پخش زنده
امروز: -
نمایشگاه ایران نوشت در مشهد از امروز در حرم مطهر رضوی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علیپور مسئول نمایشگاه ایران نوشت گفت: بیش از دو هزار قلم کالا از بیش از ۱۰۰ تولید کننده در این نمایشگاه در ۷ بخش کیف، جامدادی، نوشت افزار، اسباب بازی، دفتر، لوازم مهد و مدرسه به نمایش گذاشته شده است.
او افزود: هدف از برپایی این نمایشگاه حمایت از کالاها و کارخانجات ایرانی در حوزه نوشت افزار وکالای تحریر است.
علیپور ادامه داد: کار این نمایشگاه از امروز پانزدهم شهریور ماه آغاز شد و تا سوم مهر ماه هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب در پارکینگ شماره یک حرم مطهر رضوی میزبان علاقهمندان است.
سلام اگر کالاهای ایرانی این نمایشگاه با کیفیت کالاهای درجه ی یک خارجی برابری کند و از نظر قیمت هم خیلی گران نباشد برپایی این نمایشگاه برای زائران و مجاوران بارگاه مقدس رضوی مفید خواهد بود
متاسفانه قیمت اجناس این نمایشگاه فوق العاده بالاست
این نمایشگاه بسیار مفید و لازم میباشد که بتوان مایحتاج مردم را در داخل تهیه و تولید کرد
نمایشگاه خوبی بود دم شما گرم