• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
آذربایجان غربی » سیاسی

همدلی دولت و مجلس برای پیشرفت کشور

امام جمعه موقت ارومیه گفت:دولت و مجلس بعنوان دو قطب بزرگ قدرت سیاسی کشور در کنار هم در فضای همدلی برای رفع مشکلات مردم و پیشرفت کشور حرکت می‌کنند.

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، امام جمعه موقت ارومیه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با گرامیداشت فرارسیدن اربعین سید و سالار شهیدان و یاران با وفای ایشان گفت: اربعین پیوند عاشورای حسینی با قیام مهدی موعود (عج) است که زائران با درک این مهم قدم در این راه نهادند چراکه اربعین حرکت تاریخی بشر به سوی ولی حق است و امروز یک جریان بزرگ تاریخی و یک‌جریان فرهنگی- فکری و دینی - توحیدی را رقم زده است که انسان‌ها را به سمت آن هدف نورانی هدایت می‌کند که قطعا دنیارا متحول خواهد کرد.

 وی در ادامه با تقدیر از تلاش مسئولان گفت: زیر ساخت‌های مرز تمرچین، مسیری مناسب و ایمن برای تردد زائران به شمار می‌رود. حجت الاسلام حیدری زاد با اشاره به برکات سفر اربعین و زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) افزود: در تمامی مناطق استان حال و هوای معنوی حاکم است و باید از این فرصت ارزشمند برای تقویت همدلی و وحدت استفاده کنیم.

 

خطیب موقت نماز جمعه ارومیه در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنرو رجایی و همچنین شهید رئیسی (شهید جمهور) و هفته دولت خطاب به مسئولان گفت: پیشبرد اهداف و توسعه کشور نیازمند تلاش و کار مداوم است و باید اعضای دولت چهاردهم این شهدا را الگوی راه خود قرار دهند.

وی همچنین به اقدام ارزشمند مجلس شورای اسلامی در رای اعتماد به وزاری دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: این اقدام قابل تحسین است چراکه تمام جریان‌های انقلاب و احزاب سیاسی و مجموعه‌هایی که در نظام حضور داشته و موثرند به این نتیجه رسیده اند که برای پیشرفت همه جانبه کشور، جز با هدایت‌های رهبرمعظم انقلاب بعنوان همدلی و همراهی و وحدت؛ راه دیگری متصور نیست. 

 

حجت الاسلام حیدری زاد درادامه گفت:در ساختار نظام جمهوری اسلامی بر اساس اصل ششم قانون اساسی، تمام امور کشور با خواست و رای مردم از مسیر انتخابات انجام می‌شود و این امر تحقق مردم سالاری دینی است و قدرت با رای مردم تغییر پیدا می‌کند و متحول میشود.

 

امام جمعه موقت ارومیه در ادامه گفت:براساس منویات رهبر معظم انقلاب در مسیر راهبرد اصلی نظام و صراط مستقیم نظام که رهبری مشخص می‌کند؛ ملاک رضایتمندی مردم است و مردم با رای‌های خود نشان می‌دهند که مسئولان باید در مسیری که رهبر معظم انقلاب نشان میدهند قدم بردارند و معظم له همیشه منتخب مردم را مورد حمایت قرار می‌دهند و از اسلامیت و جمهوریت نظام حراست می‌کنند.

 وی خاطر نشان کرد: دولت و مجلس بعنوان دو قطب بزرگ قدرت سیاسی کشور در کنار هم در فضای همدلی برای رفع مشکلات مردم در تلاشند و حرکتی بزرگ را برای آینده کشور و پیشرفت‌های همه جانبه شروع کرده اند که مردم هم خواهان این موضوع هستند.

 

پیش از خطبه‌های نماز جمعه حجت الاسلام و المسلمین دیرباز یکی از نمایندگان آذر بایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری هم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی و باهنر عنوان کرد: این دو شهید نماد خدمت گزاری به مردم و الگوی ساده زیستی و مردمی بودند. 

وی همچنین اززحمات مسئولان فعلی کشور تقدیر تشکر کرد و گفت: اربعین حسینی و پیاده روی برای زیارت امام حسین در این ایام از گذشته مرسوم بوده و تا به امروز برقرار است که نماد وحدت، همبستگی و برادری به برکت نام امام حسین (ع) است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی محفل شعر امام زمان (عج) در آستانه نیمه شعبان در قم
ضرورت ساماندهی کانال‌های سنتی آب در منطقه امند
طرح مسائل و مشکلات نخبگان جوان با نماینده مردم قم در مجلس
فعالیت ۶۴ کانون فرهنگی در آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
آماده توسعه همکاری ها با دستگاه قضائی
تأکید بر نقش راهبردی پلیس در مدیریت میدانی اغتشاشات
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
در پرداخت وام های خود اشتغالی تسریع شود
روابط بغداد و واشنگتن باید بر پایه عدم مداخله باشد
تردد روان در جاده های اصلی استان
اختتامیه جشنواره خوارزمی در گیلان
همگرایی شورای اداری ملکشاهی برای برگزاری جشن‌های انقلاب
امدادرسانی هلال‌احمر به ۷۱۸ نفر در آذربایجان شرقی
هشدار ریاست‌جمهوری عراق درباره دخالت خارجی در امور داخلی این کشور
مدال برنز پینگ‌پنگ‌باز ایران در مسابقات جوانان ترکیه
درخشش مستند رایان در جشنواره مردمی فیلم عمار
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
بازار‌های محلی گیلان، ادغام فرهنگ بومی با اقتصاد
برپایی محفل انس با قرآن کریم ویژه اعیاد شعبانیه در مساجد کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
نشست با انبوه سازان استان کرمانشاه برای تسهیل سرمایه گذاری در حوزه مسکن
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)