• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
آذربایجان شرقی » سیاسی

دولت با حل مشکلات اقتصادی کشور به اعتماد مردم پاسخ دهد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: دولت با حل مشکلات اقتصادی کشور به اعتماد و انتخاب مردم پاسخ دهد.

دولت با حل مشکلات اقتصادی کشور به اعتماد مردم پاسخ دهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین «احمد مطهری اصل» در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز گفت: همکاری همه جانبه ارکان کشور شامل رهبر معظم انقلاب، مردم و مجلس با دولت جدید، مسوولیت این دولت را در ارایه خدمت سنگین‌تر می‌کند. وی افزود: حتی افرادی که در انتخابات به این دولت رای ندادند نیز آمادگی خود را برای همکاری با این دولت اعلام کردند. حجت الاسلام مطهری با اشاره به سابقه دکتر پزشکیان در زمینه نمایندگی مجلس، اظهار کرد: وی با مشکلات جامعه و مردم آشنایی دارد و باید هر چه سریع‌تر برای رفع مشکلات اساسی مردم در بخش اقتصاد راه حل اساسی ارایه شود.

امام جمعه تبریز، وابستگی به نفت، اقتصاد دولتی و عدم رعایت اولویت‌ها و استفاده کم از توان داخلی و توانمندی‌های جوانان را از مشکلات جامعه اعلام کرد و گفت: برای کاهش این وابستگی ها، رفع مشکلات به ویژه مشکلات معیشتی مردم و رنگین کردن سفره آنان باید اقدامات اساسی و فوری انجام شود. حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل، ادامه داد: مردم به وظیفه خود در قبال حکومت و انقلاب اسلامی انجام داده اند و اکنون از همه قوای حاکم در کشور می‌خواهند با وحدت همدیگر مشکلات معیشتی آنان را رفع کنند.

امام جمعه تبریز با اشاره به آغاز هفته دولت و ضرورت الگوگیری دولتمردان از شهیدان رجایی و باهنر گفت: خدمات جمهوری اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی قابل تصور نبوده و با سایر حکومت‌ها قابل مقایسه نیست. حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل، با اشاره به خدمات انجام شده در طول ۴۵ سال از پیروزی انقلاب در بخش‌های مختلف، ادامه داد: خدمات انقلاب اسلامی در این بخش‌ها باید در سطح دنیا و کشور تبیین و اطلاع رسانی شود. وی با اشاره به خدمات انقلاب اسلامی در اقصی نقاط کشور از جمله آبرسانی، برق رسانی و گاز رسانی به مردم روستا‌های سخت عبور، یادآور شد: در سایه انقلاب اسلامی هم اکنون تمام شهر‌های کشور دارای بیمارستان شده و در روستا‌ها نیز درمانگاه‌ها و امکانات درمانی ایجاد و وضع رفاهی مردم بهتر شده است.

امام جمعه تبریز با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی، گفت: افرادی که توفیق نیافته اند تا از نزدیک در حرم امام حسین (ع) به ایشان عرض ارادت کنند، می‌توانند از دور با خواندن زیارت اربعین عرض ارادت خود را به این امام نشان دهند. حجت الاسلام مطهری اصل، اعلام کرد: روز یکشنبه در تمام شهر‌ها از جمله تبریز پیاده روی برای عرض ارادت به امام حسین (ع) از مقابل مصلای اعظم تا قبور شهدا در وادی رحمت برگزار می‌شود. وی اظهار کرد: در طول مسیر نیز موکب‌های مستقر از شرکت کنندگان در این پیاده روی پذیرایی خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)