• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
خراسان رضوی » اجتماعی
خراسان رضوی؛

راه اندازی ۴ ایستگاه برای کاهش حوادث اربعین در داورزن

پیشگیری از وقوع تصادفات احتمالی ایام اربعین و دهه آخر صفر در شهرستان «داورزن»، با برپایی چهار ایستگاه صلواتی حالت عملیاتی به خود گرفت.

راه اندازی ۴ ایستگاه برای کاهش حوادث اربعین در داورزن
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس دادگستری شهرستان داورزن، امروز در حاشیه برگزاری نشست پیشگیری از وقوع تصادفات گفت: چهار ایستگاه صلواتی با امکانات لازم برای استراحت، نمازخانه و نیز سرویس بهداشتی در نخستین نقطه ورودی استان در روستای «کاهک»، ورودی شهر داورزن و نیز روستاهای «صدخرو» و «ریوند» ایجاد شده است.
 
محمد محمدی افزود: قرار است با توجه به نقشی که برای این ایستگاه‌ های صلواتی در کاهش خستگی مسافران و زائران و به حداقل رساندن آمار حوادث و سوانح رانندگی دارند، تا ۲۸ صفر و زمان اوج‌ گیری بازگشت کاروان‌ های زیارتی و زائران از مشهدالرضا (ع)، شمار این ایستگاهها در مسیر ۲ خط جاده رفت و برگشت داورزن - سبزوار، با کمک خیران و همیاری مردم نیک اندیش منطقه به ۱۰ مورد برسد. وی با اشاره به وقوع ۱۵۰ فقره حادثه جاده ای در طول سال گذشته و نیز بیش از ۱۳ فقره حادثه در پنج ماهه امسال در همین مسیر، تاکید کرد: تلاش شده با فراهم کردن امکانات و ارائه برخی خدمات مورد نیاز زائران و مسافران، آنان را به ماندن در این ایستگاهها ترغیب کنیم تا با آسودن و کاهش خستگی آنان، از میزان حوادث و سوانح جاده‌ ای در این محور کویری کاسته شود.
 
رییس دادگستری داورزن، عمده حوادث جاده ای در مسیر کویری ۲۴۰ کیلومتری غرب خراسان رضوی را نه تصادف که عمدتا واژگونی دانست و یادآور شد: به دلیل یکنواختی و خسته کنندگی مسیر، رانندگان دچار خواب‌ آلودگی شده و کنترل خودرو را از دست می دهند که بدون شک توقف هر چند کوتاه و استراحت در ایستگاهها، می تواند از شمار این حوادث به میزان چشمگیری بکاهد. محمدی، به زائران و مسافرانی که از مسیر غربی وارد خراسان رضوی شده و یا استان را ترک می‌ کنند، توصیه کرد که در ایستگاه های صلواتی توقف کنند و افزود: حتی به ماموران پلیس راه شهرستان تاکید شده که حتی‌ المقدور از جریمه کردن خودروها پرهیز کنند و بیشتر نقش هدایت و ترغیب رانندگان به توقف و استراحت در محل‌ های تعبیه شده را تا زمان رفع خستگی دنبال کنند.
 
شهرستان داورزن در حدفاصل شهرستان های سبزوار و میامی (استان سمنان)، دروازه ورودی غربی استان خراسان رضوی است که به واقع شدن در حاشیه کویر، بخشی از بزرگراه تهران - مشهد که در آن واقع شده، از پرحادثه ترین مقاطع این شاهراه ارتباطی است. مرکز شهرستان داورزن در ۷۵ کیلومتری سبزوار و ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)