• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۹۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
البرز » سیاسی

دشمنان به زودی سزای خبطی که در ایران کرده‌اند را خواهند دید

نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: امت‌ واحده از امکانات کفار ترس ندارد نه ظلم می‌کند و نه زیر بار ظلم می‌رود‌ اما اگر خطایی از دشمنان سر زند با قاطعیت جواب خواهند داد.

عع
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ آیت الله حسینی همدانی در خطبه‌های امروز نماز جمعه با اشاره به ایام سوگواری پایان ماه سفر رحلت رسول خدا و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا علیه السلام را تسلیت گفت: رحلت رسول خدا(ص) را از عظیم‌ترین مصیبت‌ها دانست که بشر از بالاترین نعمت‌ها محروم شد. وی در ادامه به چگونگی رحلت رسول خدا اشاره کرد و گفت:بر اساس آیات سوره ضحی قطعاً رسول خدا به شهادت رسیده شهادت از نعمت‌های خاص خدا برای بندگان است و از مقاماتی است که محال است دردانه هستی فاقد این مقام باشد شهادت رسول خدا جز مسلمات است و بر اساس آیات و روایات رسول خدا به شهادت رسیده است. 
 
آیت الله حسینی همدانی  با اشاره به اینکه در قرآن کریم رسول خدا(ص) به چهار عظیم، خلق عظیم، ملک عظیم، فضل عظیم و قران عظیم ستوده شده اشاره کرد و گفت: قرآن از مهمترین نعمت‌های خداوند است که آن را به بشر تعلیم داده و این قرآن تمام نیاز‌های بشر را در زمینه‌های اعتقادی وفکری بشر را تامین می‌کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به آیات سوره حجره که خطاب به اهل ایمان گفته شده هرگز چشم به داشته‌های کفار نیندازید و داشته‌های آنها چشمانتان را پر نکند و غمگین نباشید افزود: در این آیات آمده که مومنان با توکل به خدا به داشته‌های خودشان تکیه کنند و در مقابل امکانات و تجهیزاتی که دشمنان دارند خود را آماده کرده و از داشته‌های دشمنان نگران نباشند چرا که اهل ایمان ارکان توانمند شدن که همان آموزه‌های قرآنی، اعتماد و خودباوری، استحکام درونی و صلابت است را در اختیار دارند و با حب و دوستی بین افراد جامعه ارکان توانمند شدن که همان امت واحده است را تشکیل می‌دهند و این امت از امکانات کفار ترس ندارد نه ظلم می‌کند و نه زیر بار ظلم می‌رود.
 
آیت الله حسینی همدانی گفت: طبق آموزه‌های قرآن امت واحده نه ظلم می‌کند نه زیر بار ظلم می‌رود و در حد اعلا مقدمات و امکانات خود را در مقابل دشمنان آماده می‌کند تا اولاً دشمن قصد تعرض نداشته باشد و اگر خطایی از او سر زد بتواند با قاطعیت جواب آن را بدهند کما اینکه دشمنان به زودی سزای خبطی که در ایران کرده‌اند را خواهند دید. آیت الله حسینی همدانی یکی از مصادیق تاثیر گرفتن از قرآن را رئیسعلی دلواری نام برد و گفت: او بدون اینکه از عده و تجهیزات دشمن ترس داشته باشد با ولایتمداری حماسه‌ای ماندگار به جای گذاشت ونماد مقاومت و استعمارستیزی شد؛ و اگر رئیسعلی دلواری در غربت به شهادت نمی‌رسید امروز ملت ایران به این عظمت نبود و به فضل خدا امروز در ایران هزاران رئیسعلی دلواری داریم که هراس و ترس به جان استکبار و صهیونیست‌های سفاک را در تور جنگ روانی خودشان گرفتار کرده‌اند و هرچه آنها تلاش می‌کنند گره این تور‌ها قوی‌تر می‌شود. 
 
آیت الله حسینی همدانی در ادامه گفت: با توجه به اینکه در مسیر شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی در حرکت هستیم لازم است بر علوم شناختی تسلط پیدا کنیم چرا که به گفته امام علی علیه السلام دانش سلطنت و قدرت است و هر کس او را یابد پیروز شده و هر کس او را از دست بدهد مغلوب خواهد شد که در این راستا باید فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص دستیابی به هوش مصنوعی را مورد توجه قرار دهیم موضوعی که در اداره آینده دنیا نقش دارد و بنا بر گفته مقام معظم رهبری باید تلاش کنیم ایران جز ۱۰ کشور برتر در این زمینه باشد؛ و همچنین برای رهایی از سلطه دیگران در حاکمیت سایبری توانمندی لازم را به دست آوریم و مسئولان در این زمینه باید اقدامات عاجل داشته باشند. 
 
آیت اله حسینی همدانی در ادامه با اشاره به شهادت امام حسن مجتبی (ع) گفت: امام حسن مجتبی سیاست را همان حکومت الهی می‌دانست حکومتی که در آن حقوق خداوند، حقوق مردم و حقوق درگذشتگان رعایت شود و در واقع حکومت الهی یعنی مدیریت صحیح در تدبیر امور جامعه داشتن و این مدیریت در مکتب اهل بیت محقق می‌شود همانطور که توسط امامین انقلاب صورت گرفته است. 
 
خطیب جمعه کرج از تمام دست اندرکاران برگزاری مراسم اربعین و دستگاه‌های متولی که کمک کردند تا این کنگره عظیم با اهداف بلندتر ارائه شود قدردانی کرد و اقدامات انجام شده از طرف استان البرز را چشمگیر و بهتر از سال گذشته دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)