• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۳۵۰۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
بین الملل » غرب آسیا

چالش‌های رژیم صهیونیستی در مقابله با پهپاد‌های حزب‌الله

نفوذ ۱۲۰۰ پهپاد حزب‌الله از آغاز جنگ غزه تاکنون به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی به روشنی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای مقابله با آن با چالش‌هایی مواجه است.

چالش‌های رژیم صهیونیستی در مقابله با پهپاد‌های حزب‌الله

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت»، در گزارشی نوشته است که داده‌ها نشان می‌دهد از زمان تشدید تنش‌های نظامی در مرز‌های مشترک لبنان با فلسطینن اشغالی میان ارتش اشغالگر و مقاومت لبنان، حزب‌الله بیش از ۱۲۰۰ پهپاد مجهز به مواد منفجره را به سمت مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است.

در این گزارش آمده است که نهاد‌های امنیتی رژیم اسرائیل همچنان در پاسخ به آنچه که تهدید مرگبار ناشی از نفوذ پهپاد‌ها به مناطق مرزی در شمال نامید، با مشکل مواجه است.

این گزارش افزود که بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده توسط سازمان لابی ۱۷۰۱ برگرفته از گزارش‌های ارتش اشغالگر، بسیاری از پهپاد‌های حزب‌الله به دلیل مشکلات عملیاتی در سیستم‌های رهگیری رژیم صهیونیستی و پیچیدگی سیستم پهپاد‌ها رهگیری نشدند و آژیر‌های هشدار در شهرک‌ها نیز فعال نشدند.

سازمان لابی ۱۷۰۱ یک نهاد مدنی متشکل از صهیونیست‌های ساکن در امتداد مرز لبنان و فلسطین اشغالی است که بیش از ۱۱ ماه پیش مجبور به تخلیه خانه‌های خود شدند.

طبق این گزارش، از زمان آغاز جنگ غزه، تنها در شهرک‌های الجلیل حداقل ۳۹۵ بار آژیر خطر به علت نفوذ هواپیما‌های بدون سرنشین فعال شده است و در نتیجه از صد‌ها هزار نفر از شهرک‌نشینان خواسته شد تا با ترک منازل خود، وارد مناطق حفاظت‌شده شوند.

داده‌ها نشان داد که درصد زیادی از فعال شدن آژیر‌ها به دلیل دشواری شناسایی پهپاد‌ها با قطعیت، هشدار‌های اشتباه بودند.

بسیاری از پهپاد‌ها به ویژه پهپاد‌هایی که برای جمع‌آوری اطلاعات در نظر گرفته شده بودند، توانستند بدون هیچ مانعی و حتی فراتر از آن به حیفا برسند، بدون اینکه توسط سیستم‌های هشداردهنده شناسایی شوند و نیروی هوایی نیز اقدامی برای رهگیری آنها نکرد.

گزارش‌های قبلی منتشر شده توسط روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» حاکی از آن بود که پدافند هوایی رژیم صهیونیستی در مقابله با پهپادها، به ویژه اگر به صورت دسته‌جمعی وارد شوند، به دلیل توانایی آنها در پرواز در ارتفاع پایین و پنهان شدن از سیستم‌های راداری، دارای نقاط ضعف است.

این منبع افزود: سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی نیز برای مقابله با تهدید پهپاد‌های ارسالی حزب‌الله با دشواری زیادی مواجه است و جایگزین‌هایی که رژیم اسرائیل برای سرنگونی پهپاد‌ها به آن متوسل می‌شود بسیار هزینه‌بر بوده و خطرات زیادی نیز به همراه دارد.

در این میان فرماندهی جبهه داخلی ارتش صهیونیستی که اقدام به جمع‌آوری اطلاعات از مناطق پرجمعیت غیرنظامی از زمان شروع جنگ کرده، اعلام کرد که در ماه‌های مه و ژوئن گذشته شاهد بالاترین نرخ فعال‌سازی سامانه هشدار علیه پهپاد‌ها در شهرک‌های شمالی بوده است.

این در حالی است که همه منتظر پاسخ احتمالی ایران به رژیم صهیونیستی هستند که ممکن است شامل حمله مشترک با حزب‌الله در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه رئیس سابق دفتر سیاسی حماس در تهران و ترور فؤاد شکر از فرماندهان حزب‌الله در حومه جنوبی بیروت در اوایل این ماه باشد.

از سوی دیگر، گزارش‌های صهیونیستی حاکی از آن است که در صورت وقوع جنگ در شمال، بیشترین نیروی آتش حزب‌الله در شهر حیفا متمرکز می‌شود که دارای تأسیسات استراتژیک و یک نیروگاه پر از مواد خطرناک و قابل اشتعال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)