• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۴۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
خراسان جنوبی » اجتماعی

برداشت‌های اشتباه از خراسان جنوبی، عوامل مشکل عرضه سوخت در استان

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس: برداشت‌های اشتباه از خراسان جنوبی، عوامل مشکل عرضه سوخت در استان شده است.

برداشت‌های اشتباه از خراسان جنوبی، عوامل مشکل عرضه سوخت در استان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، آقای اسحاقی در ارتباط تلفنی با برنامه میز خبر صدا و سیمای استان گفت: در موضوع سوخت و محدویت‌های عرضه در خراسان جنوبی دچار تنگ نظری مسئولان هستیم و به این موضوع توجه نمی‌شود که استان، فقط مسیر عبور خودرو‌های شوتی است و مبدأ قاچاق نیست.

وی افزود: در موضوع محدودیت‌های سوخت، عنوان شده که محدودیت‌ها بر اساس قانون است، اما با مشاهده لوایح و قوانین، چنین چیزی مشاهده نمی‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه با بیان اینکه مقایسه‌های خراسان جنوبی تنها با یک استان همجوار صورت می‌گیرد و همین مقایسه یکی از عوامل اعمال محدودیت است و این صحیح نیست، گفت: پر کردن مشک‌های سوخت قاچاق در خراسان جنوبی صورت نمی‌گیرد و تنها عبور این خودرو‌ها از استان ما انجام می‌شود.

آقای اسحاقی با اشاره به اینکه در جلسه‌ای مطرح کردند که سوختگیری خودرو‌های شوتی در خراسان جنوبی صورت می‌گیرد و برای همین موضوع باید محدودیت اعمال شود، افزود: در همان جلسه عنوان کردم که چرا به مبدأ این خودرو‌ها توجه نمی‌شود و محدودیت برای آنها اعمال نمی‌شود؟

وی گفت:، چون کشف سوخت‌های قاچاق در استان ما صورت می‌گیرد، تصور می‌شود که مبدأ قاچاق نیز از خراسان جنوبی است در حالی که تنها عبور خودرو‌ها از خراسان جنوبی صورت می‌گیرد و کشف در این استان صورت می‌گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه افزود: نسبت به تثبیت حق مردم کوتاه نخواهیم آمد و تا برداشته شدن محدودیت‌ها پیگیری‌ها را ادامه خواهیم داد.

آقای اسحاقی در پاسخ به پیامک شهروندی مبنی بر سوختگیری مشک‌های قاچاق خودرو‌های سوخت کش در جایگاه‌های سوخت بیرجند گفت: باید برای نیرو‌هایی که مسئول رصد قاچاق سوخت هستند تأسف خورد که مردم شاهد این تخلفات هستند، اما نیرو‌های مسئول نمی‌بینند و اقدامی صورت نمی‌گیرد تا مقابله صورت گیرد.

وی افزود: طبق گزارشات نیرو‌های امنیتی استان، شوتی‌ها در مبادی ورودی خراسان جنوبی توقیف می‌شوند و نباید در بیرجند شاهد چنین صحنه‌هایی باشیم که در شأن مردم نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در چند ماه آینده اتفاقات بزرگی در حوزه بهداشت و درمان استان رخ خواهد داد که مردم از برکات آن بهره‌مند خواهند شد.

آقای اسحاقی با بیان اینکه بخش خصوصی برای اولین بار می‌خواهد ظرفیت ام آر آی را بیشتر کند و بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد، افزود: این دستگاه خریداری شده، اما ارز آن تخصیص نیافته که طبق روال باید قبل از خرید، ارز آن تخصیص می‌خورد.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه بدون محدودیت وزنی است و در مرکز استان نصب خواهد شد گفت: هفته آینده برای حل مشکلات این موضوع ورود خواهیم کرد.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی از راه اندازی مرکزی تخصصی برای نیرو‌های مسلح و مردم با همکاری سپاه انصارالرضا (ع) خبر داد تا در امور تشخیصی فعال باشد.

آقای اسحاقی در خصوص دستگاه اسپکت سی تی بیمارستان رازی بیرجند نیز افزود: شاید یکی از دلایل راه اندازی نشدن این دستگاه، نبود اراده جمعی و کار تیمی نکردن باشد.
وی با بیان اینکه تأکید استاندار نیز بر این است که نباید روند راه اندازی این دستگاه معطل بماند، گفت: با سازمان انرژی اتمی نیز صحبت شده تا کارشناس آنها برای بازدید به استان بیاید و کار انجام شود.

وی همچنین گفت: وزیر جهاد کشاورزی قول داده است تا قیمت گذاری زرشک صورت گیرد و جشنواره زرشک نیز امسال برگزار خواهد شد.
نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی افزود: تنها خراسان جنوبی زرشک را در ایران تولید می‌کند و اقتصاد بیش از ۵۰ هزار خانوار استان وابسته به این محصول است و جشنواره زرشک به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.

اسحاقی گفت: خرید حمایتی زرشک نیز در دستور کار خواهد بود تا بتوانیم از کشاورزان حمایت کنیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تهیه و توزیع هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و یلدایی بین نیازمندان فارس
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
تأمین مالی تولیدکنندگان جوان با حمایت صندوق ضمانت صادرات
بارش باران و برف از امروز تا پنجشنبه در قم
پایش هوشمند حیات‌وحش در جنوب استان اردبیل
لامرد بیشترین سهم بارش ها را به خود اختصاص داد
اهدای ۸ سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی فریمان
شناسایی بیش از ۱۰۵ گونه جانوری در مناطق حفاظت‌شده مهریز
باید وارد عرصه‌های ناشناخته در فناوری بشویم
 مطالبات سرمایه‌گذاران رضایت خودرو در مسیر پرداخت
بیش از ۶ هزار حساب ۲۵۱ مظنون به پولشویی در بازار ارز با تراکنش ۲۱۰ همتی مسدود شد
ضربه پلیس به شبکه‌های مالخری کشور با تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از ۲ هزار نفر
افتتاح دومین کارخانه تولید آسفالت در خرم آباد
مسدود شدن دو مسیر ورودی شهر بیرم
هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای قم
حادثه واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور، مصدوم با حال وخیم ندارد
غلامرضا محمدی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان شد
قدردانی امام جمعه مشهد از خدمات ارزشمند نهاد مبارزه با مواد مخدر
سرشماری حیات وحش منطقه حفاظت‌شده مراکان
کشف قرص های غیر مجاز در تفرش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۶ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)