• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۰۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
ایلام » اجتماعی

افتتاح بیمارستان فوق تخصصی حضرت زهرا در مرز مهران

بیمارستان فوق تخصصی حضرت زهرا سپاه در مرز مهران به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ بیمارستان فوق تخصصی حضرت زهرا نیروی زمینی سپاه با هدف دستیابی به همه امکانات درمانی و بهداشتی برای ارائه خدمات به زوار در پایانه مرزی مهران به بهره‌برداری رسید.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مراسم با حضور مسئولان اجرایی و فرهنگی در مرز مهران، اظهار کرد: تردد زوار اربعین حسینی از مرز مهران مدیریت بسیار خوبی دارد و تردد زوار در این مرز به آسانی و در کمال امنیت و آرامش انجام می‌شود.

حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی با اشاره به جایگاه و اجر خدمت به زوار امام حسین، تصریح کرد: این بیمارستان ظرف چند روز در مرز مهران مجهز و آماده شد و نقش مهمی در خدمات‌رسانی به زوار اربعین در این مرز با حضور پزشکان، پرستاران، کادر درمانی و اداری دارد.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه نیز در این آیین با اشاره به افتتاح بیمارستان سیار هوشمند و فوق تخصصی ۱۲۸ تختخوابی حضرت زهرا در مرز مهران، تشریح کرد: این بیمارستان دارای بخش‌های بستری، اورژانس، ccu و lcu، ریکاوری اتاق عمل، رادیولوژی، آزمایشگاه و csr با رویکرد تلفیق مدیریت و دفاع زیستی آماده ارائه خدمات رایگان به زوار اربعین حسینی است.
سردار احمد اخوان مهدی ابراز کرد: این بیمارستان با بهترین و مجهزترین امکانات روز بهداری نیروی زمینی سپاه ظرف ۲ روز آماده شد و از امروز آماده خدمات این مجموعه به زوار ارائه می‌شود و تلاش می‌شود که بهداشت و سلامت زوار از مرز مهران با این امکانات و تجهیزات فراهم شود.
وی گفت: در تلاش هستیم که در ۲ بخش امنیت و ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی و عضو شورای تأمین استان، شرایطی فراهم شود که همه زائران با وجود گرمای بالای ۵۰ درجه از این مرز سفری آسان، امن و راحت داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این آیین اظهار کرد: خدمت به زوار اباعبدالله از جلوه‌های زیبای اربعین است که نیرو‌های فوق‌تخصص و متخصص در مرز مهران برای خدمات به زوار حضور پیدا می‌کنند.
حجت الاسلام اله نور کریمی تبار گفت: بیمارستان فوق تخصصی با تلاش نیرو‌های مسلح در طول چند روز به سرعت برای خدمت‌رسانی به زائران برپا می‌شود و برخی از خدماتی که در این بیمارستان به زائرا ارائه می‌شود.
استاندار ایلام نیز در آیین افتتاح این بیمارستان، اظهار کرد: شهر مهران که دارای ۲۰ هزار نفر جمعیت است که تا ساعت ۱۲ شب گذشته پذیرای بیش از یک میلیون و ۳۴۵ هزار زائر اربعین حسینی بوده است که از این تعداد یک میلیون و ۵۵ هزار از مرز مهران از کشور خارج شده‌اند.
حسن بهرام نیا با بیان این که ۲۸۹ هزار و ۷۹۵ نفر از زوار اربعین از طریق مرز مهران به کشور بازگشته‌اند، تصریح کرد: در مجموع از نظر آماری با قدردانی از از زائران عزیز که سفر خود را مدیریت کردند، حدود ۲۷.۶ درصد زوار از طریق مرز مهران وارد کشور شده‌اند.
وی با اشاره به این که همه امکانات و ظرفیت‌ها برای خدمات رسانی به زوار اربعین در مرز مهران پای کار آمده است، ابراز کرد: تا کنون حدود ۶۵ درصد پارکینگ‌های بزرگ اربعین و سطح شهر مهران تکمیل شده و برای پارک خودر‌های شخصی زوار ۴۰۰ هکتار زمین در شهر مهران در نظر گرفته شده است.
استاندار ایلام ابراز کرد: هیچ دغدغه‌ای از نظر تامین مواد خوراکی، آشامیدنی و تسهیل در امور رسیدگی به زوار اربعین در مرز مهران با هم‌افزایی همه مجموعه‌ها وجود ندارد و مصداق این خدمات و هم افزایی، افتتاح و بهره‌برداری از بیمارستان فوق تخصصی حضرت زهرا نیروی زمینی سپاه است.
بهرام‌نیا افزود: بیمارستان صحرایی مجهز سپاه پاسداران در مرز مهران، تکیه‌گاهی قوی برای خدمت به زوار است و می‌تواند بیشترین و بهترین خدمت را به زوار داشته باشد.
مرز مهران کانون اصلی تردد زوار اربعین حسینی و عتبات عالیات در طول سال است.
اربعین سال گذشته بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)