• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۱۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
بوشهر » اجتماعی
رئیس قوه قضائیه:

واگذاری اسناد اراضی آب‌پخش پس از ۷۰ سال کاری کوچک در برابر کار‌های بزرگی که باید انجام شود

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: ما کارگزاران نظام خدمتگزاران مردم هستیم و باید پیوسته در فکر خدمت بی‌منت به مردم باشیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز در آیین واگذاری اسناد رسمی شهر آب‌پخش پس از هفتاد سال، که با حضور اهالی این شهر در مصلی آب‌پخش برگزار شد، ضمن تسلیت ایام رحلت نبی مکرم اسلام و سبط اکبر ایشان امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) اظهار داشت: ما کارگزاران نظام خدمتگزاران مردم هستیم و باید پیوسته در فکر خدمت بی‌منت به مردم باشیم؛ بر همین اساس معتقدم اقدامی که امروز انجام گرفت و طی آن اسناد اراضی مردم شهر آب‌پخش استان بوشهر پس از ۷۰ سال به نام آنها صادر شد، کار کوچکی است در برابر کار‌های بزرگی که ضروری است برای این مردم گرانقدر صورت گیرد. همچنین لازم است به سهم خود از مردم شهر آب‌پخش پوزش بطلبم چرا که رفع مشکل صدور اسناد اراضی آنها باید زودتر از این انجام می‌گرفت. 

وی بیان کرد: بوشهر پایتخت انرژی ایران است و به لحاظ سرمایه انسانی و سوابق تاریخی و مواهب طبیعی و زیرزمینی بسیار غنی و سرشار می‌باشد، فلذا سزاوار نیست که در این استان مشکلات ناشی از فقر و بیکاری وجود داشته باشد. 

محسنی اژه‌ای گفت: همه مسئولان و کارگزاران نظام در استان‌های مختلف باید دست در دست هم دهیم و با همکاری و هم‌افزایی و با جلب مشارکت مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، مشکلات موجود را رفع کنیم.

وی اظهار داشت: با یک دست نمی‌توان بر همه مشکلات فائق آمد؛ یک مسئول نیز در مواجهه با همه مسائل و مشکلات کارایی لازم را ندارد؛ فلذا چاره کار در همدلی و همکاری و هم‌افزایی همه مسئولان و قوا است. 

رئیس قوه قضائیه گفت: به تکرار در سفر‌های استانی خود تاکید کرده‌ام که این آمادگی را دارم که کلیه اختیارات خود را که به لحاظ قانونی قابل تفویض به رؤسای کل دادگستری استان‌ها است، تفویض کنم تا در رفع مشکلات و مسائل حقوقی و قضایی مردم سراسر ایران اسلامی تسریع و تسهیل صورت گیرد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد: یکی از آرمان‌های نظام ما تحقق عدالت در همه عرصه‌ها و پاسداری از ارزش‌های دینی و الهی است؛ فلذا ما کارگزاران نظام با کمک شما مردم باید در مسیر تحقق عدالت همه‌جانبه و پاسداری از ارزش‌های الهی هر چه بیشتر کوشا و ساعی باشیم.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر هم با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای سنددار کردن اراضی استان بوشهر، گفت: مشخصاً ایرادی که برای اسناد شهر آبپخش وجود داشت به ۷۰ سال قبل و زمانی که طبق قانون اراضی خالصه در دهه ۱۳۳۰ اراضی به مردم واگذار شد برمی‌گردد؛ درواقع به لحاظ مشکلی که در حوزه منابع طبیعی وجود داشت، فرایند صدور سند برای مردم شهر آبپخش فراهم نبود.

مهدی مهرانگیز افزود: امروز در شهرستان دشتستان شاهد صدور سند مالکیت و حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی و همچنین اجرای عملیات تفکیک قطعات این اراضی جهت واگذاری به سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان به میزان هزار و ۴۳۴ سند و به مساحت هزار و ۲۰۰ هکتار هستیم؛ همچنین امروز، شاهد صدور اسناد اوقاف به مساحت ۱۵ هکتار و اسناد نیروگاه اتمی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع نیز هستیم. 

محمدی‌زاده استاندار بوشهر نیز طی سخنانی اظهار داشت: رئیس دستگاه قضا در این سه سفری که در سه سال گذشته به استان بوشهر داشته‌اند، به خوبی مدیریت جهادی، انقلابی و مردمی را معنا کردند؛ حقیقتاً هر یک از این سفرها، منشأ خیرات و برکات فراوان برای مردم استان بوشهر بوده است. 

وی افزود: سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور و اداره ثبت استان بوشهر در سه سال گذشته، یک نهضت عظیم را برای صدور اسناد املاک دولتی و مردمی استان بوشهر به وجود آوردند.
رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تقریباً زمانی که بسیاری به این نقطه رسیده بودند که مشکل ۷۰ ساله اسناد شهر آب‌پخش قابل حل شدن نیست، شاهد تلاش تحسین‌برانگیز دستگاه قضایی و سازمان ثبت و نهایتاً حل این مشکل بودیم. 

وی با بیان اینکه این کار دستگاه قضا سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران را افزایش می‌دهد گفت: معاونین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کوچه به کوچه آب‌پخش را بررسی و مستندات مختلفی را جمع آوری کردند تا بتوانند با اتقان بالا اقدام به صدور اسناد کنند.

پس از حدود ۷ ماه از سفر پیشین رئیس دستگاه قضا به استان بوشهر و رفع مشکل بیش از سه دهه‌ای اسناد اراضی مردم عسلویه، امروز نیز در جریان سفر غیررسمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان بوشهر، مشکل صدور اسناد رسمی برای مردم شهر آب‌پخش شهرستان دشتستان استان بوشهر پس از هفتاد سال رفع شد.
 
همچنین امروز اسناد مالکیت دفترچه‌ای و حدنگاری اراضی محیط زیست به مساحت ۷۱ هکتار تعویض و صادر شدند؛ صدور اسناد جزیره نگین به عنوان یکی از نقاط کانونی واردات و صادرات استان بوشهر به مساحت ۱۳۶ هکتار نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)