• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲
صفحه نخست » عمومی

رئیس جمهور : در جنگ ما مدافعی شجاع بودیم

رئیس جمهور افزود: هرگز به کشوری تجاوز نکرده‌ایم و هرگز قصد تجاوز به کشوری نداریم و ما حتی در جنگ، دفاع کردیم و مدافع بودیم، از منافع خودمان دفاع کردیم جنگ به ما تحمیل شد ما مدافعی شجاع و توانمند بودیم.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای روحانی  در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح خوزستان گفت: باید دست به دست هم بدهیم و ملت ایران ملتی صلح‌دوست است.
رئیس جمهور گفت: نیروهای مسلح ما بر مبنای راهبرد بازدارندگی و دفاع همواره آماده اند اما هیچ گاه جنگ طلب نیستند.
وی افزود: نیروهای مسلح ما دنبال استقرار صلح هستند ما در دنیای سیاست طرفدار صلح هستیم اما برای استقرار صلح نیازمند نیروی مسلح توانمند،‌ آموزش‌دیده، قدرتمند و قوی هستیم.
آقای روحانی گفت: نیروی مسلح قوی است که می تواند کشور را از جنگ و تجاوز دیگران بازدارد.
وی افزود: ما به کسی تجاوز نمی کنیم اما در برابر متجاوز با تمام توان و قدرت از منافع کشور و انقلابمان دفاع می کنیم و دشمن را از تجاوزش پشیمان خواهیم کرد.
رئیس جمهور گفت: ما به عنوان کشوری که بر دفاع از حقوقمان به‌شدت اصرار داریم و همان طور که حاضر نیستیم کشور ما مورد تجاوز قرار گیرد، حاضر نیستیم یک میلیمتر از حقوقمان هم مورد  تجاوز قرار گیرد.
وی افزود: ما دنبال سلاح های کشتار جمعی نیستیم ما به همه کنوانسیون‌های بین‌المللی در زمینه سلاح‌های کشتار جمعی و منع سلاح‌های کشتار جمعی پیوسته‌ایم اما در عین حال از فناوری‌های صلح‌آمیز نیز کوتاه نخواهیم آمد؛ ما می گوییم فناوری صلح‌آمیز هسته ای نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر.
آقای روحانی ادامه داد: کمتر و بیشتر آن است که در فناوری صلح‌آمیز هر آنچه حق قانونی ماست یک ذره کوتاه نخواهیم آمد و نه یک کلمه کمتر.
رئیس جمهور گفت: در زمینه فناوری صلح‌آمیز هسته ای هرگز دنبال سلاح هسته‌ای نبوده‌ایم و نیستیم و این فتوای رهبر ماست و تعهد کشور ماست نه یک کلمه بیشتر.
وی افزود: ما بر حقوق خود ایستاده ایم و برای دستیابی به حقوقمان نیاز به وحدت، اتحاد، یکپارچگی، آمادگی، ریزبینی، دقت و همچنین مراقبت از مرزها و منافع ملی کشورمان داریم.
رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه استان خوزستان ویژگی خاص خود را دارد، گفت: این استان دارای بندرگاه، آب‌های آزاد، سرزمین حاصلخیز و صنعت و خاک مستعد کشاورزی است.
آقای روحانی با بیان اینکه این استان حساسیت  و ویژگی خاص خود را دارد، افزود: ما نیاز به وحدت، اتحاد و مقاومت و ایستادگی داریم.
وی اضافه کرد: همه ما زیر یک پرچم قرار داریم و آن پرچم ایران، پرچم ولایت، پرچم منافع ملی و پرچم ایستادگی و مقاومت برای حقوق ملت ایران است.
رئیس جمهور تصریح کرد: این پرچم بلند همواره در اهتزاز باد.
رئیس جمهور در ادامه تأکید کرد: ایران اسلامی باید به الگوی توسعه و سازندگی تبدیل شود.
آقای روحانی گفت : امروز ایران در جهان و منطقه الگوی مقاومت و ایستادگی است اما در کنار این ویژگی باید الگویی برای سازندگی و توسعه همه‌جانبه باشیم.
وی افزود: امروز همانگونه که نیروهای مسلح تحت نظر ولایت و ولی امر نگاه خود را به مرزهای کشور دوخته اند، ‌نیازمند نگاه تیزبین دیگری هستیم که در پی مقابله با توسعه نیافتگی،‌ حاشیه‌نشینی، ‌بیکاری و مشکلات اقتصادی باشد.
رئیس جمهور مشکلات اقتصادی را دشمن کشور در عرصه ای دیگر توصیف کرد و گفت: خوزستان نباید فقط به عنوان یادگار مقاومت، ‌راهیان نور، تربت پاک و یاد و خاطره ایستادگی و ایثار در اذهان باقی بماند، هر چند باید اینگونه هم باشد.
وی افزود: خوزستان را باید از این پس با آبادانی و نخل‌های زیبا و پربار مزارع باشکوه و صنعت شکوهمند و شهرهای بازسازی شده آن بهتر از پیش از جنگ ببینیم.
آقای روحانی گفت: همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس خوزستان به الگویی در جهان و منطقه تبدیل شد و یک میلیمتر از خاک به دشمن واگذار نشد، امروز هم این منطقه را به الگوی توسعه و آبادانی تبدیل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: دولت مصمم به توسعه خوزستان است و ما خوزستان را به الگویی برای توسعه و آبادانی کشور تبدیل خواهیم کرد.
رئیس جمهور در ادامه تأکید کرد: باید با فقر و توسعه نیافتگی به عنوان دشمن ملت ایران مقابله کرد.
آقای روحانی گفت: دولت به همان نسبتی که مصمم است با کمک نیروهای جان بر کف و مسلح از مرزهای این سرزمین دفاع کند باید از توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور نیز دفاع کند.
وی افزود: در این راه، دولت دست نیاز به سوی نیروهای مسلح دراز می کند چرا که نیروهای مسلح هستند که می توانند کشور، استان، سرزمین و مرزهای امنی را برای توسعه بسازند، بدون زیربنای امن و امنیت، هیچ توسعه و پیشرفتی امکان‌پذیر نیست.
رئیس جمهور گفت: شاید برخی از تصمیمات دولت مسئولیت شما را برای دفاع از سرزمین سخت‌تر و پیچیده‌تر کند و ممکن است نیاز باشد حضور ظاهری نیروهای مسلح کم‌رنگ باشد اما حضور باطنی، توانمندی، هوشیاری و تیزبینی آنها نسبت به گذشته به مراتب بیشتر شود.
وی افزود: باید سرزمین‌های بیشتری را در اختیار مردم قرار داد تا برای آبادانی استان تلاش کنند و این به معنای پیچیده‌تر شدن مسئولیت نیروهای مسلح برای آبادانی است.
روحانی تأکید کرد: دولت مصمم است همه آبادان و خرمشهر را به عنوان منطقه آزاد اعلام کند و این بدان معناست که حراست و حفاظت نیروهای مسلح در این استان سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌شود اما نباید به امنیت ملی و استانی خوزستان لطمه‌ای وارد شود و اینجاست که همکاری دولت و نیروهای مسلح بیشتر از گذشته ضروری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)