• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۹۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴
بوشهر » اجتماعی

پدافند هوایی ماموریت کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام اهداف را برعهده دارد

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفت: کارنامه پدافند هوایی، اقدامات هوافضای سپاه، مدافعان حرم و ارتش برای حفظ امنیت درخشان بوده و هست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری درآئینی که به مناسبت سالروز تشکیل نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضورکارکنان پدافند هوایی جنوب شهید بوشهریان برگزار شد گفت: چندین جهاد شامل جهادنفس، جهاد فرهنگی تبلیغی، جهاد فرهنگی اجتماعی و جهاد دفاعی، نظامی و امنیتی داریم.

وی افزود: آنچه هم اکنون و با توجه به موقعیت شغلی شما معنا می‌شود جهاد دفاعی، نظامی امنیتی است، زیرا جامعه نیاز به امنیت دارد تا از مرز‌های امنیتی و آسمان کشور دفاع شود.

آیت الله حسینی بوشهری اضافه کرد: افزون بر ۷۰ سال است که رژیم اشغالگر قدس دست به قتل عام کودکان بی گناه و حزب الله می‌زند، با کشور یمن درگیر است و در هر جا حقیقتی به نام حق وجود دارد این رژیم درگیر است.
 
وی بیان کرد: در محیطی زندگی می‌کنیم که باید آن را به جزیره‌ای امن تبدیل کنیم که کارنامه پدافند هوایی، اقدامات هوافضا و سپاه، مدافعان حرم و ارتش برای حفظ امنیت درخشان بوده و هست.

آیت الله حسینی بوشهری عنوان کرد: نیرو‌های پدافند هوایی در مقابل هر نوع تجاوزی آماده اند، اما دو ماموریت اصلی آنها یعنی کشف و شناسایی همیشه ادامه دارد که لازم است متناسب با فناوری‌های جدید که در دنیا وجود دارد پدافند نیز مجهز باشد تا سامانه‌های دشمن و کارکرد‌های دشمن را از بین ببرد.

وی اظهارداشت: هم اکنون در شرایطی هستیم که در عرصه‌های مختلف نیرو‌ها به خودکفایی رسیده اند و درزمینه تسلیحات دفاع هوایی، سامانه‌های موشکی، فرماندهی و کنترل، جنگ الکترونیک به خودکفایی رسیده اند و به لحاظ قدرت دفاعی ارتش و سپاه در سطح چندکشور تراز اول دنیا قرار داریم.

فرمانده منطقه پدافندهوایی جنوب نیز بابیان اینکه پدافند هوایی ماموریت کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام اهداف دشمن را برعهده دارد گفت: در دوران دفاع مقدس نیز خوش درخشیده اند که خنثی کردن ۲۴ هزار و ۸۶۳ مورد حمله هوایی دشمن بعثی در مناطق جنگی و عملیاتی، موفقیت دراسکورت و همراهی ۳ هزار و ۱۴۵ فروند کشتی تجاری و نفتکش، انهدام افزون بر ۶۰۰ فروند هواپیما و ۶۷ فروند بالگرد دشمن از آن جمله است.

امیرسرتیپ دوم رضا کلهری افزود: در دوران سازندگی هم اقدامات ارزنده‌ای در زمینه تعمیرات اساسی، ساخت انواع سامانه‌های بومی پدافندی انجام داده و در حال انجام است.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن سلحشوران نیروی پدافند هوایی ارتش با اقدامات انقلابی در عرصه نظامی و حفاظت امنیتی از کشور اقدامات بسیاری انجام داده اند که زمینه سازی برای دستگیری عبدالمالک ریگی، فرو نشاندن هواپیمای تفنگداران امریکایی، انهدام هواپیمای جاسوسی، اخطار به هواپیما‌های رادار گریز آمریکا و مدیریت صحنه نبرد در دستگیری تفنگداران و ملوانان انگلیسی و در برهه‌ای دیگر ملوانان آمریکایی درخلیج فارس و رصد پهباد متجاوز آمریکایی با هماهنگی سامانه‌های موشکی هوافضای سپاه از آن جمله است.

امیرسرتیپ دوم رضا کلهری با اشاره به اینکه از دیگر موفقیت‌های پدافند هوایی پس از جنگ، سامانه باور ۳۷۳ است که در دنیا حرف اول را می‌زند اظهارداشت:هم اکنون هم شبانه روز نیرو‌های پدافند هوایی در ۳۶۵ روز سال آماده جانفشانی و دفاع از تمامیت ارضی کشور و آسمان کشور هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)