• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
علمی و فرهنگی » معارف

محدودیت های ترافیکی پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ممنوعیت تردد به مناسبت برگزاری پیاده روی جاماندگان اربعین در تهران، ساعت ۲۴ روز شنبه از میدان امام حسین آغاز و هر وسیله‌ای که در طول مسیر باشد با جرثقیل جمع آوری می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ مومنی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در همایش توجیهی موکب داران جاماندگان اربعین حسینی اظهار کرد: مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی از میدان امام حسین تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام برگزار میشود. 
وی ادامه داد: پلیس راهنمایی و رانندگی برای تسهیل تردد مردم و کمک رسانی و خدمت رسانی، تمهیدات ترافیکی ویژه‌ای را پیش بینی کرده است. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: ممنوعیت تردد از ساعت ۲۴ روز شنبه از میدان امام حسین و طول مسیر تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) آغاز می‌شود و هیچ وسیله نقلیه‌ای از ساعت ۲۴ از میدان امام حسین علیه السلام، حق تردد ندارد و مسیر برای موکب داران آماده است و هر وسیله‌ای که در طول مسیر باشد با جرثقیل جمع آوری می‌شود. 
سرهنگ مومنی گفت: همچنین، ۴ طرف حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) پاکسازی می‌شود و از ساعت ۴:۳۰ صبح ممنوعیت تردد دوم از میدان شهدا، خیابان ۱۷ شهریور، میدان شوش و فدائیان اسلام تا حرم مطهر برقرار می‌شود و هیچ وسیله نقلیه‌ای حتی موتورسیکلت‌ها اجازه تردد ندارند.
وی اظهار کرد: مسیر‌های جایگزین تعیین شده، مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی و در ادامه خیابان حافظ، خیابان دماوند و خیابان امام حسین، خیابان انقلاب و زیرگذر امام حسین، بزرگراه محلاتی، بزرگراه بعثت و بزرگراه آزادگان است.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه، رانندگان باید خودرو‌های خود را حتماً مورب پارک کنند، افزود: اتوبوسرانی در ۱۴ نقطه و تاکسیرانی در ۸ نقطه مستقر می‌شوند، همچنین افراد می‌توانند خودرو‌های شخصی را در خیابان‌های موازی با خیابان ۱۷ شهریور، شوش و فدائیان پارک کنند.
سرهنگ مومنی با اشاره به اینکه موکب‌ها باید علائم هشداردهنده نصب کنند گفت: اگر اتفاقی بیفتد مسئولیت آن با موکب دار خواهد بود، برپایی موکب‌ها از میدان امام حسین تا خیابان شوش از ساعت ۸ شب روز شنبه شروع می‌شود و همچنین از میدان شوش تا آزادگان از ۸ صبح شنبه موکب‌ها را برپا می‌کنند، از آزادگان تا محدوده چشمه علی نیز موکب داران از ساعت ۸ شب موکب‌ها را برپا می‌کنند. 
وی با بیان اینکه تردد هیچ خودرویی در طول مسیر پیاده روی مجاز نیست، اضافه کرد: در اطراف ایستگاه‌های مترو، مراکز نظامی و انتظامی، حریم تقاطع و وسط تقاطع نباید موکبی برپا شود و موکب‌ها حتما در جا‌هایی که مشخص شده برپا شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان؛ ادامه پیگیری‌ها برای دستگیری ضارب سوم
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
بازدید فعالان رسانه‌ای بین المللی از نمایشگاه هسته‌ای
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
جلسات صحن و کمیسیون‌های مجلس ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
ثبت جهانی دره خرم‌آباد گامی برای توسعه گردشگری در لرستان
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تقویم روز و اوقات شرعی دوشنبه ۳۰ تیر
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
غزه تنهاتر و مظلوم‌تر از همیشه
خرید تضمینی بیش از ۸۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار شمال غرب تبریز
ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
تجلیل از خادمان و خدمتگزاران حسینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
موافقت با تشکیل کمیسیون مشترک سازمان ملی مهاجرت براساس اصل ۸۵ قانون اساسی