• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۳۱۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر موسوی:

دولت‌های اسلامی به موضوع جنایات رژیم صهیونیستی ورود کنند

فرمانده کل ارتش گفت: دولت‌های اسلامی و دولت‌هایی که به حق و حق‌خواهی پایبند هستند باید به موضوع جنایات رژیم صهیونیستی وارد شوند.

*** دولت‌های اسلامی باید به موضوع جنایات رژیم صهیونیستی ورود کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرلشکر موسوی در آیین گرامیداشت روز پزشک اظهار داشت: کادر بهداشت و درمان ارتش در دفاع مقدس با فداکاری‌های بسیاری که در رسیدگی به مجروحان در ده‌ها عملیات آفندی و پدافندی آن هم در شرایط بسیار سخت جنگی و حتی در زمان بمباران‌های شیمیایی از خود نشان دادند، موجب شد تا بسیاری از مجروحان جنگی بتوانند سلامت خود را بازیابند. 

فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به رشادت و ایثار پزشکان در دوران دفاع مقدس بیان داشت: زمان حمله شیمیایی عراق به مریوان یکی از پزشکان اورژانس تیپ ۳ لشکر ۲۸ کرمان ماسک شیمیایی خود را به سربازی داد و خود به سمت ارتفاعات شهر رفت، ولی علیرغم تلاشی که داشت، چون به ارتفاعات نرسید در همین بمباران به شهادت رسید.

سرلشکر موسوی افزود: ایثار کادر درمان در سال‌های پس از جنگ نیز با خدمات پزشکی و درمانی به مردم عزیزمان آن هم در اقصی نقاط کشور بویژه در مناطق کم برخوردار بار‌ها تکرار شد که نمونه آن ایثارگری کادر پزشکی در دوران فراگیری کرونا است.

فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه کادر پزشکی ارتش بار‌ها مورد تقدیر مردم و بویژه فرمانده معظم کل قوا قرار گرفته، ادامه داد: موضوع بهداشت و درمان فقط یک نیاز اصلی برای حانواده‌ها و جامعه نیست، بلکه ارکان توان و آمادگی رزمی ارتش نیز در گرو فعالیت کادر بهداشت و درمان است؛ لذا تلاش این بخش از ارکان ارتش در ارتقای سلامت کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم، ارزشمند و شایسته است.

سرلشکر موسوی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های کادر بهداشت و درمان بیمارستان‌های غزه، تصریح کرد: پزشکان غزه متعهدانه برای نجات جان کودکان و مصدومان جنگ در زیر شدید‌ترین بمباران‌های مکرر رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند که این اقدام آنها قابل تقدیر است. 

فرمانده کل ارتش عنوان کرد: بیمارستان‌های غزه به دست ارتش رژیم نحس صهیونیستی که از بمب‌ها و مهمات اهدایی آمریکایی‌ها بهره می‌برند، بمباران می‌شوند، اما با این وجود کادر پزشکی این بیمارستان‌ها ایستادند و به کار خود ادامه می‌دهند با وجود اینکه بسیاری از آنها اعضای خانواده خود را بر اثر بمباران‌ها از دست دادند.

سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه در غزه بیش از ۳۰۰ نفر از کادر پزشکی شهید شدند، بیان داشت: از یک طرف در غزه شاهد اعمال جنایتکارانه این رژیم هستیم و از طرف دیگر با مقاومت مردم در برابر ظلم و ستم آشکار دشمنان بشریت در فلسطین مواجه هستیم؛ بیش از ۷۵ سال است که یک ملت مظلوم و بی‌دفاع در برابر این ظلم آشکار ایستادند و خبیث‌ترین انسان‌نما‌های عالم که اسم هیچ موجودی را نمی‌توان روی آنها گذاشت هر جنایتی را علیه این مردم انجام می‌دهند، اما با این وجود مردم فلسطین هر روز عزم‌شان در برابر جنایات صهیونیست‌ها بیشتر می‌شود.

فرمانده کل ارتش گفت: رژیم صهیونیستی تمام ترفند‌های شیطانی را به کار می‌برد تا مسئله فلسطین در دنیا به فراموشی سپرده شود و یا آن را حداقل از افکار آزادی خواهان جهان حذف کنند، اما جنایات آنها در غزه باعث شده مسئله فلسطین به موضوع اول جهان تبدیل شود؛ به نحوی که امروز همه حق طلبان جهان حتی دانشجویان دانشگاه‌های غربی اعتراض خود را نسبت به جنایات این رژیم ابراز می‌کنند.

سرلشکر موسوی تاکید کرد: مفهوم حقوق بشر که این همه فریادش را زدند و این همه دفاع از حقوق زنان و دفاع از حقوق کودکان را دولت‌های غربی مطرح می‌کنند، فقط برای عوام فریبی عنوان کردند، اما الان تشت رسوایی‌شان فرو افتاده است. ماجرایی که در مدرسه التابعین رخ داد، تمام ادعا‌های دروغین غربی‌ها در دفاع از کودکان و زنان بر همگان مشخص شد.

فرمانده کل ارتش گفت: دولت‌های اسلامی و دولت‌هایی که به حق و حق‌خواهی پایبند هستند باید به موضوع جنایات رژیم صهیونیستی وارد شوند.

سرلشکر موسوی در پایان درباره ظرفیت بسیار بالای فعالیت معاونت بهداشت و درمان ارتش، تصریح کرد: بیمارستان‌های ارتش که در حال ساخت هستند، باید حتما تکمیل شوند و این مطالبات جدی در این حوزه است و از سوی دیگر باید سطح بهداشت و درمان ارتش ارتقا یابد، چون ظرفیت‌های بسیار بزرگی در این حوزه وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)