• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۷۴۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

تشریح دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان

وزیر بهداشت دولت سیزدهم گفت: از جمله اقدامات دولت شهید رئیسی ، افتتاح بیش از ۱۷ هزار تخت بیمارستانی و ۳ هزار خانه بهداشت بود که با استخدام بیش از ۲۵ هزار نفر نظام درمانی بهداشتی کشور از منظر نیروی انسانی تقویت شد.

تشریح دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عین اللهی، وزیر سابق بهداشت و درمان در آیین معارفه وزیر جدید بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، گفت: دولت سیزدهم در شرایطی کار را تحویل گرفت که روزانه بیش از ۷۰۰ کشته در کرونا داشتیم و چندین میلیارد تعهدات ارزی و ریالی وجود داشت که رهبری ریشه کنی کرونا را اولویت دولت در آن دوران تعیین کردند و این امر با واکسیناسیون گسترده انجام گرفت، به طوری که به اذعان سازمان بهداشت جهانی، ایران کشور موفق در مبارزه با کرونا شناخته شد.

وی با اشاره به تدوین سند عدالت و تعالی نظام سلامت در دولت سیزدهم با توجه به چشم انداز‌ها و اسناد بالادستی، افزود: طبق این سند عدالت در دسترسی یکی از کار‌های دولت بود که با افزایش ظرفیت پزشکی به ویژه در تخصص‌های مورد نیاز، سعی شد کمبود‌ها جبران شود و علاوه بر آن سقف کارانه پزشکان در مناطق محروم با هدف ماندگاری پزشکان برداشته شد.

عین اللهی با اشاره به افزایش ۸۰۰ درصدی حقوق دستیاران در دولت سیزدهم، اظهار داشت: حقوق دستیاران در آغاز به کار دولت دو میلیون بود که امروز به ۱۵ میلیون تومان رسیده و بیش از ۳ هزار عضو هیئت علمی در مراکز تحقیقی و آموزشی جذب شده اند.

وزیر سابق بهداشت ادامه داد: از مهم‌ترین اقدامات دولت قبل، توسعه و تقویت نظام شبکه بهداشتی و درمانی بود که در این دوره ۳ هزار و ۲۰۰ طرح بهداشتی افتتاح شد و با همت دکتر ظفرقندی سال آینده این عدد به ۴ هزار و ۴۰۰ طرح خواهد رسید.

وی افزود: برنامه نظام خانواده و نظام ارجاع در بیش از ۱۹۷ شهرستان اجرایی شد که با جذب بیش از ۱۱ هزار بهورز و مراقب سلامت این برنامه تقویت شد و با کمک نیرو‌های درمانی و بهداشتی، پویش ملی سلامت با هدف کنترل دیابت و پرفشاری خون اجرایی شد که این پویش توانست حدنصاب شرکت مردم در طرح بهداشتی را با ثبت پایش بیش از ۴۶ میلیون نفر جا به جا کند.

عین اللهی به درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال هم اشاره کرد و گفت: برای کودکان، طرح واکسیناسیون روتاویروس و پنوموکوک به صورت رایگان اجرایی شد و در این دوره برای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر کاشت رایگان حلزون شنوایی انجام گرفت و با اولویت مناطق محروم، بیش از ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در سه سال گذشته افتتاح شد.

وزیر بهداشت دولت سیزدهم ادامه داد: برای ۵ دهک اول درآمدی پوشش بیمه‌ای رایگان شد و با تاسیس صندوق صعب العلاج، بیش از ۱۰۷ گروه بیماری تحت پوشش این صندوق قرار گرفتند. علاوه بر آن پوشش کامل بیمه‌های ناباروری و توسعه مراکز دندان پزشکی انجام گرفت.

اجرای طرح دارویار، نسخه الکترونیک، تصویب فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در حوزه نظام سلامت بود که آقای عین اللهی آنها را برشمرد.

وی رشد ۱۰۰ درصدی شرکت‌های دانش بنیان را از دستاورد‌های دولت شهید رئیسی دانست و گفت: در این دوره به دنبال تبدیل مقاله‌ها به محصول نهایی بودیم که در ۱۱۴ مرکز رشد بیش از ۵ هزار محصول سلامت محور تبدیل به محصول شد.

در پایان عین اللهی با آرزوی موفقیت برای ظفرقندی، وزیر بهداشت دولت چهاردهم از اقدامات شبانه روزی مدیران ستادی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی در لاهیجان
آیین اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
انتصاب لفته دورکوندی به عنوان سرپرست فرمانداری خرمشهر
گشت‌های نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان تعزیرات در پردیس
برطرف شدن آلودگی شبکه آب شرب کاشمر
امضای تفاهمنامه ۴۲۰۰میلیارد تومانی تامین کاغذ کتب درسی
یک ساعت با محیط‌بان در مدرسه شهید ورمزیار خوی برگزار شد
ربیعی: هیچ‌چیز مانع رسیدن به هدف‌مان نخواهد شد
همایش اهمیت صنعت بذر در اقلید
شاخص‌های قیمت مصرف کننده در بهمن ماه
روز‌های بارانی و سرد در راه گیلان
کشف ۳۰ تن سنگ زینتی قاچاق در خور و بیابانک
بررسی ۱۹ پرونده شهری در کمیسیون ماده ۵ خوزستان برای ۹ شهر
رزمایش کمک مومنانه در شهرستان‌های قرچک و پاکدشت
جمع آوری معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد رشت
بررسی الزامات اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در نقده
برنامه ریزی برای حل موضوع «رفع تعهد ارزی»
کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری الشتر، مهد پرورش استعداد‌ها
گسترش محدوده شهری شوشتر برای اجرای طرح‌های حمایتی مسکن
از ابلاغ سهیمه آسیایی به تیم بانوان نفت و گاز تا قابلیت استان برای میزبانی مسابقات هندبال آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)