• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۲۷۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰
خراسان رضوی » اجتماعی

بیشتر شرکت‌ های متعلق به اتباع خارجی در خراسان‌ رضوی صوری است

بخش قابل توجهی از شرکت‌ های ایجاد شده توسط اتباع خارجی در خراسان رضوی به دلیل تبعات قانون ثبت شرکت برای این گروه، صوری است.

بیشتر شرکت‌ های متعلق به اتباع خارجی در خراسان‌ رضوی صوری است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه‌ گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی گفت: ضروری است در هنگام وضع قوانین و صدور دستورالعمل‌ ها به عوارض آن توجه ‌شود، هنگامی که اتباع خارجی بتوانند با ثبت یک شرکت صوری مشکلات خود را حل کنند، دیگر نیازی به سرمایه‌ گذاری نخواهند داشت.

هادی توانا در نشست کمیسیون سرمایه‌ گذاری و تأمین مالی این اتاق با اشاره به چالش‌ های جذب سرمایه‌ گذار خارجی در استان افزود: یکی از عوامل دخیل در تصمیم‌ گیری سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌ گذاری در کشور، اخباری است که از وضعیت کشور به دنیا مخابره می‌ شود، در این شرایط اگر بتوانیم نظر سرمایه‌ گذاران را جلب کنیم، وارد فرآیندهای اداری می‌ شویم و در صورت انجام موفقیت‌ آمیز تمامی این مراحل باید دید آیا آن سرمایه‌ گذاری پایدار خواهد بود یا میانگین حضور سرمایه‌ گذار خارجی در کشور چند سال است؟

وی بیان کرد: در این میان نکته مهم روایت سرمایه‌ گذاران ایرانی از وضعیت اقتصادی کشور است؛ چرا که در صورت نارضایتی سرمایه‌ گذاران داخلی، نباید انتظار سرمایه‌ گذاری خارجی داشت.

توانا اظهار کرد: پیشنهادهایی که برای جذب سرمایه از سوی کشورهای همسایه ارائه می‌ شود، بسیار جذاب‌تر از مشوق‌ های سرمایه‌ گذاری خارجی در ایران است؛ از این رو لازم است مقایسه‌ ای میان این پیشنهادات و مشوق‌ های ما اتفاق بیفتد و بر اساس آن بسته پیشنهادی تهیه و به مسئولان مربوطه ارائه شود.

وی تاکید کرد: متاسفانه برخی از مسائل موجود از جمله تفاوت نرخ ارز دولتی و بازار آزاد، سبب شده تا ‌آورده سرمایه‌ گذار خارجی از مبادی غیررسمی بسیار بیشتر از مبادی رسمی باشد.

 

۹۰ درصد سرمایه‌ گذاران خارجی خراسان رضوی افغانستانی هستند

مدیر اجرایی مرکز خدمات سرمایه‌ گذاری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: سازمان «سرمایه‌ گذاری و کمک‌ های اقتصادی و فنی ایران» برای نخستین بار در پی تصویب قانون جلب و حمایت سرمایه‌ های خارجی در سال ۱۳۳۴ آغاز به کار کرد. این سازمان تنها نهاد رسمی تشویق و جذب سرمایه‌ گذاری خارجی در کشور است که شامل دو معاونت «تشویق و جذب» و «طرح‌ های سرمایه‌ گذاری خارجی» است.

مینا نیکخو افزود: مجوز سرمایه‌ گذاری خارجی توسط هیاتی در این سازمان صادر می‌شود. جلسات این هیات در پایان هر ماه با حضور معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون وزیر امور خارجه، معاون ارزی بانک مرکزی، معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، رییس اتاق بازرگانی ایران، رییس اتاق تعاون و معاونت وزارتخانه برگزار می‌شود.

وی به خدمات ارائه شده توسط مرکز خدمات سرمایه‌ گذاری خراسان رضوی، قبل و بعد از اخذ مجوز سرمایه‌ گذاری اشاره و تصریح کرد: از ابتدای سال جاری، ۶۷۰ فعال اقتصادی و ۲۲۳ سرمایه‌ گذار به این مرکز مراجعه کرده‌ اند که حدود ۹۰ درصد آنان را اتباع کشور افغانستان تشکیل می‌ دهند. از آنجا که موضوع اقامت و تحصیل برای این افراد اهمیت بسیاری دارد، در جهت رفع مشکلات آنان در این زمینه تلاش شد.

مدیر اجرایی مرکز خدمات سرمایه‌ گذاری خراسان رضوی در ادامه درباره مسائل و مشکلات موجود بر سر راه سرمایه‌گذاری خارجی در استان خاطر نشان کرد: یکی از چالش‌ های ما در صدور مجوز سرمایه‌گذاری خارجی، انحصار صدور مجوز توسط هیات یاد شده در مرکز و عدم تفویض اختیار استانی است.

نیکخو مشکلات صدور مجوز اشتغال، عدم ابلاغ مصوبه خرید ارز با نرخ بالاتر از ETS در سال ۱۴۰۳ توسط بانک مرکزی، توقف هرگونه عملیات ثبت و تغییرات شرکت اتباع از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در استان و عدم صدور پروانه کسب صنفی کارگاهی از طریق درگاه ملی مجوزها برای اتباع سرمایه‌ گذار حقیقی و حقوقی را از دیگر مشکلات موجود برشمرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)