• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۳۴۱۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱
فارس » اقتصادی

بهره برداری از ۹۸۳ طرح با ارزش بیش از ۲۶ همت در فارس

استاندار فارس در آستانه هفته دولت از بهره برداری ۹۸۳ طرح با اعتباری بالغ بر ۲۶ همت در استان فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، محمدهادی ایمانیه در نشست خبری که به منظور تشریح پروژه‌های هفته دولت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت گفت: پروژه‌های قابل بهره‌برداری مربوط به ۱۰ سرفصل آب آشامیدنی شهری و روستایی با ۶۸ پروژه و اعتبار بالغ بر ۶۷۴ میلیارد تومان، راه‌ها با ۹۲ پروژه و اعتبار بیش از ۳۶۰۰ میلیارد تومان، فضا‌های آموزشی با ۹۴ پروژه و اعتبار ۲۰۹ میلیارد تومان، بهداشت و درمان با ۹۴ پروژه و اعتبار ۴۵۲ میلیارد تومان، برق با ۵۸ پروژه و اعتبار ۱۸۹۰ میلیارد تومان، عمران شهری و روستایی با ۲۲۷ پروژه و اعتبار ۴۹۱ میلیارد تومان، مسکن شهری و روستایی با۱۸۹ پروژه و اعتبار ۴۹۴۰ میلیارد تومان، ورزش با ۲۷ پروژه و ۱۰۸ میلیارد تومان و…است.
او با بیان اینکه پروژه‌های قابل بهره‌برداری هفته دولت امسال از نظر اعتباری بیش از ۲ برابر سال۱۴۰۱ است، افزود: توزیع متوازن پروژه‌ها بین شهرستان‌های ۳۷ گانه، ویژگی مهم این پروژه‌ها است.
استاندار فارس به پروژه‌های شاخص هفته دولت امسال در استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: تبدیل بنزین پالایشگاه شیراز به یورو ۴ با اعتبار بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان، احداث باند بزرگراهی جهرم لار با ۱۰۰۰ میلیارد تومان، مجتمع مرغ گوشتی سالیذ با ۱۰۰۰ میلیارد تومان در شهرستان مرودشت، سد تنگ خمار در شهرستان فسا با اعتبار ۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، شهرداری شیراز با اعتبار ۲۰۹ میلیارد تومان، ۳۰ مرکز درمانی جامع خدمات سلامت با اعتبار ۱۳۷ میلیارد تومان، تصفیه خانه زرقان با اعتبار ۶۵ میلیارد تومان، پست برق داراب با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان، بیمارستان ۳۲ تخت خوابی بختگان با اعتبار ۶ میلیارد و ۹۷ میلیون تومان، احداث ۱۳ زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۲۸ میلیارد تومان، آبرسانی به صدرا با اعتبار ۹۵ میلیارد تومان، احداث پست برق سفیر در شیراز با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان و تکمیل تصفیه خانه کازرون با ۱۶ میلیارد تومان اعتبار از شاخص‌ترین پروژه‌های هفته دولت امسال محسوب می‌شود.
ایمانیه همچنین بیشترین و کمترین پروژه‌های قابل بهره‌برداری در هفته دولت در فارس را به ترتیب مربوط به شهرستان شیراز با ۹۳ پروژه و اعتبار ۲۴۳۷ میلیارد تومان و شهرستان پاسارگاد با ۵ پروژه اعلام کرد.

او افزود: پارسال و در هفته دولت، در آستانه سفر دولت سیزدهم قرار داشتیم به همین دلیل بهره‌برداری رسمی از پروژه‌ها با حضور هیات دولت انجام شد. امسال هم ممکن است افتتاح رسمی پروژه‌ها با حضور وزار و دولت جدید همراه شود و به همین دلیل امکان تعویق افتتاح رسمی پروژه‌ها وجود دارد، در عین حال بهره‌برداری انجام خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنانش در خصوص آمار تصادفات در استان، عنوان کرد: طی چهار ماه گذشته ۳۰ درصد فوتی ناشی از تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته در فارس کاهش یافته است.

ایمانیه در خصوص مشکلات ناشی از قطعی برق هم گفت: این مشکل ریشه‌ای است و هیچ راه حلی جز اصلاح مسیر مصرف نداریم و تا زمانی که نگاهمان به افزایش تولید و تامین بیشتر است، به نتیجه دلخواه نخواهیم رسید مگر اینکه الگوی مصرف اصلاح و بهره‌وری را افزایش دهیم.
او تصریح کرد: نیاز به یک انقلاب فرهنگی در حوزه مصرف انرژی داریم.
استاندار فارس با اشاره به تالار مرکزی شیراز خاطرنشان کرد: نتوانستیم با سرعت لازم برای اجرای این تالار پیش برویم. به نظر می‌رسد ارشاد باید سریع‌تر و جدی‌تر عمل می‌کرد.
ایمانیه در خاتمه سخنانش اعلام کرد که ۲ هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال به کار مستقیم حاصل از بهره‌برداری پروژه‌های هفته دولت در استان ایجاد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)