• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۷۵۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
بوشهر » سیاسی

دفاع تمام قد دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم از گفتمان مقاومت

وحید سعادت طلب دانشجوی بوشهری دانشگاه استکهلم پس از ۱۴ ماه پایمردی بر گفتمان مقاومت، به نام سردار حاج قاسم سلیمانی از رساله دکتریش در رشته شیمی در سوئد دفاع کرد.

دفاع تمام قد دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم از گفتمان مقاومت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز بوشهر؛ سعادت طلب اهل روستای شهر خاص شهرستان جم و دانشجوی دکترای شیمی مواد و محیط دانشگاه استکهلم سوئد رساله دکتریش را به شهیدان سلیمانی، مطهری و آوینی تقدیم کرده بود و چالش‌های این دانشجوی ایرانی پس از این موضوع شروع شد.

رساله دکتری سعادت طلب قرار بود سوم مارس مطابق با ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ در گروه شیمی دانشگاه استکهلم دفاع شود؛ اما مسئولان دانشگاه اقدام به حذف نام شهیدان از تقدیم نامه پایان نامه او کردند و وی که این موضوع را پیش بینی کرده بود با بالا بردن تصویر شهدای مقاومت؛ شهیدان سلیمانی، ابومهدی و عماد مغنیه بر این نکته پافشاری کرد که اگر در سوئد آزادی بیان وجود داشته باشد، قدردانی از شهدا در رساله دکتری اش مصداق عینی و قطعی آزادی بیان است.

سعادت طلب با تاکید بر اینکه گفتمان انقلاب اسلامی در ورای مرز‌های ایران هویت ساز و حیات بخش است و انسان را از روزمرگی در دنیای مادی غرب نجات می‌دهد می‌گوید: من می‌توانسم مدرکم را بگیرم و از یکی از بهترین دانشگاه‌های دنیا فارغ التحصیل شوم، اما کناره گرفتن و پشت کردن بر گفتمان و آرمان انقلاب اسلامی برای من مرگ آور است و من برای اینکه این توفیق را نصیبم شد تا در دنیای ظلمت زده و مادی گرای غرب بتوانم با ایستادگی بر اصیل‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی رساله دکتریم را به شهدا تقدیم کنم از خداوند بار‌ها و بار‌ها سپاسگزاری می‌کنم.

وی با انتقاد از شعار‌های آزادی بیان در غرب می‌گوید: در این مدت مسئولان دانشگاه بار‌ها از من خواستند با حذف نام شهدا از رساله ام دفاع کنم، اما من بدون قدردانی از قاسم سلیمانی، هرگز از رساله ام دفاع نمی‌کردم. چشمان مدعیان آزادی بیان در غرب هرگز پذیرای نام شهدا و گسترش آرمان شهادت طلبی و ایثارگری آنها نیست.

سرانجام پس از ۱۴ ماه پر فراز و نشیب و با ایستادگی و پایمردی این دانشجوی ایرانی و عقب نشینی مسئولان دانشگاه، جلسه دفاع از رساله دکتری او در گروه شیمی دانشگاه استکهلم برگزار شد.

 

دفاع تمام قد دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم از گفتمان مقاومت


سعادت طلب دوره کارشناسی را در دانشگاه تبریز و کارشناسی ارشد را با نمره عالی در دانشگاه تهران طی کرده و از سال ۲۰۱۸ برای ادامه تحصیل در دوره دکتری به سوئد رفته است.

او می‌گوید: اصرار من بر گفتمان انقلاب و آرمان ایثار و شهادت در قلب اروپا تاثیر فراوانی بر محیط پیرامونی من در دانشگاه و شهر استکهلم و حتی کشور سوئد داشت: وقتی رساله دکتریم را به شهدا تقدیم کردم دیدم دانشجویان در دانشگاه با جستجوی نام سردار سلیمانی در پی شناخت این مجاهد بزرگ و اهداف و کارهایش بودند. در خارج از دانشگاه هم مسلمانان با انتشار پست‌هایی در فضای مجازی قدرت واکنش به دنیای غرب را یافتند. همچنین سوئدی‌ها نیز با ارسال پیام و ایمیل به من و با تایید این کار گفتند: وقتی کسی اجازه قرآن سوزی در غرب را در روز روشن دارد و همه از او حمایت می‌کنند پس باید فرد دیگری هم بتواند از قهرمانان ملی کشورش که دنیا را نجات داده اند دفاع کند.

دکتر سعادت طلب با بیان اینکه دانشجویان ایرانی خارج از کشور به فرموده رهبر انقلاب سفیران فرهنگی ایران در خارج از کشورند گفت: باید جبهه دفاع از گفتمان و آرمان انقلاب اسلامی را در ورای مرز‌های ایران و به ویژه دنیای غرب مستحکم و استوار نگه داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه اصلاح نظام اداری در زنجان با محور شفافیت و بهره‌وری
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)