• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۳۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
سیاسی » دولت
پیام پزشکیان به نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت:

حمایت از مبارزات مظلومان عالم را با قدرت ادامه می‌دهیم

رئیس جمهور در پیامی به نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت ضمن تجلیل از خدمات شایسته شهید امیرعبداللهیان به جبهه مقاومت، بر آمادگی دولت چهاردهم برای حمایت و پشتیبانی کامل از مبارزات تمامی مظلومان عالم در برابر جبهه استکبار به‌ویژه مقاومت ملت مظلوم فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد.

حمایت از مبارزات مظلومان عالم در برابر جبهه استکبار را با قدرت ادامه می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در پیام خود به نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت که در سمنان در حال برگزاری است، از حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه شهید کشورمان به عنوان دیپلمات دانشور، امیر دیپلماسی و الگویی تمام عیار از یک دیپلمات مقاومت یاد کرد و افزود: اینجانب از ابتدای حضور در دولت، از آنجا که این سیاست را منطبق بر آرمان‌های والای انقلاب اسلامی می‌دانم، حمایت بی دریغ خود را از مردم فلسطین و مستضعفان عالم، اعلام و بر آمادگی خود در استیفای حقوق آنان در همه عرصه‌ها تأکید نموده‌ام. برآنم که همواره در هر مسئولیت و در هر شرایطی، باید خود را موظف به عدالت‌خواهی و حمایت از حق‌طلبان و مظلومان بدانیم؛ چرا که بی‌تردید، حق‌خواهی و عدالت‌طلبی نخبگان و وجدان‌های بیدار می‌تواند چراغ راهی برای ترسیم و تحقق آینده‌ای درخشان و زندگی در سایه عدالت و رفاه باشد.

متن پیام رئیس جمهور که توسط استاندار سمنان در این اجلاسیه قرائت شد، به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

فإِنَّ الْجِهَادَ بَابٌ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِیَائِهِ وَ هُوَ لِبَاسُ التَّقْوَى وَ دِرْعُ اللَّهِ الْحَصِینَةُ وَ جُنَّتُهُ الْوَثِیقَة.

جهاد در راه خدا، درى از درهاى بهشت است، که خدا آن را به روى دوستان مخصوص خود گشوده است. جهاد، لباس تقوا، زره محکم و سپر مطمئن خداوند است (نهج البلاغه/ خطبه ۲۷)

از قریب به نیم قرن گذشته تاکنون، از بزرگترین برکات جمهوری اسلامی ایران که با صلابت و اقتدار، پرچم عدالت‌خواهی و حق‌طلبی را در جهان به دوش می‌کشد، حمایت و پشتیبانی کامل از مقاومت ملت مظلوم فلسطین در برابر رژیم غاصب صهیونیستی و نیز مبارزات تمامی مظلومان عالم در برابر جبهه استکبار بوده است؛ که اینک نیز با زعامت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و مشارکت آحاد مسئولان در دوره‌های مختلف، با قدرت و شتابی روزافزون در حال انجام است و دولت چهاردهم نیز انشاءالله همین مسیر را با قدرت و تدبیر ادامه خواهد داد.

اینجانب از ابتدای حضور در دولت، از آنجا که این سیاست را منطبق بر آرمان‌های والای انقلاب اسلامی می‌دانم، حمایت بی دریغ خود را از مردم فلسطین و مستضعفان عالم، اعلام و بر آمادگی خود در استیفای حقوق آنان در همه عرصه‌ها تأکید نموده‌ام. برآنم که همواره در هر مسئولیت و در هر شرایطی، باید خود را موظف به عدالت‌خواهی و حمایت از حق‌طلبان و مظلومان بدانیم؛ چرا که بی‌تردید، حق‌خواهی و عدالت‌طلبی نخبگان و وجدان‌های بیدار می‌تواند چراغ راهی برای ترسیم و تحقق آینده‌ای درخشان و زندگی در سایه عدالت و رفاه باشد. در مسیری چنین روشن و ارزشمند، باید که تلاش‌ها و مجاهدت‌های تمامی مجاهدان به‌ویژه «مجاهدان در غربت» را ارج نهاد و خود را متعهد به ادامه راه آنان دانست.

در پایان شایسته است به ویژه یادی کنیم از شهید امیرعبداللهیان که این اجلاسیه برای تجلیل از ایشان شکل گرفته است؛ «دیپلماتی دانشور» که به حق باید او را «امیر دیپلماسی» نامید؛ «الگویی تمام عیار از یک دیپلمات مقاومت» که به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به مثابه «وزیر خارجه‌ای پرکار، فعال، باابتکار، مذاکره‌کننده قوی و باهوش و همچنین پایبند به مبانی و اصول»، عرصه حساس دیپلماسی کشور را در دوران تصدی وزارت امور خارجه به خوبی اداره نمود.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)