• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

۱۲ کشتی صهیونیست‌ها را مورد اصابت قرار دادیم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی در دریا‌های سرخ و مدیترانه ۱۴ کشتی ما را مورد اصابت قرار داد تا نتوانیم نفت صادر کنیم، ما هم ۱۲ کشتی آنان را زدیم، کشتی پنجم را که زدیم دستشان بالا رفت.

۱۲ کشتی اسرائیلی را مورد اصابت قرار دادیم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست رئیس جمهور با فرماندهان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با اشاره به مسائل و مشکلاتی که در دوران کرونا و همزمان آن با افزایش تحریم‌ها برای کشور ایجاد شده بود گفت: درباره تحریم‌ها که آقای رئیس جمهور اشاره‌ای داشتند باید بگویم ما دوران دشواری را پشت سر گذاشتیم، از یک طرف تحریم‌ها و مشکلات کرونا بود و از طرفی ترامپ بود که او دست کمی از کرونا نداشت.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: در آن زمان در دریای سرخ و دریای مدیترانه ۱۴ کشتی ما را زدند که نفت ما صادر نشود، در اوایل متوجه نبودیم که چه کسی کشتی‌های ما را هدف قرار می‌دهد، اما بعد از مدتی متوجه شدیم که رژیم صهیونیستی است، رژیم صهیونیستی این اقدام را خیلی مرموزانه و مبهم انجام داد، بر همین اساس ۱۲ کشتی آنها را زدیم. بعد از زدن پنجمین کشتی دست صهیونیست‌ها بالا رفت و گفتن ما نبرد کشتی‌ها را متوقف می‌کنیم.

سرلشکر سلامی به انهدام پهپاد آمریکا بر فراز آب‌های خلیج فارس نیز اشاره کرد و گفت: در بحران شدیدی بودیم، سردار سلیمانی را ترور کرده بودند، هواپیمای اوکراینی سقوط کرده بود، کرونا قالب شده بود، تحریم اقتصادی را در حداکثر درجه ممکن اعمال می‌کردند و تلاش می‌کردند ما را در انزوای کامل قرار دهند، ما به عنوان سپاه پاسداران باید یک عملیات بازدارنده و سد ممانعت ایجاد می‌کردیم.

وی افزود: در نبرد‌های دریایی با اقدام متقابل در برابر صهیونیست‌ها و توقیف کشتی کشور‌هایی که کشتی‌های ما را توقیف کرده بودند، خطوط کشتیرانی را امن کردیم، بعد از آن بود که تحریم به لحاظ اجرا شکسته شد، مردم را در کرونا مدیریت کردیم و واکسن ساختیم و تمام ظرفیت‌ها را در اختیار درمان قرار دادیم.

فرمانده کل سپاه گفت: بر همین اساس بود که برای مدیریت کرونا نهضت مومنانه و طرح شهید سلیمانی را راه اندازی کردیم و به اذن الهی توانستیم تمام مسیر‌هایی را که دشمن به روی ما باز کرده بود ببندیم و امروز کشتیرانی در تمام خطوط با پرچم جمهوری اسلامی انجام می‌شود و کشتی‌ها با امنیت کامل عبور می‌کنند.

سرلشکر سلامی افزود: هیچ یک از ۳۸۰ طرح عظیم ملی که امروز در دست اجرا است، حتی چرخ‌هایش کُند نشده است، از بیرون هم پدیده تکفیر را مهار می‌کردیم؛ اگر تروریسم امتداد پیدا می‌کرد، نقطه مرکزی آن ایران بود. موفق شدیم تمام مسیر‌هایی که دشمن باز کرده بود، ببندیم. امروز امن‌ترین خطوط کشتیرانی متعلق به کشتی‌هایی است که پرچم ایران روی آن نصب شده باشد.

فرمانده کل سپاه با اعلام آمادگی برای کمک به دولت تصریح کرد: همه امکانات و تجهیزات سپاه برای پیش برد اهداف دولت در خدمت است و ما به هیچ چیزی جز موفقیت دولت شما فکر نمی‌کنیم و فارق از هر گرایش سیاسی در خدمت دولت برای پیشبرد اهداف هستیم.

سرلشکر سلامی در پایان با تشکر از بازدید رئيس جمهور از قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: از اینکه در روز‌های ابتدای دولت در جمع ما حاضر شدید متشکرم، دیدن ظرفت‌های سپاه از نزدیک می‌تواند موجب امید شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)