵ در منطقه‌ای متولد شدم که از وضعیت بهداشتی، عمرانی، امکانات آموزشی مناسبی برخوردار نبود، اما با آغاز نهضت و پیروزی انقلاب اسلامی به تدریج روند پیشرفت و توسعه منطقه آغاز و محرومیت‌ها جبران شد، همچنین نهضت آموزشی گسترش یافت، جریانی مبارک که در سال‌های قبل با محوریت نظام آموزشی عشایر بنیان گذاشته شد و پدر، عمو و دایی‌ام از معلمان شاخص همان نظام موفق بودند.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: بعد از اخذ مدرک دیپلم در حوزه نرم‌افزار در نهایت در رشته هوش مصنوعی ادامه تحصیل دادم، رشته‌ای که اگرچه در سه دهه پیش شناخته نشده بود، اما آینده کشور به چنین رشته‌ای متکی خواهد بود. همچنین تجربه تحصیل در دانشگاه‌های اصفهان، علم و صنعت تهران و استرالیا را داشتم.
وی افزود: بنده تجربه ۳۰ سال تحصیل و تحقیق در دانشگاه‌های شیراز و تهران و ۱۴ سال مدیریت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطوح ملی و استانی و تجربه آموزش در مناطق محروم را دارم و معتقدم با نگاه عدالت‌محور باید به این مناطق خدمت کرد.
هاشمی گفت: بنده در طول مدت فعالیت چه در دانشگاه و چه در قوای مجریه و قضائیه از سطوح استانی و ملی تعامل و اجماع‌سازی برای حداکثر کردن منافع ملی را مدنظر قرار داده و با ایده وفاق ملی خو گرفته‌ام و باور دارم دانایی مقدمه توانایی قدرت است و علم و قدرت در همسایگی هم قرار دارند بنابراین این همراهی صاحبان علم و اندیشه را به نحو احسن مورد بهره‌برداری قرار خواهم داد تا موجب حکمرانی کارآمد و عزتمندانه در تمام عرصه‌های مدیریتی و اجرایی کشور شود.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر ما به دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم راهکار آن رسیدن به مرز‌های دانش است و بی‌گمان این وزارتخانه می‌تواند در این راستا پیشرفت کشور را تضمین کند چرا که پیشیران بسیاری از صنایع مختلف کشور اعم از کشاورزی، بهداشت، هوایی، خودرو و معدن خواهد بود، همچنین علوم انسانی و حوزوی بدون استفاده از این ظرفیت‌های اثرگذار در فضای مجازی و دنیای پیرامونی میسر نخواهد بود.
وی با اشاره به چالش‌های این حوزه که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: انسجام حکمرانی در فضای سایبری و مسائل مرتبط با دسترسی عموم ملت به صورت عادلانه به اینترنت پرسرعت، ارتقاء سهم محصولات دانش بنیان و مباحث مرتبط با مخاطرات سایبری، نقض حریم خصوصی مردم و سرمایه‌گذاری مناسب در مباحث زیرساختی در کشور از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
هاشمی در ادامه از توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از موضوعاتی که به طور جدی دنبال می‌کند، همچنین توسعه زیرساخت‌های ثابت با استفاده از ظرفیت‌های پهپاد و جبران ناترازی بین زیرساخت ارتباطی همراه و ثابت در جهت تحقق عدالت ارتباطی، همچنین توسعه زیرساخت‌های ارتباطی روستا‌ها از طریق حضور میدانی و تعامل با نمایندگان را از جمله برنامه‌های خود برای اداره این وزارتخانه برشمرد.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر زیرساخت‌های ارتباطی در کشور توسعه داده شده، بحث‌های مرتبط با خدمات نیز باید دیده شود در ضمینه توسعه دولت الکترونیک دستاورد‌های خوبی داشته‌ایم، اما این مهم در زندگی مردم دیده نشده است. باید همه مراجعات غیر ضروری را از زندگی مردم حذف کنیم و انسداد بستر‌های فسادزا را با تمام وجود دنبال می‌کنیم.
هاشمی ادامه داد: هوش مصنوعی می‌رود تا زندگی مردم را دچار تحول کند. آنچه هوش مصنوعی رقم می‌زند این است که می‌تواند خلق کند و می‌تواند شعر بسراید بدون آنکه بتوان آن را از اشعار سراینده تفکیک کرد. هوش مصنوعی اشتغال را تحت تاثیر جدی قرار می‌دهد. برخورد ما با هوش مصنوعی در صنایع برخورد فعال است. تراز هوش مصنوعی مثبت است، اما نگاه موثر به هوش مصنوعی یکی از محور‌های است که در کشور آن را دنبال می‌کنیم.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقتصاد دیجیتال از موضوعات اصلی است که آن را دنبال می‌کنیم. همانگونه که عنوان شد شتاب رشد اقتصاد دیجیتال کم شده، زیرا سرمایه گذاری در آن دچار چالش شده است، باید از ظرفیت‌های این اقتصاد در قالب‌های مختلف استفاده کنیم و کیک اقتصاد دیجیتال را بزرگتر کنیم، زیرا می‌تواند مانع از مهاجرت نخبگان به عنوان یکی از معضلات کشور شود.
هاشمی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که برای آن برنامه جدی داریم الگو‌های اقتصادی برای توسعه محتوا و کمک به شکل گیری اپراتور‌هایی در این حوزه است. با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان محیطی امن برای کودکان و نوجوانان ایجاد کنیم.
وی افزود: صنعت فضایی از دیگر محور‌هایی است که به صورت ویژه آن را دنبال می‌کنیم هرچند در این زمینه طی سال‌های اخیر دستاورد‌های عظیم داشته ایم. با نگاه تثبیت جایگاه کشور در مدار لئو و ورود به مدار ژئو با جدیت موضوع را دنبال می‌کنیم و ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد اقتصاد فضایی استفاده می‌کنیم.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پست هوشمند از دیگر موضوعاتی است که در برنامه به صورت جدی مورد توجه قرار می‌دهیم. این اقدام با محوریت هوش مصنوعی و رفع گلوگاه‌های چالشی و افزایش رضایت مشتریان دنبال می‌شود.
هاشمی همچنین گفت: متاسفانه استفاده از فیلترشکن‌ها در فضای مجازی آسیب‌های جدی به همراه داشته است، هزینه‌های زیادی به سبد هزینه‌های خانوار برای تهیه فیلترشکن‌ها اضافه شده است و شاهد هستیم که بسیاری از حملات سایبری به سامانه‌های داخلی از طریق داخل کشور و فیلترشکن‌های غیرمجاز ساماندهی می‌شود. 

ستار هاشمی افزود: دسترسی کودکان به محتوا‌های غیرمجاز نیز تسهیل شده است، بنابراین باور من بر این است که نتوانسته‌ایم با ابزار‌های موجود دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی را پاسخ دهیم، مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: به همین علت برخورد تکلیف شرعی و قانونی می‌دانیم که با استفاده از فناوری‌های حوزه فنی و در تعامل با سایر حوزه‌ها بتوانیم دغدغه‌های مردم را پاسخ بدهیم به نحوی که از فرصت‌های فضای مجازی استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)