• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

اعزام ۱۸ نخبه ماهر به المپیاد جهانی مهارت

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: کاروان نخبه مهارتی کشورمان به چهل و هفتمین دوره رقابت‌های المپیاد جهانی مهارت ۲۰۲۴ فرانسه اعزام می‌شود.

 

اعزام 18 نخبه ماهر به المپیاد جهانی مهارتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهرداد عظیمی گفت: این دوره از المپیاد جهانی مهارت، با حضور ۱۴۰۰ شرکت کننده از بیش از ۶۰ کشور در منطقه لیون فرانسه برگزار خواهد شد که در این دوره از رقابت‌ها، ۱۸ نخبه ماهر ایرانی زیر ۲۲ سال در ۱۵ رشته مهارتی در چهل و هفتمین دوره رقابت‌های المپیاد جهانی مهارت با سایر شرکت کنندگان به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به برگزاری این مسابقات در ۴۵ رشته اصلی و ۴ رشته نمایشی، افزود: سازمان جهانی مهارت، متولی برگزاری این مسابقات است و تاکنون مسابقات بین المللی مهارت در ۴۶ دوره که اولین دورۀ آن سال ۱۹۵۰ میلادی در مادرید اسپانیا و از آن پس هر دو سال یکبار، این مسابقات در کشور‌های مختلف برگزار شده است.


عظیمی از اعزام کاروان نخبگان مهارتی در ۱۷ شهریور ماه سال جاری خبر داد و گفت: آغاز رقابت نخبگان مهارت این دوره از رقابت‌های المپیاد جهانی مهارت از ۱۹ لغایت ۲۴ شهریور می‌باشد.
 معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: نخبگان ماهر ایرانی در ۱۵ رشته امنیت سایبری، پردازش ابری، توسعه نرم افزار‌های موبایل، جواهرسازی، راهکار‌های نرم افزاری برای کسب و کار، رباتیک، طراحی مهندسی مکانیک، مدیریت سیستم‌های تحت شبکه، توسعه نرم افزار‌های موبایل، فناوری طراحی گرافیک، فناوری‌های وب، مکاترونیک، سرویس و نگهداری هواپیما، نانوایی نان‌های حجیم و سیستم‌های تبرید و تهویه به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تداوم سیاست و راهبرد دیپلماسی مهارت برای خلق فرصت‌های جدید از دلایل حضور جوانان ماهر دارای سن کمتر از ۲۲ سال در قالب مسابقات جهانی مهارت است. 


عظیمی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان نماینده ایران در سازمان جهانی مهارت (WSI) سالانه مسابقات ملی مهارت را برگزار می‌کند و نخبگان شرکت کننده مسابقات جهانی ۲۰۲۴ لیون فرانسه از میان برگزیدگان بیست و یک و بیست و دومین مسابقات ملی مهارت برای شرکت در مسابقات جهانی مهارت که هر ۲ سال یک‌بار در یکی از کشور‌ها برگزار می‌شود، اعزام می‌شوند.


وی تصریح کرد: مهارت آموختگان در مسابقات شهرستانی، استانی و سپس در سطح ملی شرکت کرده و برای اردوی تیم ملی نفرات اول تا سوم برگزیده شده بودند که از بین آنها نفرات برتر انتخاب شدند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه با پیگیری‌های به عمل آمده شرایط ادامه تحصیل مدال‌آوران مسابقات ملی و بین‌المللی مهارت فراهم شده است، افزود: شرایط جدید پذیرش بدون آزمون مدال‌آوران مسابقات ملی و جهانی مهارت در دانشگاه‌ها توسط وزارت علوم تعیین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد.


 وی گفت: دارنـدگان مدال طلا، نقره، برنز در مسابقات جهانی مهارت و دارنـدگان مـدال طلای مسابقات ملی مهارت، می‌توانند بدون شـرکت در آزمون ورودی سازمان ملی سنجش و ارزشـیابی نظـام آموزش کشور، بـا ارائه معرفی‌نـامه ازسوی سازمان آموزش فنی وحرفه‌ای کشور و پس از موافقت دانشگاه پذیرنده، در دوره تحصیلی بالاتر ادامه تحصیل دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش عشق به ایران در روستاهای استان سمنان
نصرتی مربی ذوب‌آهن شد
حضور باشکوه مردم گنبدکاووس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کرج جای سوزن انداختن نبود
حضور پرشور مردم خراسان رضوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
آذربایجان غربی؛ حضور مقتدر ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب اسلامی
انسجام ملی، مهم‌ترین عامل بازدارنده در برابر تهدیدات خارجی است
بازدید وزیر دادگستری از چند واحد صنفی پس از حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اخبار کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از حضور حماسی هرمزگانی‌ها
بصیرت ملت، مایه شکست و ناامیدی دشمنان
حضور متفاوت مادران همدانی در جشن انقلاب
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در بندرعباس؛ مردم در بزنگاه‌ها متحدتر از همیشه هستند
جلوه های شکوه انقلاب اسلامی در راهپیمایی مردم گرگان از آسمان
آموزش صنایع‌دستی با بهره‌گیری از اساتید پیشکسوت در فارس
حضور پرشکوه روستاییان مازندران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اشتغالزایی و توسعه اقتصادی مهمترین هدف واگذاری اراضی ملی
مردم در ۲۲ بهمن با عشق آمدند و با مطالبه‌گری بازگشتند
شکوه حضور قزوینی ها در قاب تصویر جشن انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)