• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۴۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴
بوشهر » اجتماعی

در آستانه بازگشایی مدارس به دانش‌آموزان نیازمند کمک شود

خطیب نماز جمعه بوشهر با اشاره به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: نهاد‌های حمایتی و خیران در آستانه بازگشایی مدارس برای رفع مشکلات خانواده‌های نیازمند و دانش‌آموزان، به کمک آنها بشتابند.

در آستانه بازگشایی مدارس به دانش‌آموزان نیازمند کمک شود
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر باتاکید بر توجه افراد خیر و نیکوکار به حل مشکلات دانش‌آموزان خانواده‌های نیازمند، بیان کرد: بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید را در پیش داریم، لازم است خیران و نهاد‌های حمایتی به خانواده‌های نیازمند در سال تحصیلی جدید کمک کنند تا فرزندان آنان با شرایط مناسب به مدرسه بروند و تحصیل کنند.
وی با قدردانی از سفر رئیس قوه قضاییه به استان بوشهر، افزود: در این سفر مشکل ۷۰ ساله برخی از مردم برای دریافت سند مالکیت خانه‌شان برطرف شد و امید می‌رود مشکل سند مالکیت مردم جزیره خارگ نیز به‌زودی برطرف شود تا مردم این جزیره به حق خود دست یابند.
امام جمعه بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع برگزاری آزمون استخدامی در مراکز صنعتی به ویژه صنایع و شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت اشاره و بیان کرد: به‌تازگی تصمیم بر این شده آزمون‌های استخدامی وزارت نفت در خارج از استان برگزار شود و این در شرایطی است که استخدام برای صنایع و جوانان این استان است و برگزاری آزمون آن در استانی دیگر پذیرفتنی نیست.
وی افزود: به طور طبیعی انتظار می‌رود آزمون جذب نیرو برای جوانان بوشهری در استان خودشان برگزار شود.
خطیب جمعه بوشهر تاکید کرد: وزارت نفت باید به‌طور ویژه به بومی‌گزینی در استخدام نیرو‌ها توجه کند و آزمون‌های استخدامی را در استان بوشهر برگزار کند.
وی ادامه داد: ضروری است مسئولان وزارت نفت همان‌گونه که در دیگر استان‌ها سازوکار ویژه‌ای برای استخدام دارند، برای استان بوشهر نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.
آیت‌الله صفایی بوشهری همچنین اظهار کرد: بدون تردید از نظر راهبردی به نفع صنعت است که کارکنان آن از مردم همان استان باشند.
وی با اشاره به خواست جدی مردم بوشهر برای اولویت‌دادن به نیرو‌های بومی در استخدام‌های مراکز صنعتی، افزود: در راستای حمایت از نیرو‌های بومی استان بوشهر اجرای مصوبه ۵۰ درصد اشتغال نیرو‌های بومی در صنایع این استان باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر اینکه وزارت نفت باید به اشتغال نیرو‌های بومی این استان توجه ویژه داشته باشد گفت: استفاده از نیرو‌های بومی در حوزه‌های مدیریتی یک درخواست عمومی است.
وی همچنین به مسائل دانشگاهی استان اشاره کرد و بیان کرد: بر اساس مصوبه‌های اخیر، برخی رشته‌های دانشگاهی کاهش یافته که در این زمینه از وزارت علوم انتظار می‌رود رشته‌های موردنیاز به‌ویژه در حوزه مهندسی انرژی را متناسب با نرخ رشد جمعیت استان بوشهر تقویت کند.
آیت‌الله صفایی بوشهری در ادامه با تسلیت شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام و تبریک ولادت و امامت حضرت مهدی (عج) اظهار کرد: از مسئولان دستگاه‌های اجرایی عرصه‌های مختلف استان بوشهر که در هفته دولت زحمت کشیدند قدردانی می‌شود.
وی از همکاری مردم استان بوشهر در صرفه‌جویی در مصرف آب و برق قدردانی کرد و گفت: مردم استان با وجود گرمای شدید در مصرف آب و برق صرفه‌جویی قابل توجهی کردند و ناترازی انرژی را به حداقل رساندند که درخور تحسین و سپاس است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)