• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۶۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
فارس » اقتصادی

آورده‌های مالی سرمایه گذاران خارجی در فارس تضمین می‌شود

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: از سرمایه گذاری اتباع خارجی در استان استقبال می‌کنیم و آورده‌های مالی آنها توسط وزارت اقتصاد و دارایی تضمین می‌شود.

آورده‌های مالی سرمایه گذاران خارجی در فارس تضمین می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،محمد فرخ زاده در دیدار با تجار قطری و فعالان اقتصادی حوزه خلیج فارس از حمایت تمام عیار مدیران ارشد استان برای رونق سرمایه گذاری خبر داد و افزود: مساحت استان پهناور فارس از ۳۰ کشور اروپایی بیشتر است و فرصت مغتنمی برای رونق سرمایه گذاری محسوب می‌شود.
او از دولت قطر به عنوان دوست و برادر یاد کرد و افزود: تعداد زیادی از اهالی استان فارس در قطر زندگی می‌کنند و سابقه همکاری فارس و قطر در حوزه گردشگری سلامت و درمان ریشه دار است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: فارس در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، اقتصاد و بسیاری دیگر از حوزه‌ها سرآمد کشور است و رتبه اول تولید محصولات کشاورزی و جایگاه دوم تولید محصولات باغی کشور را در اختیار داشته و در عرصه قطب الکترونیک و سلامت نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
فرخ زاده سرمایه گذاری در فارس را دارای ارزش افزوده با تضمین قلمداد کرد و بیان داشت: بیش از صدهزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گیاهان دارویی قرار دارد.
وی با اشاره به قابلیت‌های صنعتی فارس گفت: در جنوب استان ظرفیت‌های مهمی در حوزه نفت و گاز وجود دارد و منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این زمینه پیشتاز است.
او با بیان اینکه معادن منحصر بفرد فارس در حوزه سنگ‌های ساختمانی و تزیینی سرامد کشور است، بیان داشت: بیش از ۷۰ شهرک صنعتی در استان فعال است و در برخی از این مناطق فرصت‌های شغلی بسیاری ایجاد شده است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با یادآوری اینکه شیراز به شهر باغ‌ها و ادبیات و مهد تمدن و فرهنگ ایران اسلامی شهرت دارد، گفت: فارس در زمینه گردشگری بیش از ۳ هزار اثر تاریخی و مذهبی ثبت شده دارد و این در حالی است که جاذبه‌های طبیعی استان در کشور بی همتاست.
او در ادامه به آمادگی فارس برای همکاری با قطر در سه حوزه اشاره کرد و افزود: در وهله اول، قطر می‌تواند در مناطق ویژه اقتصادی فارس بدون نیاز به کفیل ایرانی سرمایه گذاری مستقیم داشته باشد و شهرک صنعتی شیراز، شهر سلامت و شهر دانشگاهی و منطقه ویژه لامرد فرصت مناسبی برای این همکاری است.
معاون استاندار و جانشین شورای جذب سرمایه گذاری خارجی استانداری فارس افزود: روش دوم گرفتن کفیل است که با عقد قرار داد قطری‌ها با شرکت‌های ایرانی در قالب سرمایه گذاری مشترک jount vencher)) فعالیت مشترک اقتصادی انجام پذیرد. در روش سوم، سرمایه گذاران قطری می‌توانند در ایران شرکتی را به عنوان نماینده معرفی کنند تا پروژه‌های مشترک به سرانجام برسد.
به گفته وی، در حال حاضر سرمایه گذاران قطری در شیراز در حال اجرای پروژه‌های هتل سازی هستند و دو مزرعه بزرگ پرورش شتر در جنوب استان فعال است.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تاکید کرد: در همه موضوعات اقتصادی آمادگی همکاری کامل با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را داریم و از طریق وزارت اقتصاد و دارایی سرمایه گذاری‌ها تضمین می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)