• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
مسابقات کشتی فرنگی جام آکسیونوف - روسیه؛

پایان کار تیم منتخب ایران با کسب ۲ نشان طلا و نقره

رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی جام آکسیونوف ۳ و ۴ شهریورماه نووسیبیرسک روسیه برگزار شد.

پایان کار تیم منتخب ایران با کسب ۲ نشان طلا و نقره
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در پایان این رقابت‌ها ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم به مدال طلا دست یافت، علی اسکو در وزن ۷۷ کیلوگرم صاحب مدال نقره شد و محمد ناقوسی در وزن ۸۲ کیلوگرم پنجم شد.

نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم پویا دادمرز پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب ریزمانوف از روسیه شد و با توجه به شکست این حریف در دور‌های بعد، از دور رقابت‌ها کنار رفت. پیام احمدی دیگر نماینده کشورمان در این وزن در دور نخست با نتیجه ۶ بر ۳ مغلوب تیگران میناسیان از ارمنستان شد و با توجه به شکست این حریف در دور‌های بعدی، از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی در دور اول مقابل هراسیا پوقوسیان از ارمنستان با نتیجه ۴ بر صفر به برتری دست یافت. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر آرتورملکانیان از روسیه را مغلوب کرد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۸ بر صفر مقابل بلال برسانوکایف از روسیه پیروز شد. محمدی در دیدار نیمه نهایی با نتیجه ۸ بر صفر میرامبک آیناگولوف از قزاقستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. محمدی در دیدار پایانی مقابل آستمیر بیژویف از روسیه با نتیجه ۹ ر ۱ پیروز شد و به مدال طلا دست یافت. امیررضا ده بزرگی دیگر نماینده کشورمان در این وزن در دور نخست با نتیجه ۲ بر صفر آدیلیت یربولاتوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۵ بر ۱ رونات یامانوف از روسیه را مغلوب کرد. وی در دور سوم با نتیجه ۸ بر صفر مغلوب ارژت ژارلیکاسین از قزاقستان شد و با توجه به شکست حریفش در مبارزه بعدی، از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۷۷ کیلوگرم علی اسکو پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۹ بر ۱ والری ژلداشیف از روسیه را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر آندری مالی از بلاروس را مغلوب کرد. اسکو در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۳ بر ۲ از سد آدلت تیولوبایف از روسیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار مغلوب سرگئی استپانوف از روسیه شد و به مدال نقره رسید.
در وزن ۸۲ کیلوگرم محمد ناقوسی در دور اول با نتیجه ۴ بر ۲ مقابل النور اسداف از روسیه به برتری دست یافت. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر مقابل کریل پوتورایف از روسیه به پیروزی رسید. اسکو در دور بعد با نتیجه ۳ بر ۱ سوسروکو کودزوکوف کشتی گیر روسی الاصل از برزیل را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر صفر مغلوب رافائل یونوسوف از روسیه شد و به دیدار رده بندی رفت. ناقوسی در این دیدار نیز شکست خورد و پنجم شد. غلامرضا فرخی دیگر نماینده کشورمان در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر ۲ اریک شامیلوف از روسیه را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب سوسروکو کودزوکوف از برزیل شد و با توجه به شکست این کشتی گیر مقابل ناقوسی، فرخی از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۸۷ کیلوگرم آرشام بهرام زاده در دور اول با نتیجه ۴ بر صفر اولگ موریف از روسیه را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۴ بر صفر مقابل دامیان وونیوف از سوئیس مغلوب شد و با توجه به شکست این حریف، از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در وزن ۹۷ کیلوگرم شایان حبیب زارع پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با توجه به حاضر نشدن آستمیر تینوف از روسیه، پیروز شد. حبیب زارد در دور بعد مقابل محمد اولویف از روسیه با نتیجه ۱ بر ۱ مغلوب شد و با توجه به شکست این حریف در دور بعد، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)